- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Kikristályosodik a Razr 60
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
siofok #11050 üzenetére
Amikor megakad nem kezd el tölteni a vinyó, mert akkor valószínű,hogy megtelik a memória és a nem fontos adatokat kiírja a vinyóra és emiatt belassul.
Talán ez a progi segít, én nem használtam: Contig.exe:
Contig.exe
Használata: Bemásolod a játék főkönyvtárába, csinálsz róla parancsikont, majd a célba beraksz egy -s kapcsolót, és elindítod. Ha lefut, kész! Nagyjából azt csinálja, amit a töredezettségmentesítő, 3-4 további FPS-t lehet vele nyerni. -
Kommy
veterán
válasz
siofok #11045 üzenetére
Mivel a mentés visszarakásához szükség van az Xlive mappára is ezért nem megy de elvileg megoldható.
1.hozzászólás:Én elfelejtettem/nem tudtam, hogy kell az XLive mappa. Most mi lesz?
No panic! Letöltöd innen az XLive Wrapper nevű alkalmazást, a zip-ben lévő CopyXLiveResources.exe és xlive.dll-t a GTA4 főkönyvtárába másolod (ez alapból a C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV), lefuttatod az exe-t, a feltett kérdésre igennel válaszolsz. Ezután az exe-t törölheted, nem lesz rá szükség. Elindítod a játékot, erre a kérdésre is igennel válaszolsz, és ezután már játszhatsz is. -
cizoe
őstag
Hát elindítod (lényeg hogy overdriveot kapcsold be előtte).
Aztán a kis köralakú ablakban klikk az advanced modera, és aztán expert és run profile.
Mod: Viszont elvileg kell hozzá AMD cpu, de próbáld meg anélkül, mert alapjában azon kívül, hogy kicsit optimalizál ezt azt a vga-n meg a cpun, nagyrészt azzal gyorsít, hogy leállítja a windows 70%át ami eszi a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen routert?
- HP notebook topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest