Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
MS74hu #14427 üzenetére
Én egyszerűen nem értem a saját rendszerem. Nálam minden minimumon van, vagy ki van kapcsolva, csak a vehicle density van 100-on, és a felbontás 1920x1200-on, és így kapok 30+- fps-t. Ha leveszem 0-ra a vehicle density-t, akkor kb 33+-, és ha még mellé levenném 800x600-ba a felbontást, akkor kapnék kb 40 fps-t, talán. Viszont ha kb azokat a beállításokat használom mint te, akkor megegyezik az fps a tiéddel annyi különbséggel, hogy nálam lecsökken 6-8-ra elég gyakran. Nem tudom hol keressem a hibát, de ha tippelnem kéne, akkor a kevés ram-ra szavaznék.
-
T.Peter
őstag
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudok mentett játékkal játszani. Hiába teszem be a mappába a mentést, azt írja ki, hogy betöltés sikertelen, nézzem meg a merevlemezt. Nem szeretném megint elölről kezdeni. Amikor profil nélkül próbáltam, és mappástól másoltam be a mentett játékot, akkor is elölről kezdte.
-
T.Peter
őstag
#5282 Sirandrish: Én is furcsállom, de nem szaggat be annyira, hogy elviselhetetlen legyen. Inkább a beakadások rosszak, néha lemegy 1 fps-re, aztán vissza.
#5285 Chapel: Gondoltam rá, csak gyári hűtőm van, és azzal nem próbálkozom inkább. Nálad hány fokon tartja a procit? A vga-t fogom húzni, mert azon normálisabb hűtő van. -
T.Peter
őstag
Statistics
Average FPS: 28.94
Duration: 37.42 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 85%
Video memory usage: 91%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHzMinden alapon van.
Játék közben 20 fps körül van, inkább alatta, viszont még játszható. -
T.Peter
őstag
válasz
DerStauner #3286 üzenetére
Láttam én is, hogy nem szaggatott. Azon bukok ki, hogy ekkora a gépigénye. Ha meg csak atikon ilyen, akkor azon, hogy a rohadt nv megint a szokásos módszeréhez folyamodik. Lowon se néz ki rosszul, ahhoz képest, hogy más játékok milyenek minimumon. Arra számítottam, hogy mondjuk a te rendszereden (4870-re cserélve a kártyád) elfut full hd-ben, maxon.
-
T.Peter
őstag
PC-s videó 3.
"FPS gained (1280x1024, everything on High, distance and details view at 50%):
30-40 most of the time
20-30 drops depending on the time in-game. At night I get more FPS than day. Probably depends on that there are not that many cars and people going around the city at night."#3260 BlazR: Vagy van neki a 3 giga mellé még egy 256-os ramja, vagy levont 750 megát az oprendszernek, meg még pár programnak, bár ennek nem lenne értelme
Szerintem sem látszott a szaggatás.
-
T.Peter
őstag
válasz
T.Peter #3255 üzenetére
Az fps-t, amit kapott, a more infonál lehet megnézni, azt írta, hogy lowon 40-60, highest-ön 15-25,20-30.
Arra kíváncsi lennék, hogy vista alatt gyorsabb-e, vagy lassabb.#3257 Unbaised-Ben: Nem mondtam, hogy ronda. Sőt, egész jó, simán el lehet viselni. Amúgy mivel mind a két videónak iszonyúan rossz a minősége, ebből ne ítélj, mert a highest is ugyanolyan pixeles, mint a low.
-
T.Peter
őstag
PC-s videó 1, PC-s videó 2.
A tag konfigja:
Windows XP SP3
Core 2 Duo 8400 @ 3.0GHz
3.25GB RAM
Radeon HD4870 1GB
Creative X-Fi XtremeGamer
2 x WD500GB disks in raid0Elég durva. Remélhetőleg egy friss driver majd megoldja, mert ez így elég szánalmas.
-
T.Peter
őstag
válasz
Pubszon #3220 üzenetére
Nem is tudtam erről (nem leugatni akartalak, csak így visszaolvasva az jött le a hsz-ből). Akkor az az egy küldetés lesz coop, és ennyi? Se több, se kevesebb?
#3230 Slein: Ezek a képek tényleg normálisak már, Sonja által linkelt képeken rondának tűnik a játék, de ezeken már szép, sőt. A textúrák is jól néznek ki.
-
T.Peter
őstag
Tényleg undorító, amit művelnek. Amúgy nekem annyira nem tűnik rosszabbnak a low grafika, túl kicsi az eltérés, szerintem nagyobbnak kéne lennie. Én is a te álláspontodon vagyok, hogy amíg nem látom nálam futni, addig nem hiszem el. Hány akkora hülye van, akinek túl sok az ideje, aztán fake gtadobozt csinál, stb.
Valakinek feltűnik, hogy 6-án van mikulás, vagy már mindenki csak a 3-ára összpontosít?
-
T.Peter
őstag
válasz
Zsolti0609 #2956 üzenetére
Így van. Ráadásul pc-n szebb is. A dugóra nagyon kíváncsi vagyok, amit írt Gamer365 a gamepodos cikkben.
#2957 Mad1: 3 nap van vissza, mindenkiben nagy a feszültség. -
T.Peter
őstag
Nem értem a rockstarosokat. Nem a hackerek dolgát fogják megnehezíteni (ők úgyis átírják a programban a kódokat (gondolom, ez lenne az egyik megoldás), hogy ne kelljen a játék futtatásához regisztrálni, GFW-t futtatni, meg a securommal bajlódni), hanem azokét, akik megveszik. Regisztrálás, securom, games for windows. Fölösleges. A GFW nálunk nincs is, nem tudom a multi így hogy fog menni.
-
T.Peter
őstag
válasz
norbalia87 #2823 üzenetére
Én is emlékszem ilyenre, hogy van rendőrök a bűnözők ellen mód.
#2824 Ricsy888: A videókból nekem úgy tűnt, hogy az egész pályán lehet multizni. Nem kell 80 ember, mert vannak civil mi emberek is. Amúgy a pc-s multi játékosainak számát bővítették 16-ról 32-re, ha jól tudom.#2825 Jer1cho: Én optimista vagyok. 6 nap múlva úgyis kiderül, addig fölösleges találgatni, csak idegesítjük magunkat.
-
T.Peter
őstag
válasz
Red_Bull #2811 üzenetére
Nem következtetni akartam, csak kíváncsi voltam, hogy konzolon mennyivel oldják meg ugyanazt, mint pc-n.
#2813 Medvezsolt: Biztos buli lesz, ahogy 4-en bent ülnek a kocsiban, és mennek a városba, ugratnak, a másik csapat tagjait gyilkolják, stb...
#2814 Munky: A tesztekben nagy különbség van 1280 és 1680 között (1680 és 1920 között jóval kisebb), de én 1440-ről váltottam 1920-ra, és nem éreztem meg, hogy rosszul futnának ugyanazok a játékok. Cod4 50 fps kb, mass effect 40+- fps. Neked sem kell aggódnod szerintem.
#2815 Jer1cho: Viccelsz? 88gts sli-vel, meg 4 magos procival csak reméled?
#2788 Ktg3: Szerintem azért, mert az első képen a technik tippsnél az első bekezdés azt írja, hogy a radeon kártyáknak az összes tesztben volt valami bajuk (nem tudok németül, a netes fordító pedig hiányosan fordította angolra. Ennyire emlékszem, de erre sem pontosan. Az tuti, hogy bajuk volt, és gondolom ki is fogják javítani).
-
T.Peter
őstag
válasz
FrankoV #2786 üzenetére
Vicces. A legjobb, hogy az 1680x1050-es felbontáshoz és a max beállításokhoz már 4 giga ram, gtx 260, és egy q9650 kell. Majd el is hiszem, persze. Fogadok, hogy az én rendszeremen, a natív felbontásomban (1920x1200) maxon fog menni élsimítással. A konzoloknak mennyi a rendszermemóriájuk?
-
T.Peter
őstag
-
-
T.Peter
őstag
-
T.Peter
őstag
válasz
Gebriel #1400 üzenetére
Így már értem.
#1406 Gebriel: Elképesztő, hogy mi mindent megvalósítottak a rockstarosok.
#1407 janeko: Pontosan. Ugyanez a véleményem nekem is. Egyre jobban várom.
#1415 Romvr: Gondolom lehet tisztességesen is játszani. Nem lopsz autót, hanem veszel, vagy például a vezetés, hogy nem mész át az összes piroson.
"Olyat lehet hogy feljelentem a rendőröket rendőri brutalitásért?" Ez nagyon nagy volt
#1420 Romvr: Erre a hszre is vonatkozik az előbbi mondatom.
#1416 janeko: Ez a társkereső is nagy ötlet, de még vannak ilyenek, pl tv-zni lehet otthon, csomó műsorral, aztán lehet a netkávézókban netezni. Mondjuk hogy milyen oldalakat tettek be, azt nem tudom, de maga az ötlet, hogy egy játékban netezel, óriási, mint a tv-zés a játékban.Amúgy a rádiókban a műsorok is jók lehetnek. Biztos van poénok órája, vagy valami. Ebben a videóban, amikor kiírja, hogy lol, the radio, mi megy.
Kész ez a játék.
-
T.Peter
őstag
Gamestaros hír hozzászólásai közül: "Állítólag az előfizetők már megkapták az újságot. Azt írja az egyik fórumba egy srác, hogy megjelenésre 2009 Q4-et írnak. Hát az még jó messze van.
Amúgy szívesen megnézném az újság scannelt verzióját. Mert számomra ez így nagyon példányszám növelő akciónak tűnik. És jó lenne már, ha a R* is mondana valamit. "
Én inkább nem írok semmit. Sokra mennék valóban a bejelentéssel, ha több mint egy év múlva kapnánk meg. -
T.Peter
őstag
Jön a PC-s verzió? Remélem az újságban nem arról írnak, hogy reménykednek a PC-s megjelenésben. Kíváncsi vagyok, mikor kerülnek ki a képek az újságból a netre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Láncfűrész topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Android játékok topikja
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 3080/ 5700x / B550I 1.3 / 32GB 3600Mhz / SF1000L / 1TB FireCude 530
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest