- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Már egy ideje tudatták, sajnos várható volt hogy valamikor meglépik. Tört játékkal tudsz játszani gondolom tovább.
Amúgy csoda hogy eddig kihúzták. Az Apple pl 2019 óta (tehát 2018-as rendszerük az utolsó) nem támogat 32bit-et. Tehát ha a játékfejlesztő nem adott ki patch-t a játékhoz akkor nem futtatható. Bele tartozik sajnos ebbe a dologba a GTA III, VC, SA és még nagyon sok másik játék a Driver San Francisco-tól kezdve a Mafia 2-n át még rengeteg játék.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rup1u5 #37019 üzenetére
Biztos van más lehetőség vagy esetleg nekem más a softver mert hogy én Adrenalin Edition-t használok.
De amúgy megjegyzem ez az első helyzet amikor bármilyen "probléma" merült fel. Sose kellett keresnem ilyet. Nagyobb felbontásokat meg a játékban találok ha kell csak a 2560x1080-as felbontásra nem találok 2x nagyobbat.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rup1u5 #37015 üzenetére
Igen. Nincs ott az opció. És 6700XT-m van. Szóval nem tudom. De nem is baj mert igazából nálam minden maxra tolva 2560x1080-as felbontásban 40-60fps között van mindig és olyan hirtelen fps változás nincs amit én szemml láthatóan észreveszek és zavarjon.
Csak mint érdekesség vetettem fel ezt.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rup1u5 #37013 üzenetére
Nekem nincs olyan. 5700-as szériáig támogatott. Nekem 6700XT van. És nincs is ilyen opcióm. Super Resolution van csak de az meg arra jó hogy kisebb felbontást tuningol fel a tényleges monitorom felbontására hogy több FPS-t érjek el a játékokban. Ennyi.
Amúgy nekem 2560x1080 a felbontásom.
-
Wiz Khalifa
veterán
Én sajnos nem tudom duplázni a felbontást mert erre a 21:9-es monitorra nem találtam olyan felbontást.
-
Wiz Khalifa
veterán
Nincs erőműved aha, csak a VGA-d erősebb mint pár embernek aki játszana na meg az egész géped kb 3-5x erősebbre saccolom mint az ajánlottat a gémhez.
Persze ezt tudjuk hogy az optimalizáció hiánya okozta gond is benne van de na.
Az hogy téged mindig kikerülne minden autós gyári cucc, mindig is benne volt.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
FoxiestFox #36932 üzenetére
A GTA V-ben is kirepülsz a kocsiból ha belecsapódsz egy falba stb...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
FoxiestFox #36923 üzenetére
Oké de a szerverparkot is kell üzemeltetni. Azt ne nézzük hogy néha igen szar. De az is folyton megy ha beszarik valami csere stb... Rengeteg olyan költség van amivel az átlagember nem számol mert nem is tudhatja persze.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
1diNexDVHEG, #36802 üzenetére
Ezeket már rég kiveséztük.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Puma K #36774 üzenetére
Nekem amióta az 1.07-es vagy melyik patch megjelent ezt kell alkalmazni: -novblank -norestrictions -nomemrestrict
Amíg ezt nem írtam be nem jött be a kép betöltéskor csak hang volt. Valamint én se tudtam semmilyen graff beállítást beállítani mert tiltotta. És csak 512MB-ot írt ki miközben volt 3GB.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
McSico #36768 üzenetére
Steam -> Library -> GTA IV (right-click) -> Properties -> Set Launch Options... -> -nomemrestrict -norestrictions -novblank -percentvidmem -availablevidmem 4096 -> hit Ok.
4096 is my graphics card's available video memory (vram) in MegaBytes. Enter Your card's memory in XXXX-value for MegaBytes.
Tehát neked ezt kell beírni a tulajdonságokhoz:
-nomemrestrict -norestrictions -novblank -percentvidmem -availablevidmem 8192 -
-
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MaxxDamage #36693 üzenetére
Indokolás nélkül törölték a ban-t és vissza adták a cuccokat. Talán picivel több zsém is volt.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MaxxDamage #36691 üzenetére
Amikor bannoltak a GTA V-ből joggtalanul nekem és 1 hétig nyitott volt a Ticket-em. És válasz se volt. Aztán mikor óránként 1-et nyitottam újra és újra akkor 3 nap után megelégelték.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MaxxDamage #36650 üzenetére
Most a GTA V van jól lenyomva. Remélem a summer sale-en is ennyire le lesz mert 10k-ért 8milla pénzel meg Criminal Starter Pack-al nagyon baráti az ára.
De csak a game is 15 juróért.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MaxxDamage #36648 üzenetére
Szinte minden nagyobb leárazáskor meg van ez a csomag legalább -50% de általában nyáron meg a téli akcióban olyan 70%-ot kap.
-
Wiz Khalifa
veterán
Én megvettem Steam-en pár éve karácsonykor ilyen csomagban. Valami 3-5k volt a GTA III, VC, SA, IV, EFLC.
Azok mennek gond nélkül.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Laszmen #36416 üzenetére
Szia!
Ha steam-es a game akkor:
Steamben a játékra jobb klikk -> tulajdonságok -> indítási opciók beállítása - > ezt írd be: -novblank -norestrictions -nomemrestrictHa nem steam-es:
GTA IV parancsikonjára jobb klikk és a Cél sorba bemásolod ezt a három parancsot hátulra; -novblank -norestrictions -nomemrestrict -
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
cyberkind #36364 üzenetére
Akkor nincs mese ha 144FPS-el akarod tolni venni kell még 1 VGA-t.
De amúgy tény hogy vacak a portolása. Nekem pl amikor az FX8320-as gépem volt meg 8GB rammal és az R9 280X-el örültem ha megvolt a 30-40FPS fHD-n. És érdekes volt hogy ha lejeb vettem a beállításokat akkor is ugyan ennyi volt.
-
Wiz Khalifa
veterán
Vajon ez a game is megjelenik iOS-re meg droidra ha 10 éves lesz? Ami 2018-ban lesz.
Bár mivel a Vice City Stories se jelent meg még pedig az idén 10 éves akkor nem hiszem.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Dark Wander #36259 üzenetére
Egyszer, mikor nagyon nyomtam csináltam egy sorrendet a gyorsabb haladás miatt. 21 vagy 22 óra lett a vége és szinte megállás nélkül tolva.
De azt is hozzá kell tenni hogy előtte háromszor kinyomtam hogy tudjam mi mikor jön.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Rasiel #36195 üzenetére
FPS is több volt olyan 5-10-el de nem olyan érezhető volt ha nem figyeltem a Fraps-ot. Inkább a mikrolaggok (megtorpant egy-egy tizedmásodpercre) az észrevehetőbb hogy eredetinél több. Jó most amióta VGA-t cseréltem azóta itt sem jelentkezett a probléma. Szóval azóta nem is zavar.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Rasiel #36193 üzenetére
Az az érdekes hogy virágbolti 1.0.7.0 peccses GTA Iv jobban futott mint az eredeti Steam-es ami szintén 1.0.7.0-ás.
Annyit jegyeznék meg a végén hogy a virágbolti az nem teljesen az volt. Hanem egy eredeti lemezről felrakott GTA volt amit crackeltem mert nem akartam aktiválni és nekem úgy is megfelelt akkoriban.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Rasiel #36164 üzenetére
A San Andreas szimplán kifagy egy idő után. mert látszólag fel akarna ugrani az FPS olyan értékre hirtelen hogy nem lenne emberi.
A Vice City meg olyan furcsán fut megint csak. LE van korlátozva az FPS de látszik hogy nem ehez a géphez való. Olyan néha mint ha mikrolaggos lenne. Pedig nem. Mert a 60FPS-re korlátozás megvan.
A GTA 3-at meg inkább hagyjuk.
Ott meg a színek túl sötétek, a menü vibrál, stb...
De nem baj, beszereztem egy HP DC7800-as gépet így azon most már jó lesz tolni.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Mika1227 #36159 üzenetére
Win10-en is szépen futott nekem fele.
Lehet a játékhoz a VGA-d túl "modern". Mivel ugye abba pár dolog változott egy minimálisan a 280X-hez képest.
Mert nekem meg a San Andreas és a társai futnak nem 100-asan. Ezzel a VGA-val mert túl modern és erős nekik.
(#36160) rup1u5:
Vedd meg Steam-en a GTA IV-t is.Az fut Win10-alatt tökéletesen. Legalábbis nekem is míg a Win10-et használtam jól futott és a haveromnak is jól fut mert ős meg most is Win10-et nyomat.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Gigi01 #36154 üzenetére
Lehet csatlakozni másokhoz is. De én mindig sajátra megyek. Egy a gond. Csak akkor indul a saját szeró ha ketten vagytok a Lobby-ba és akkor mind a ketten Ready-t nyomtok. Amíg vársz egy tagra addig nem tesz le. Nem olyan mint a GTA V-ben hogy egyedül is tudod csapatni. Ha utána lelép akkor te bent maradsz. De elinduláshoz kettő kell legalább.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
debrecenikri #36143 üzenetére
Az az érdekes hogy ha elindítom a GTA IV-et akkor utána a GTA V leszed 53.85MB-ot peccsként mindig.
-
Wiz Khalifa
veterán
Titeket beenged Social Club-ba?? Nekem azt írja "Login failed"... Tűzfal kilőve és úgy is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest