- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Az xboxos lost and damned-el játszott valaki? Tényleg nincs benne olyan autoaim szerűség, mármint amikor rá lock-ol az ellenséges emberekre? Eddig csak ököllel tudtam ezt megcsinálni. Nem is lenne ez annyira nagy baj, de akkor h a fenébe lehet pisztollyal kivégezni?
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #13707 üzenetére
látod látod, így lesz valakiből idővel xboxos.
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #13402 üzenetére
Admiral?
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #13343 üzenetére
Minimumon szaggat.
Azért "helyenként" ez ront az élvezhetőségen.
A boxot szinte a gta4 miatt vettem, pontosabban ez csapta ki a biztosítékot. Nem elég, h később jönnek ki a játékok, még csak meg sem csinálják őket rendesen, és akkor még a kompatibilitási problémákról még szó sem esett. Úgy is kevés időm van már játszani, így egy laptop meg elég az asztali helyett és ha kedvem támad egy kis gtahoz, akkor csak berakom a lemezt és már fut is.
A free meg addig volt funny, amíg volt ötletünk, de az utóbbi időbe sajnos nem ez a jellemző. az asikra meg biztos vagyok, h nemsokára lesz vmi megoldás, bár a fene se tudja. Mind esetre még egy ideig megtartom a pc-t,( legalább addig míg meg nem nyerek 1-2 helikopteres légi csatát ellened
), aztán lepasszolom öcsémnek.
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #13341 üzenetére
végül is igaz.
Bár annyira engem sem mozgat, h megvegyem boxra a dlc-t, de azért kíváncsi vagyok, hátha bekerül pár rucin fegyón motoron kívül vmi más újdonság is.A multival meg az a bajom, h egy idő után már annyira nem köt le a céltalan free, szívesen kipróbálnám a többi módot, de ahhoz általában kevesen vagyunk. Na meg most boxon játszok, ha van időm, a pc-mhez képest sokkal szebb és nem is szaggat.
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #13339 üzenetére
Lost and Damned. vagy nem jön ki pcre?
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #13334 üzenetére
Majd ha kijön a kieg.
-
_ak_
addikt
Amúgy az nekem sem tűnt föl, h javult volna a min fps a 3ik patchel, sőt, épp az ellenkezője, kikapcsolt árnyékok és szinte low-low beállítások mellett is szaggat most már, pedig még csak túl sem megyek a vga ram kereten (236mb
). 2essel határozottan jobban ment. Akkor minden low, de 1024x768ba is egész játszható volt, csak ne robbanjon egyszerre több jármű.
-
_ak_
addikt
Feltettem én is a 3ik patchet. Ha épp nem azt kéri h helyezzem be az eredeti lemezt, akkor egyszerűen leáll a működése mielőtt elindulna. Azt hiszem erről ennyit...
-
_ak_
addikt
Xbox LIVE-on senki nem küldte? Ott is ennyi a cheater?
-
_ak_
addikt
Bár gondolom többen megtaláltátok már és láttátok a jármű összehasonlító táblázatot, de azért belinkelem, hátha valakinek még új. Többféle szűrőt lehet beállítani és mindenféle infót meg lehet kapni róluk.
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #12328 üzenetére
Akkor valószínű egyikünknek lenne némi sikerélménye, ha egymás ellen versenyeznénk.
Más. Kicsit multizgattam és belefutottam egy érdekes versenybe. Mindeki egyhelyről indul és valahola pálya végén vagy közepén van a cél. Természetesen kocsit nem kapunk, úgy h nem kis csata van az első járműért. Illetve csak lenne, ha a retardált nyomoronc etcetc csíterek nem rontanák el az egészet és ha az ember kickelné őket akkor inkább telespawnolják hajóval az egész pályát.
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #12316 üzenetére
Akkor csinálja így, ha xboxos joy van a gépre kötve. Megváltozik az egész menüben és a játékban is. ha én hívtalak be akkor lehet, h miattam volt ilyen vagy ha más akkor lehet, h ő is joyjal tolja
-
_ak_
addikt
válasz
fsb1000 #12267 üzenetére
Félelmetesen jól játszod az értetlent, nem h inkább átmentél volna egy kicsit olvasgatni a g92es topikba, inkább még engem állítasz be hülyének.
Ha legalább egy kicsit utánaolvastál volna annak amit ajánlasz (9800 gt 1gb rammal), akkor tudnád, h mennyi probléma van a kártyával (főleg a gigybyte-al) és nem nekem kell elhinned, hanem egy rakás felhasználónak akik már megjárták vele.
-
_ak_
addikt
válasz
fsb1000 #12259 üzenetére
DDR3ból 1gb memória felesleges, mert csak parasztvakításra jó. ddr4 és ddr5ös memóriák már más tészták, nem jobban, hanem egyedül talán azokból éri meg 1gbot pakolni egy vgara, sajnos azokat leginkább ati kártyákon lehet megtalálni, ezért ha mindenképp 1gb kell, érdemesebb valamelyik ilyen atin elgondolkodni.
Én legalábbis ezt szűrtem le azokból a szakfórumokból amiket az itteni g92es topikba postoltak az 1gbos 9800gt vel kapcsolatban.DE
Én személy szerint akkor sem vennék atit, ha 2gb lenne rajtuk, mert pusztán nem szeretem az ati vgakat és ebből kifolyólag egyet sem tudok és nem is akarok neked mondani. Így már érthető?
-
_ak_
addikt
válasz
fsb1000 #12207 üzenetére
A jelenlegi bios is csak részleges megoldás, a postok szerint bőven hagy kívánnivalót maga után [link]
Természetesen, ha megvagy arról győződve, h az a kártya jó vétel és nem vagy kíváncsi mások véleményére sem, akkor nincs miről beszélni.
Atiból meg semelyiket nem fogom ajánlani még ha féláron lennének sem, mert folyton driveres problémák vannak vele és mert egyszerűen nvidias vagyok.
-
_ak_
addikt
válasz
fsb1000 #12183 üzenetére
Röviden és tömören, mert a drr3-as memória lassú ahhoz, h hatékonyan működjön 1 gb mellett, míg az atiknál ddr5ös van, aminél már nincs ilyen probléma.
Természetesen nem várom el, h hidd el nekem brahiból, csak annyit tudok (erősen) ajánlani, h itt is kérdezd ki az emberek véleményét, mielőtt vennél egy ilyen kártyát. Főként ha gigára gondoltál, elég sokaknak van tapasztalata azokkal.
-
_ak_
addikt
válasz
fsb1000 #12180 üzenetére
Annyit hozzá kell tennem h 1gbos 9800gtxből asszem csak gigabyte kártya van amivel meg alapjáraton is annyi gond van, h a nem ajánlott kategóriába tratozik, plusz valahol azt magyarázták, h a azon a sávszélen, amin a ddr3as (vagy 2es) memók dolgoznak, csak hátráltató tényező, ha 1gb van belőle. Ellenben az atival, mert az ddr5el van szerelve.
Az adatok pontosságára még egy 100ast sem tennék fel, de a lényege határozottan ez volt, ha 1gb akkor inkább ati. (kiv persze az nvidia jelenlegi nagyágyúit)
-
_ak_
addikt
Egyszer feltétlen kell látni a Stunt montage 4-et is!
Ez is egy állatság.
MS74hu: vista alatt a vezetékest felismerte a gép pillanatok alatt, nem kellett semmi driverrel bíbelődni
-
_ak_
addikt
válasz
rup1u5 #11847 üzenetére
az asztali gépemen játszottam, és most a laptopon kezdtem el keresni a video mentéseimet
btw már többen is írták, de leírom én is. tényleg szebb PC-n a gta4, noha csak féltapasztalatból beszélhetek, mert én majdnem minimumba játszom (ill az új patch óta feltettem 1024x768ba, de maradt minden min.), de azt én is látom h főként a view distance része jobb a pcnél, nem is kicsit. box esetén abból rendesen visszavettek pár száz méterre lévő dolgok, épületek mind erősen homályosítva vannak, a közeli dolgokkal nincsen baj leszámítva az AA hiányát, de ez ugye a pc-s verzióból is hiányzik.
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #11237 üzenetére
Nyugalom a hosszú élet titka, legalábbis többek közt, kár pazarolni az energiát ilyenre.
Btw nem tudjátok boxos játszhat pcssel (mármint multiba)? Bár jut eszembe a kérdés költői, mert flashel boxal nem akarok liveozni, de vasárnaptól valszeg átállok boxos témára, igaz még egy ideig meglesz a pc, tehát még tudok párat multizni veletek.
-
_ak_
addikt
Nem mintha nem lehetne elnyomni a túrákat.
-
_ak_
addikt
válasz
csavarlazito #11030 üzenetére
Valahol mintha azt olvastam volna, h kategóriákra vannak osztva a kocsik ( A B C stb) és épp amelyikbe vagy, abból a kategóriából többet dob be.
-
_ak_
addikt
Valaki tud esetleg még egy jó helyet a rolled over achinak a reptéren kívül?
-
_ak_
addikt
Tényleg csak 5 van, az elsőt kihagytam.
-
_ak_
addikt
válasz
rup1u5 #11019 üzenetére
Itt nézz körül.
Btw itt azt írja, h 5 túra van.
Akkor ezek szerint kihagyhattam az egyiket.
Más. Vettem egy x360 joy-t, kezdem megszokni vele az irányítást, de egy dolog nagyon zavar. Kocsiban ülve nem lehet free aimem? Úgy értem, h amikor kidugja a pisztolyt az ablakon már lő is egyből.
-
_ak_
addikt
válasz
Geryson #11014 üzenetére
Nekem az volt a tippem, h mivel 6 heli jel van felfestve, ezért 6 heli túra van és mind különböző helyről indul, ezek alapján 5el mentem már, de az egyik helyen nem igazán akar megjelenni egy heli sem.
Persze most h mondod nem ellenőriztem le, h egy helyről induló helik vajon egy fajta túrára mennek-e csak.
-
_ak_
addikt
Ugye 6 heli tour van? Ha minden igaz 5ttel már utaztam, de a 6ik valahogy nem akar odateremni és így nem tudom megszerezni a hozzá tartozó achievementet sem.
-
_ak_
addikt
válasz
AMD Power #10735 üzenetére
Nem pont neked, de neked is szól. Eleinte én sem értettem, h miért, de a magyarítás a helyes szóhasználat, hisz akkor magyarosítanák, ha pl. adnának hozzá csípős paprikát és kolbászt. Mikor először ezt olvastam jót röhögtem rajta, de így már belátom, h miért is magyarítás és nem magyarosítás.
-
_ak_
addikt
válasz
TazLeacher #10656 üzenetére
Állítólag semmi.
-
_ak_
addikt
válasz
TazLeacher #10570 üzenetére
Én is elkezdtem ezeket megcsinálni, de van egy pár szopatós achievement, ez még a könnyűek közé tartozik. Na meg napok óta nem volt időm leülni a gép elé, pedig szívesen jönnék multizni is. btw multiba is beadja az achievementeket vagy csak singlebe?
-
_ak_
addikt
válasz
TazLeacher #10541 üzenetére
Nem lezúzni kell 10 embert 4perc alatt, hanem 10 'space'-es kitérést kell nyomni közelharcban és utána kapod meg.
-
_ak_
addikt
válasz
Geryson #10452 üzenetére
Szvsz nem hagyják abba telefonálást, bizonyos időközönként fel fognak hívni.
Ezt a tolatós mókát nem értem, hh nem jön semmi hátulról? Én úgy szerem irtani őket, h lassan megyek előre. Ilyenkor ők is lassabban jönnek utánam és mindet könnyen ki tudom lőni, amíg még a kocsiban vannak, illa másik móka a gránát dobálás. Igaz azt úgy szoktam, h megállok egy picit míg mögém érnek, eldobom a gránátot, majd 2mp múlva nyomom a gázt izomból, de ez még nincs rendesen kifejlesztve, van, h megszívatnak és elzárják az utamat és magamat füstölöm ki.
-
_ak_
addikt
Amióta feltettem a legújabb 181es drivert a 8600gtmhez, viszonylag sűrűn találkozok ilyen képekkel.
-
_ak_
addikt
Mindig pár órával előbb jön az értesítés, mint aktuális lenne, nézz vissza a térképre 1-3óra múlva.
-
_ak_
addikt
válasz
Puma K #10093 üzenetére
Ha más kitömörítéseknél is előfordul crc hiba, illetve gyakrabban találkozol kékhalállal is, akkor szükséged lesz egy ram tesztelésre.
rup1u5. az új live accal léptél be a játékba? miután elindítottad nyomj egy home gombot és ellenőrizd, h nem-e véletlenül egy régebbi esetleg offline accal jelentkezik be livera.
-
_ak_
addikt
ahah geatalife
-
_ak_
addikt
válasz
antento #10047 üzenetére
took tuttok
Próbáld meg, h lejjebb veszed a beállításokat. ki kell kísérletezni, egyébként meg amióta kint van a játék ez visszatérő probléma, de csak azért nem mondom, h olvass vissza, mert már szét van spoilerezve a topik (tisztelet a kivételnek). patch fent? vga driver friss?
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
gta 4: dlc boxra: [link] ha "csak" ennyi újítás lesz benne, akkor nem dobok hátast tőle. nem szeretek motorozni a gta4ben
btw miért DLC?
-
_ak_
addikt
válasz
TazLeacher #10010 üzenetére
Nem csak szimplán achievement? kell oda az az 'R' betű?
QUB3D pontjaimra kíváncsi vagyok én is, de asszem csak addig csináltam amíg nem kaptam meg az achievementet érte.
-
_ak_
addikt
válasz
TazLeacher #10003 üzenetére
Azt én sem kaptam meg, pedig emlékszem mintha kiírta volna.
-
_ak_
addikt
végre elvittem egy ilyet, egy csomószor terveztem, de midig elfelejtem, most először jött össze, ráadásul 10k
-
_ak_
addikt
válasz
Geryson #9952 üzenetére
Az balszerencse, a bénaság az volt, amikor menekülős autóval felborultam, sikerült szereznem egy rendőrautót, de ugyanabba a járdaszigete felborultam a rendőrautóval is és nyomtam halálra az egyik társamat... nahh utána léptem ki a gtaból egy pár óra szünetre.
szerk.: itt azt mondja, h lefestette új színre és így már nem fogja senki keresni. persze ugyan úgy rozsdás maradt.
-
_ak_
addikt
Amúgy érdekes, ha egy szar állapotú kocsit viszek be átfújatni, azt miért nem javítja meg és festi le vmi emberi színre a apay n spray? (a gyárilag szar kocsikra gondolok, a félig roncsokra)
-
_ak_
addikt
Olyan volt már, h nem nyílt ki a garázsajtó stevie küldetésénél?
A történet nagyjából annyi, h épp üldöztek a rendőrök amikor beszálltam az elvileg kiválasztott sabre gt-be, de nem néztem, h kiírja-e , h ez az a kocsi-e, hanem egyszerűen már nyomtam is gázt a garázsig, de nem nyílt ki az ajtó. Visszamentem gondolván, h rossz kocsit hoztam el, de a kijelölt helyen nincs egy kocsi sem, nem h sabre gt.
félreolvastam, nem sabre gt, hanem super gt helyére mentem.
-
_ak_
addikt
válasz
Kiskokó #9884 üzenetére
Tényleg több ilyen is van.
Az első Vlad küldetései közt van, a címére nem emlékszem, de ott is kocsis üldözéssel kezdődik, majd az ember felfut vmi építkezésre, ugráltok kicsit a háztetőkön és a végén eldöntheted, h kinyírod vagy életben hagyod.
Más. Nem lehet beállítani az a rádiót úgy, h csak az independence szóljon belőle? Kezd baromi unalmas lenni, h midig tekergetni kel, ha átülök egy másik kocsiba.
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
Hihetetlen az új rendszeren először fagy ki, na de MIÉRT pont akkor amikor a galambokat vadászom?
-
_ak_
addikt
A játékban a Futo, az melyik valós kocsi megfelelője?
-
_ak_
addikt
Jó lenne.
Kurvázni? Persze ezt nem hagyhatták ki, asszem ugyan úgy mint eddig 20:00 és 04:00 közt vannak az utak mellett. mellé állsz akármilyen kocsival majd dudálsz egyet és akkor oda jön. (ha nem jön akkor valszeg nem az, hiába öltözködik úgy mint egy igazi
). sőt itt már 3 service közül is lehet választani.
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
válasz
sHafiii #9703 üzenetére
Már ott kezdődik, h egyik kocsiba sem lehet beszállni hátulra, pedig ez is egy okos dolog volt, asszema mentőkocsival így 6 embert lehetett szállítani én is robbantottam, de igazából nincs szükségem arra az apróra.
mad1: lomhának lomha, de nem számít, mert a közúti rendőrt úgy is ki kell lőni, az enforcereket meg lehagyod simán. a helikopterek ellen menekülni szar, mert elég gyatrán kanyarodik.
-
_ak_
addikt
Azt el lehet érni, hazt a 30 db kocsit mutassa térképen, h honnan kell felszedni vagy keressek egy guideot inkább?
-
_ak_
addikt
De hogy is, max félvárosnyi körözési szintet kapsz. Ami azt illeti meg is van már a kocsi, melyik safehouse hoz parkoljak le vele?
fsb1000: nem találtam pénzszállítót így egy sima bobcattel mentem neki, az is elég volt.
A trükk annyiból állt, h 4es vagy 5ös körözési szinten, többnyire sima rendőr autók jönnek és egy max 2 enforcer. ha egy jön akkor az a szerencsés. lassan haladtam előre és a rendőr autókat kilőttem mellőle, majd megálltam, mikor kiszálltam a kocsimból kiszálltak az enforcerből is, de ugye elég volt a sofőrt lelőni és már be is pattantam (közel kell megállni az enforechez, h a másik oldalról ne tudjon rádőlni a swatos, majd indulhat a menekülés. Arra sztem még mindig a legjobba star junction 2 hosszú párhuzamos útja. a helikopterek miatt van a legnyagyobb szívás, de ha egyszer egymás mellett van már a kettő akkor már tényleg csak a gázt kell nyomni és figyelni, h melyik utcából jön rendőr.
-
_ak_
addikt
válasz
Geryson #9671 üzenetére
Egyszerűen ki lehet vezetni a körözési zónából. Ehhez 2 dolog kell nyomni a gázt mint a hülye és kilövöldözni az üldöző rendőröket (elég ha csak a sofőrt lövöd ki) és ezzel értékes másodperceket nyerhetsz, mert időbe telik mire megint összegyűlnek és ilyenkor lehet meglépni a kis utcákban amikor a térképre szegezett szemekkel figyeled, h honnan jön a köv rendőr kocsi. pay n spraybe egyáltalán nem is tudtam bemenni, mert ismeretlen volt még az a város rész így nem jelzett ki semmit.
-
_ak_
addikt
válasz
fsb1000 #9662 üzenetére
Én már loptam el ilyet.
De sajnos nagyon meg sz*pt@m.
Még a játék elején voltam, amikor egy egyszerű kocsi lopásból egész pofás rendőrös lövöldözős üldözés alakult ki, de menekülés közbe vmi véletlen folytán szépen bele ugrattam a vízbe. Gondoltam akkor elúszok a rendőrök elől és meglepődve tapasztaltam, h nincs semmi láthatatlan fal a 2 sziget között, csak hogy amint átértem a túloldalra egyből befigyelt a 6os körözés. Hiába próbáltam menekülni más kocsikkal, nagyon hamar szétszedték alólam azokat, de mivel gyakorlatilag egy utcában próbáltam meg lerázni őket (aszem star junction) ezért egy idő után maradtak üresen is ilyen kocsik, onnantól viszont nem volt megállás, nem mondom, h olyan mint a tank az előző gtakból, de ép folt már sehol nem volt rajta, de az istenért sem akart kigyulladni, pedig a szembe jövő rendőr autókkal is elég sűrűn ütköztem. Ez volt a leghosszabb üldözésem majdnem 12 perces volt, meg is kaptam a one man army achievementet, de hiába volt minden, mert kb 2 mpre rá újra 6os körözésem lett. ezt még 2szer eljátszottam, mire rá kellett jönnöm, h itt nem fogom tudni teljesen lerázni a rendőröket, de mivel a hidak le voltak zárva, ezért el kellett hagynom a kocsit és megpróbáltam visszaúszni. A helikoptert még ki tudtam cselezni, de a rendőr hajókat már nem annyira és kb 10 méterre a másik parttól szétlőttek.Bántam, h nem úsztam meg élve a dolgot, de viszont ennyi akcióban egyedül a bankrablós küldetésben volt részem.
Tehát a tipp: Középső szigetet ajánlom és egy páncélos kocsit (pénz szállítót), ami kitart talán egy ideig. Minél hosszabb utcákon utakon próbálj meg csak fel-alá kocsikázni, vagy minimális kitérőt tenni és ha szerencséd van, akkor az egyik útlezárásból meg fog maradni 1-2 üres swatos kocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest