- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malysoma
csendes tag
Ennek fényében csináltam 1 uj id-t németországi címmel de továbbrasem enged belogolni a winfos live ugyanazzal a hibaüzenettel.
aztán továbbít 1 oldalra ahol már magyarnak látja a zsir uj német-nek bejelölt címet...
vagy én vagyok nagyon noob vagy nemtom de ez iszonyat kiborító. Piacra vágnak 1 játékot aztán nicnsis támogatva szerény hazánkba legszivesebben kérném vissza a pénzem. -
knbs
senior tag
Hollandiaban elek,innen jatszom,beregeltem gfw-re es nekem is magyart allitott be automatikusan
az a fostalicska a windowsbol szedi ki a regiodat, tehat winfos vezerlopult ott regiot allitsd hollandra akkor velem mar jatszhatsz is! Ha van ventrid vagy ts-ed az is jo jonne!
Ha nem megy vegyel fel msnbe majd ott segitek!
-
knbs
senior tag
Sikerult,tegnap par ranked meccset jatszani dm es tdm be, de iszonyat rossz engem szinte 20 probalkozasbol ha 1x beenged egy jatekra, neha kiirja hogy you have been removed from the game meg be se enged a szerverre, neha meg valami router gonddal jon es visszadob a singlebe....
De ha osszejonnenk paran akinek van eredeti akkor hostolnank sajat szervert es akkor remelhetloeg nem lenne gond! Gyertek multizni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest