- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
taylor67
csendes tag
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Geryson #31832 üzenetére
Már az első is jó volt, bár tény nem egy praktikus megosztási forma.
És milyen a törés modell? Azért nem szeretem a kocsi csomagokat, mivel nincs mindegyik autó gyári minőségben kidolgozva. Ha meg nincsenek leeső karosszéria elemek, vagy mondjuk motor a tető alatt, vagy a fényszórók szarok, vagy úgy törik, mint egy kartondoboz, akkor már inkább meghagyom az eredeti kocsikat.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Geryson #31631 üzenetére
Az első ajtókat blokkolni kell. Pl ráálssz egy autóval. Ezek után csak hátra lehet beszállni.
Belső nézetből tudod élvezni az autókázást a riadt sofőrrel, aminek a végén általában meghal, mert neki megy valaminek.
Van egy videóm is erről, majd előbányászom.....(#31632) Roliiii : Nem a GTA4 használja az EFLC kódját, hanem a LIVE. Szerintem annak egy teljesen más játék kódja is beadható lenne (még nem próbáltam), ha live-os.
-
flash-
veterán
válasz
Geryson #31466 üzenetére
találtam valamit xliwe wrapper.
ezzel az a baj hogy:
feltettem a játékot,patcheltem,aztán még egy dolgot csináltam amit most nem írhatok le.
elinditottam a játékot futott is.
aztán ezt az xliwe wrappert kicsomagoltam a játék mappájába futtattam az exét.
de azóta nem is indul a játék dll fájlt keres...talán feladom...
-
csaba951
veterán
válasz
Geryson #31418 üzenetére
Ha van már Steam accountod akkor mindenképpen azt a változatot javaslom.
Ha nincs, akkor itt van egy 32%-al olcsóbb változat 29,99 USD-ért.
-
Mariann294
őstag
válasz
Geryson #31396 üzenetére
Akkor végülis kell? (ha igen adj egy e-mail címet)
Fél 11 után néztem fel, de már sehol se voltál, de azt írta nekem hogy 2 napja jelentkeztél be.
(#31395) Vigneau : Ahhoz is van? Ha nagyon szépen megkérlek, elküldöd nekem is? Jó lenne azt a lemezt is megkímélni.
-
Vigneau
félisten
-
Mariann294
őstag
válasz
Geryson #31374 üzenetére
Nem mondtam hogy jobb, csak azzal sokkal kevesebbet játszottam ( kezdetekben sem volt fönnt sok emberke, mára meg sosincs senki) és most kedvem támadt hozzá. De a Mafia Work is jó, azt is szeretem. Úgy gondoltam hogy egy csapatként játszanánk, de ha mást akarsz, az is oké.
(#31375) rup1u5:
-
-
customrobi
tag
válasz
Geryson #31347 üzenetére
Láma vagyok tudom. Megvettem valamikor a játékot, de az az előző konfigom nagyjából a menü futtatásához volt elég
De most minden adott már.
Azt a részét értem, hogy úgy lehet. De nincs valami rögzített kameraállás? Bal kezes vagyok, sehogy nem esik kézre a dolog, ráadásul a vezetést kontroller segítségével szeretném
-
customrobi
tag
válasz
Geryson #31345 üzenetére
Sziasztok,
A következő kérdésem lenne, ha volt már elnézés, nincs energiám végigkeresni, a keresővel nem találtam megoldás.
A játékban az vezetéssel van gondom. Külső nézetből minden kanyarnál az autó oldalát, extrémebb esetben pedig akár az elejét látom az út helyett. Nincs valami kamerarögzítés? Vagy csak belső nézetből érdemes menni?
Remélem érthető amit kérdezek, és remélem segítséget is kapok
-
Mariann294
őstag
válasz
Geryson #31326 üzenetére
Értem. Kb én is így vagyok vele, de én már odáig jutottam hogy fel sem nézek multira. Idegenekkel free-zni semmi értelme
(mindenhol az megy hogy ki tud többet csítelni -> köszönöm ebből nem kérek!
ill lövöldözés -> minek, amikor arra ott van a deathmatch?!).Utóbbi időben Mafia Work-ot nézegettem, meg a The Lost and Damned multi módjait. De sosincs fönnt senki, ezért meguntam és csak néha single-ben bolondozok kb 10 percet és ennyi sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest