Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
lordjancso #28595 üzenetére
Ha Steames akkor a legfrissebb, jelenesetben az 1.0.7.
-
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
Végre lejött a játék steamről.. és majdnem 24 óra szenvedés és várakozás után kiböki a szemem azzal a hibaüzenettel, hogy: ' GTA IV FATAL ERROR: Windows Vista: Need to have Sercvice Pack 1 or higher to proceed'
Windows 7 64bite mvan, sp1-el természetesen.Ötletek?
-
Neoteric
addikt
Steamen holnap este 7ig a gta IV + 2dlc csak 8,74€!
-
Neoteric
addikt
válasz
FoxiestFox #27341 üzenetére
Semmit, ilyen a játék.. még boxon is.
Nekem a kedvencem, mikor az aszfalt textúrája lesz a kocsim alatt egyszínű szürke izé. -
Neoteric
addikt
Öcsém.. mire én rájöttem, hogy kell belépni multiplayerbe..
Nem akartam ide írni, mondom ilyen vak nem lehetek, hogy nem látom a multi ikonját.
Nemtom kinek volt azaz agyament ötlete, hogy telefonból kelljen indítani. -
Neoteric
addikt
Sziasztok!
Ígértem egy rövid beszámolót az új konfigommal, ezért játszottam egy picit a játékkal + futtattam egy benchmarkot is. Konfigom a cuccaimnál.
Benchmark eredmény:
Statistics
Average FPS: 64.46
Duration: 37.28 sec
CPU Usage: 57%
System memory usage: 40%
Video memory usage: 81%Singleplayerben játszottam kb negyed órát, autókáztam ezerrel körbe forgatva a kamerát + csináltam 1-2 küldetést. 40-50FPS meg van mindig, viszont továbbra is fennáll az, hogy akár egész közeli helyeken is nézem pl a falat és rá pár secre jelenik meg rajta a graffiti.
Ezerrel száguldozás immáron nem probléma egészen addig, amíg nem forgatom meg a kamerát 360 fokkal, mert akkor be-be áll a kép fél másodpercre.
De bőven játszhatóbb a dolog mint volt a régebbi E8200(3.6ghz)+GTX275+4GB-ramnál. -
Neoteric
addikt
HD 6850-nel tolja itt valaki gta-t?
Mire számítsak fps terén? -
Neoteric
addikt
válasz
lestyanrobi #26213 üzenetére
hát ez tipikusan proci limit tünet.
tekerj rajta csöppet, aztán nézd meg úgy. -
Neoteric
addikt
válasz
#67688960 #18994 üzenetére
sztem nem dx10es.. egyrészt mivel konzol port, másrészt meg a link alapján amit küldtél akkor minden Games for Windowsos címkével ellátott játék dx10es?
van ott olyan is pl hogy Age of Empires III, ami meg 100% hogy nem az.
mellesleg a recommended system requirementsnél az van feltüntetve hogy vista vagy sp3as xp. és ha megnézed akkor a vistás rendszernél több erőforrásra van szükség hogy ua olyan szinten tudd futtatni mint az xp-vel, szal sztem egyáltalán nem hátrány ha xpn tolod, sőt..
-
Neoteric
addikt
ha elindítom a becnhmarkot a játékban és betöltés után azt írja hogy hibát észlelt és ezért leáll az normális?
-
Neoteric
addikt
Letudnátok írni pontosan hogy kell kivenni a játékból a korlátot ami megszabja a max grafikát?
Mert én nekem eza commandline.txt-ben aza 2parancs nem működik.
Anno mikor kijött a game, patch nélkül, akkor ment, de most nem.
Nálam van a gond?Meg azt tudja esetleg vki hogy mért van az hogy a képen 1-2 secre ien full szürke "textúra lap" jelenik meg? áltba az úttal párhuzamosan van de magasabban mint az út. Erről képet sajna még nemtudtam készíteni..
köszi
-
Neoteric
addikt
válasz
rup1u5 #18789 üzenetére
hát 5870re most nincs zsé, szal az tuti nem lesz mostanába.. még majd érdeklődöm, mert ha Zsé- nek télleg ien jól ment akkor enyimnek is mennie kéne
Q9450-re gondoltam amúgy, mert annak is 12es a cache, de olcsóbb mint a 9550, azt a pár száz mhzet meg sztem megtom húzni vele hogy ua ott legyek.
-
Neoteric
addikt
válasz
Mariann294 #18770 üzenetére
de ha ennyire faja, akkor te mért törölted le mégis?
-
Neoteric
addikt
Hali
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van e tapasztalható változás egy duo és egy quad proci közt?
3.6ghz-en járatom az e8200-m, de van hogy néha belaggol, meg elég későn jönnek be a textúrák, leginkább a távoli épületek.fullhd-ba csak úgy engedni futattni, ha minden más lowon van, és úgy elég rondácska, ezért 1600-ra vettem le. kivettem azta videokorlátozás cuccot is, így a vga memory limitnél sikerült kb a triplájára növelni az értéket, és így elég szép is volt, de időnként fogja magát és hibaüzenettel kivág az asztalra, hogy hibát észlelt a game ezért lelállt.
szal még1x: várhatok javulást ez ügyben vagy fölösleges lenne csak ezért venni egy quadprocit? mert amúgy minden mást visz rendesen..
többen is írhatnátok véleményt, előre is köszi
-
Neoteric
addikt
válasz
G@bi90MR #10434 üzenetére
üdv
csintam egy screenshotot, ez alapján már biztos megtalálod
-
Neoteric
addikt
válasz
Mariann294 #9996 üzenetére
nincs ien verseny, pl h 2csapatba lehet menni, aztán teljesíteni kee vmi feladatot és h meik a gyorsabb, meg ienek?
v csak megy a gyilkolászás dmbe?
-
Neoteric
addikt
hát én feliratot se kapcsolok be, mer jobb megérteni sztem mint olvasni.. meg fejleszti a lengvidzs szkillemet
főleg h niko ien akcentussal beszél, amit sztem könnyebb is megérteni, bár pl LJ mondandóját 80%ba nem értem.. -
Neoteric
addikt
bemész abba a mappába ahova telepítetted a játékot.
jobbgomb > új > szöveges dokumentum (jegyzettömb)
a neve az lesz hogy commandline, enter.
megnyitod
beírod így egymás alá hogy:
-norestrictions
-nomemrestrictelmented
bezárod
játék indít és voila.amúgy énis kipróbáltam de vissza kivettem, mert mikor full grafon volt olyat csinált hogy a távolba lévő dolgok pár sec késéssel töltődtek be. pl hídnak a lámpái, vagy manhattan fényei, stb.
visszavetttem hogy épp bennlegyek a határ alatt, és most megy minden egyből. -
Neoteric
addikt
válasz
zsolt1129 #9429 üzenetére
1280as full grafon 14xxmb vram kéne
nekem csak 512 vram van,és felban tolva épp addig hogy még sárgába legyen.
med graf, minden full, csak a distancével játszottam, hogy még épp beleférjek.én játszottam egyhuzamba már 3órát is és nem volt semmi baj.
néha előjön olyan hogy az úton a textúra eltünik, szal kocsik mintha lebegnének, de nem vészes mer 1-2 secig tart csak.
-
Neoteric
addikt
hát nemtom, én SAba se tuningoltam, csakha baromkodni akartam.
kocsi összetörik ugyis és akk benne a lé úszott.én a megvehető ingatlanokat, esetleg cégeket hiányolom..
-
Neoteric
addikt
válasz
Killing #8328 üzenetére
nekem is 3.6ra van húzva.
xigmatek s1283.
de olyan ám hogy akkor van csak 3.6on ha terhelés alatt megy, amúgy 2700on.
és ilyenkor értelem szerűen kevesebb fesz kell neki, szal nem vészes.meg jól szellőző ház. most vettem új vinyót gépbe, mondom akkor egy úttal ki is takarítom.
szinte nem is volt benne semmi por. igaz mostanába szinte éjjel nappal megy a gép, szal nagyon megülni se tudott.a ház alján meg elején ahol a beszívó ventik vannak, ott volt lerakódva por, szal sztem hasznos a szűrő.
ja és földön van a gép, nem asztalon. -
Neoteric
addikt
válasz
Backspace #7837 üzenetére
mér te mire költöd?
nekem most van 380k $, de nemtom mire költeni...
az lett volna még fasza ha beleraktak volna olyat hogy villákat, meg cégeket vehetsz, és azokat igazgatod, és a játék előrehaladtával szépen lassan megvalósul az "amerikai álom".
majd talán egy modba..és az lenne a vége a játéknak hogy Nikko aszondja Romannak hogy "na öcsi.. így kell ezt csinálni "
-
Neoteric
addikt
nekem 8800GTS van, és eddig full grafon toltam de elég zavaró volt hogy a távolban lévő dolgokat pár sec késéssel adta be, ezért levettem a textrúrát mediumra, ill a látótávolságot csökkentettem annyira hogy pont beférjek a 487mb-ba, azaz ne menjek pirosba.
többi csúszka maxon.így most minden látszik egyből, igaz a távolban lévő épületek kissé pixelesek, de még mindig élvezhetőbb így, hogy egyből látok mindent, vhogy jobb a játékfíling.
mellesleg a textúra minőségből én nem vettem észre jelentősebb romlást.. lehet én nem látok jól, de nekem még így is nagyon tetszik a grafika
-
Neoteric
addikt
helikoptert honnan tok szerezni?
(még csak az első meg a középső szigeten tok menni, 3ik még le van zárva)
-
Neoteric
addikt
válasz
deicide #7332 üzenetére
youtubeon láttam olyan videot ahol a srác is egy 9800GX2-vel mutatta meg a játékot, és a trükk nélkül ő is csak 500vmennyi ramot használhat fel a vgaból, mer nem látja hogy ott 2 kártya van.
lesz amúgy ennek a Nikkonak egyszer vmi pöpec kérója is? eddig amikben voltam (2
) , az mind ien lepukkant lakás volt.
deicide: hát ez érdekes.. én nyomtam több órán át folyamatosan, de nem dobott ki egyszer se.
-
Neoteric
addikt
válasz
deicide #7325 üzenetére
"Grafikai korlátozások feloldása:
hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék főkönyvtárában, majd másold be a -norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. ezen a módon egyéb beállítások is elérhetők, a teljes listát a játék Readme fájljában találod."1. hsz
Most játszottam énis kicsit játékkal, mer volt több időm..
Játszottam egyhuzamba kb 3 órát és a vége fele nagyon laggolt a game, ilyen 15fps körül mozgott.(amúgy 25körül van) A textúrák szürkék lettek, főleg mikor nagy sebességgel mentem autóval.
Nyomtam gép restartot, game újraindít és minden oké.
Amúgy énis max grafon tolom, 1280on.most mehettem át a második szigetre
am én vok vak, vagy most ebbe nincsenek ilyen ingatlanok amiket meglehetne venni? -
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
nah énis végre kipróbáltam a játékot és nekem nagyon tetszik.
nem játszottam vele hűde sokat ( ott vok h romant elvittem billiárdozni), de amit láttam belőle az tetszett.
1280on, max grafon (2 cucc highon, csúszkások maxon), 85hzen, 30-34fps
xp sp3amúgyha lerakom mediumra, akkor is ennyi fps van.
(fraps szerint)ez az egér utána huzás kocsivezetésközbe meg sztem nemrossz ötlet, faszán belátok mindent, pl ha emelkedőn mek fel full gázzal akkor próbálok úgy menni hogy földetérés után ne egy kocsiba száljak bele, hanem vmi simább útra
-
Neoteric
addikt
üdv
pár kérdés:
ennél a Francis International Airporton sincs repülő amivel mehetnék?
vagy ezis olyan reptér mint ami a ViceCitybe volt? (használhatatlan)metro van a játékba?
sajna eddig nem volt sok időm ezért még nem tudtam felrakni a játékot, viszont hajt a kiváncsiság..
-
Neoteric
addikt
válasz
(Kolombusz) #5831 üzenetére
inkább minthogy ebből is ien évente megjelenő szériafos legyen...
de lehet hogy 4-5évbe is beletelik. -
Neoteric
addikt
na ez játék emberek.. megérdemli, hogy megvegyem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest