Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razim K.
tag
válasz
Puma K #30451 üzenetére
@ Puma K:
...nem értelek...olvass picit vissza,hogy mi volt a kérdés,amire válaszoltam.
A másik meg az,hogy ha tetszik,ha nem ez egy szarul optimalizált játék.
A harmadik,hogy ..."mert ez a játék saját topicja"... NA ÉS??? ide csak szépet és jót kell írni? Ugyan már...nőlj fel és dobd le a gyermeteg láncokat,a szabadság szép
...azt írok,amit akarok
-
Razim K.
tag
Szerintem kényelmesen elmegy rajta,a magyarítás tényleg egy kalap....
-ha meg őket kérdezed,akkor az i7 is kevés nekik
...felesleges kérdés volt...el fog menni,ez egy 2008-as játék(...ezt ők mindig elfelejtik),viszont néha megakad,mert szarul van optimalizálva maga a game -
Razim K.
tag
válasz
Malibutomi #29957 üzenetére
ja...elírtam XDDD
90 MB
-
Razim K.
tag
válasz
Malibutomi #29953 üzenetére
Ha Spark IV-et használsz,akkor amikor berakod a kocsikat,mentés előtt csinálj egy REBUILD-et.
...gyakran segít.
Az egész car pakk meg ne legyen 90.000MB-nél nagyobb. -
Razim K.
tag
válasz
feka007 #29803 üzenetére
Csak egyenként érdemes moddolni a verdákat,mindegyiket kipróbálni...szal nagy meló
...ja és mindegyiknél menteni kell biztonsági mentést...a videón nem nagyon látszik,de a ködös éjjel-reggel és a Bus Mod a lényeg
Ami érdekes,hogy FRAPSot használtam,picict akad...és homályosította is a videót...
-ez ilyen? -
Razim K.
tag
-
Razim K.
tag
Tubi2:
miért kéne akkor az értéknek kissebbnek lennie,hogy élesítse?
...ne ölj meg...majd mindjárt lebazseválom neked szaknyelven
-
Razim K.
tag
válasz
JONAS77 #29708 üzenetére
Az aniso...az textúra szűrés...vagyis élesíti a textúrákat
Amit te keresel,az élsimítás azt AntiAlias...vagy AA-nak hívják.
-összekeverted,semmi gond előfordul
SZal.....alapból NINCS élsimítás a GTA4-ben,de mod-al,lehet kihozni..."hasonlót" ...ami szintén nem élsimítás,de az eredmény,kb...ugyanaz lesz,ezt pedig az ENB móddal tudod elérni.
-
Razim K.
tag
válasz
csabika0001 #29507 üzenetére
jeee,hogy nyomják Nikoval a teamdancet
-
Razim K.
tag
válasz
juliabrilke #29487 üzenetére
A tied ilyen rendszerető figura,mint a Monk
-
Razim K.
tag
válasz
Csapi007 #29480 üzenetére
őőőőő,jó kérdés.
namost...a filelistnek a hely,az pontosan abban a mappában van,ahol pl a carcols.dat,visualsettings.dat....stb. -valószínű ez tudod melyikre gondolok.-de az EFLC-ben ez úgy van,hogy van egy főmappa,ahol a 2 DLC közös filejai vannak,plusz van a 2 DLC saját mappája...(nekem EFLC most nincs fent,de valahogy úgy volt,hogy rockstar...gta4...ezen belül a közös filek....és a 2 dlc saját mappája....pl.: Gay Tony)...namost...moddolod,ekkor a közös filokat moddolod...
-viszont az EFLC-ben a 2 DLC saját mappáiban is van pc,common,data,stb...mappa és a common>>data ..és valahol abban is kell legyen visualsettings,carcols..és talán még filelist is.
Szóval...EFLC esetében,őszintén nem tudom,hogy ez így működik e,de nem lesz egyszerű:S
(...és bocs,ha érthetetlen első olvasásra,próbáltam egyszerűen leírni,ahogy tudtam...ez így sikerült,de remélem megtalálod,melyik mappákról beszéltem...)
Ha itt nincs,akkor keresd ott ahol csak img-k vannak(mindegyiket nézd meg,vehicles ahol van,maps...stb) ,valamikor ott van,ahol maga az img,amihez köze van...
-
Razim K.
tag
nem mindenkinek jön be,pl. nekem is túl fényes...
-
Razim K.
tag
válasz
Csapi007 #29470 üzenetére
Így nem igazán tudom mi lehet,de ...pl. ha 95MB-nél nagyobb a vehicles.img,az nem jó,akkor TAXi IV -lesz,mint esetedben.
Amikor moddolod a carpack mellé felrakod a vehicles.ide fileok módosított adatait is,meg a többi datfile módosításokat is?A filelist.pak azért kell,hogy ez ne forduljon elő
Tehát működni működni fog,ha nem is így csinálod,csak épp mint TAXi-IV
-
Razim K.
tag
válasz
csabika0001 #29446 üzenetére
Szerintem egész más itt a lényeg,mint simán a prociétvágy...
Egy biztos,hogy sokkal több dologtól függ egyszerre,hogy mitől megy jól,vagy akadva a játék.
-nem vga -ez 100% ...de pl hiába van 4magod,2gb-vel szar lesz...3gbvel már jobb,tehát csak procira adni butaság szerintem.
Másfelől...fent van a gépeden most a game? ...húzd fel a procit,s ha +15%-nál jobban húzod,swapponli fog,de nagyon... Persze nem mondom,hogy süsd meg a géped,csak ha gondolod,mered...
...és ugye többen tudják,vagy nem...de ha lefuttatod a jól ismert contig-defragot(a win oldalán keresd) ,azzal is nyersz fpst....kb olyan,mintha a HDD-től is függne.Röviden és tömören,szarul van a játék maga portolva is...siettek,beleszartak:S
Én most PL. a timecyc.dat-filekkolal és a visualsettings.dat-al játszok és itt is bizonyos beállításoknál több fpst ad.
-
Razim K.
tag
válasz
csabika0001 #29379 üzenetére
...és az .ini filet berakod a GTA 4 mappájába?
-
Razim K.
tag
válasz
csabika0001 #29376 üzenetére
...Majd kitalálom
-ha ismeritek a sparkot,akkor viszont többfajta rendőrautóra is lehet,max csak bepakolni kell az adott típust -
Razim K.
tag
válasz
csabika0001 #29373 üzenetére
Aha
Ezzel tudod megoldani,viszont biztonsági mentést csinálj,a módosított fileről,mert az egész térképet,várost szétbarmolhatja a mod.
-ha nagy gáz van,ott vannak a biztonsági mentések
-
Razim K.
tag
válasz
csabika0001 #29371 üzenetére
oksa,megpróbálok kitalálni valamit rá,aztán feltolom
...valami rozsdás,puffogós,széteső rendőrverdát,meg utcára kevesebb gyalogosrendőrt -
Razim K.
tag
válasz
csabika0001 #29370 üzenetére
Akor grat,jó lett !
-
Razim K.
tag
válasz
csabika0001 #29367 üzenetére
olyat lehet,hogy szar autójuk legyen,én a buszos modomba beletettem
-deeee...hogy totálisan legagyuljon azt is lehet,viszont akkor az egy külön mod volnaSzeretnéd,hogy üssek össze valami ilyesmit?
...az utcán lévő rendőrök számát tulképp lehet csökkenteni,meg teljesen törölni is,olyan mod viszont már van.Gagyi rendőrautós nincsen... csináljak?
-
Razim K.
tag
válasz
csabika0001 #29366 üzenetére
Nem is azért mondtam,jól is néz ki!
...csak kérdeztem,hogy esetleg te is tettél bele valami módosítást(egyéb garf vagy script,vagy sima datfile),vagy összeválogattad és összeolvasztottad őket működőképesre é-ezt a fraps-ot 1x kipróbálom...mindenki ezt nyomja,gondolom ingyenes azért
-kár,hogy ha ennyire lassít -
Razim K.
tag
válasz
csabika0001 #29363 üzenetére
Mivel vetted fel?
...akad
De ezeket nem te csináltad,csak összeolvasztottál pár modot nem?
-de nem rossz
-
Razim K.
tag
Nem
Már mindegyikkel,az asiloaderhez ez fel is van tüntetve.
"With asi loader you could load your .asi scripts.
Support for:
- GTA IV v. 1.0.0.0.
- GTA IV v. 1.0.1.0.
- GTA IV v. 1.0.2.0.
- GTA IV v. 1.0.3.0.
- GTA IV v. 1.0.4.0.
- GTA IV v. 1.0.0.4.
- GTA IV v. 1.0.6.0.
- GTA IV v. 1.0.7.0.
- EFLC v. 1.1.1.0.
- EFLC v. 1.1.2.0.Istructions in the archive."
-
Razim K.
tag
válasz
fasirTTT #29358 üzenetére
Nagyon szívesen
-azt még elfelejtettem,hogy némelyikhez kell asiloader,vagy a scripthook.dll.
-azt innen lehet letölteni. Kicsomagolod,s a GTA4 mappába kell másolni.
Mint írtam nem mindegyikhez kell,ezért az adott speedmeter README-jét olvasd el
-
Razim K.
tag
"ittakary
(senior tag)
Wow, tényleg te csináltad?"IGEN! Tényleg én csináltam
Lehet utazni is,vezetni is(leírás is van mellékelve)"Murder3
Ilye busz módhoz hasonló modok amik a közéleti elhetőségeket adnak hozzá vanank még?
pl kukás,szálító vagy akármi ami mégtöbb elhetőséget nyújt a vársoba?"...bocsi , de nem teljesen éretm mit szeretnél,de ha kifejted,csinálok egy modot rá
Eskü,megcsinálom,csak írd konkrétabban le,hogy mit szeretnél!"energyfan
valaki tudna adni egy linket hogy hogyan lehet sebességmérőt betenni a gta IV-be?
""K!LLeR
mármint "kilóméterórát' ? mert az engem is érdekelne ^^"Parancsoljatok néhány:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]...és ez kellhet hozzá:
[link] -
Razim K.
tag
Üdv ALL!
...szórakoztam picit,s csináltam egy ("modot")
A vállalkozó kedvűeknek ajánlom főleg!
...ezzel a moddal,járnak a buszok,DDDEEE(!) a Realitizm IV -mod nélkül,vagyis nem szükségeltetik sem graf mod,sem extra erős gép,hogy egyáltalán működjön,seseseSŐT,nem módosítja magát a játékMENETET,tehát nyugodtan mehet félkész(mentés) gamere is
Parancsoljatok a link:
[link]-vélemények is jöhetnek
-külön progi nem kell a használatához,sima kijelöl-bemásol-felülírós dolog.
-
Razim K.
tag
válasz
SenorGrande #29315 üzenetére
...na arról a kontrollerről még nem is hallottam,de azért szívesen
-
Razim K.
tag
válasz
SenorGrande #29312 üzenetére
(#29312) SenorGrande:
Van kontrollered? ha nem XBox,akkor ahhoz is van egy kis emu. (NEM WAREZ!
)
-letöltöd,kicsomagolod,s az inifilet,meg a dll-t berakod a gta mappájába
-ha nem működne elsőre,akkor a beállításoknál keresd azt,hogy direct-input enable...
innen is letöltheted:Logitech-controllerhez XBOXController-emu
-ezzel 100x könnyebb lesz
Grafikát meg moddolással lehet javítani....bizonyos szintig.
-
Razim K.
tag
...ááá,nem fog menni úgysem
-
Razim K.
tag
nna
szal... A REVO,az egy eltávolító program,az előnye a win saját eltávolítójával szemben,hogy ez a registryből is törli a dolgokat,de még a rejtett file-okból,dokumentumokból is.
Innen letölthetedA GFWL = Games For Windows Live...más néven XLive...
Ha törlöd,az offline acc-od is törlődhet é?...ezt nemtom.
...de kit érdekel az a nyavajás aoffline account?
Ha törlődik is,a mentéseid megmaradnak...
-olvasd el a legelső hozzászólást,hogy megtaláld a mentéseid helyét.-amúgy meg,ha eredeti játékod van,mi a bánatnak csináltál offline profilt?
tag
válasz
empir3 #29275 üzenetére
Media1.cab
TitleUpdate.msi
UpdateTitle.exe-ezek inkább,nem? Az exevel indítod a patchet,szerintem jól csináltad.
Ha a Laucherrel sem indul,nemtom mi lehet :S
...hm...ha az égadta világon semmit sem ír ki,akkor talán a LIVE-al van gondod.
Töröld le REVO-val a GFWL-t,registriből is,aztán tedd fel újra.
Itt a link hozzá.-általában a GFWL sz@rik be úgy,hogy semmi hibaüzi...
-
Razim K.
tag
Elmegy,ha letörlöd.
Van Launcher.exe(official-securom) a mappádban? ...akkor azzal indítsd.
Amúgy meg ott van az a social club a játékmappában...keresd csak meg -
Razim K.
tag
fenét,csak gyári tuningos
jaaa,fordítva írtam?
-
Razim K.
tag
na...szólaljatok már meg...ennyire rosszul hangzik?
-
Razim K.
tag
válasz
Scholes9 #29249 üzenetére
@ Scholes9 :"Leírhatnád milyen kártya és persze, h hány %-os ventivel..."
Ha hiszed ha nem,egy GT9500 !!!
...gyári tuninggal,(RDSon mosfetek,ESR kondik....HDMI kemenet) vettem és ráadásul 1GB-s
-alapon 40% -on volt a venti a RIVA szerint...ott felhúztam 60%-ra,meg ha eléri a 60°C-ot,akkor ...mint említettem 55-ig hűti 100% -on
...ez utóbbit lehet visszaveszem 80-ra,mert tényleg hangos
-a procim pedig E8600
Szal nem nagy,nem új dolgok,de nem válnék meg tőlük,mert lazán viszik a GTA4-et,de ugyanúgy a CRYSIS2-vel is simán elboldogultak
-
Razim K.
tag
uh
Nálam 60 °C-nál felszállást végez a gép,aztán csak 55 alatt csendesül
-
Razim K.
tag
jó,de már hova?
-ezt még lehet tolni jobbra is???
(halkan megjegyzem,hogy aki az ICEnhancert használja,jó videokari hűtése legyen,ha máshogy nem RIVA tunerrel tolja fel a hűtést,akinél hibák,csíkok textúrahibák,képernyőkékülés jelentkezik,az semmiképpen ne használja...ez a README-ben is benne van
...csak ésszel,óvatosan)
-
Razim K.
tag
jajaja,már vágom,thnx!
ÁÁÁÁÁLLATI ! -
Razim K.
tag
Szeva
...ezt a Depht Of Fields-es dolgot írd le rendesen légyszi,mit honnan,hova? ...én ezt kihagytam,de szeretném kipróbálni!
-
Razim K.
tag
na ezzel jó nagy butaságot mondtál
1. a GTA hivatalos oldalán CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a 7-es van fent,onnan CSAK AZ érhető el,CSAK AZT lehet letölteni.
Íme:
http://www.rockstargames.com/downloads#/?collection=92. MINDEN egyes PATCH tartalmazza az előzőt IS !
3. A TÖBBI PATCH innen szerezhető be többek közt :
http://download.gta-expert.it/gta-4/120-patch-fix-anticheat.html
-
Razim K.
tag
Így van,net nélkül nem fogja felpatchelni,ha visítozik a winlive miatt ,akkor meg offline profil,vagy ezt a csomagot,kicsomagolod,s az egészet a játék mappájába:
http://data.hu/get/4118417/no-xlive_patch.zip
...nekem is ezzel sikerült rendesen
Arra figyelj,hogy a 7-es patchtől visszafelé már nem mindig kompatibilis :S ..nem tom miért,de nekem 1x olyat csinált,mikor a 7-re a 4-est raktam vissza,szétcseszte a menüt...minden jó volt,csak nem lehetett a menüt látni
-amúgy szerintem a 4-es a legjobb -
Razim K.
tag
mondom a SZÖVEGBEN,mondom KÉKKEL ÍRVA,mondom ahol legördül...valami csak legördül
...de mit jelent az "..asok.." ?
-ne légy már morci,nem azt írtam,hogy beszélni nem tudsz,hanem azt,hogy írni !
Razim K.
tag
válasz
Kiskokó #29204 üzenetére
nos....bár az írás,az nem megy neked...egyszerűen nem neked való
...de egye fene,segítek.
-game elindít,aztán mikor a LIVE téma bejön,akkor nyomj egy olyat,hogy home gomb....aztán szöveg legörget,s ott lesz benne,hogy Local Profile,na arra katt....beírod a rublikába ezt :
GyóGyeGér ...(nem vicc,ezt írd)de a kis és nagy betűkre nagyon figyelj,mert csak így indul.
...enter és megy....ha újra játszanál,már nem kell semmit írni,automatikusan bejelentkezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest