- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz
Mariann294 #27959 üzenetére
Ok leszedtem
Minden e mail cim ez:
smid_albert@freemail.hu
mert a social clubbos ilyen volt és ezzel csináltam az xbox live on meg a windows live on is
és a képen ha jól látom az a gond, hogy nem támogatja a régiómat -
albert8
veterán
válasz
Mariann294 #27957 üzenetére
Mind 1 felraktam a social clubbot a lemezről
Most meg ezt adja amikor be akarok jelentkezni
ajj már[link] -
válasz
Mariann294 #27954 üzenetére
Így van, most már semmilyen hátrányban nem részesülsz, ha az igazi adataidat adod meg.
Ha Steames játékod van, akkor könnyebb a dolgod, mert egyből a legfrissebb verziót rántja le, viszont ha dobozos, akkor annyi kényelmetlenség van, hogy először letölti a legfrissebb patchet, feltelepíti, és csak utána enged bejelentkezni, illetve Online játszani.
-
Geryson
addikt
válasz
Mariann294 #27752 üzenetére
Nekem tetszik, így mindenképpen szeretném majd kipróbálni. Ezek szerint több ilyen mod van már?
-
koma106
senior tag
válasz
Mariann294 #27660 üzenetére
Arra leszek kíváncsi, hogy a GTA IV multiplayerben másokat fogok-e látni.
Egy barátom Németországban regisztrált, én UK-ban, és GTA IV-ben nem látjuk egymást (ugyanaz a verzió, nincs módosítás a programban). -
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #27639 üzenetére
Ohh, azt hittem tudni fogjátok majd.
Na mind1, itt van a 106-os számnál. Az Ejtőernyős ikonnal fel lehet menni a tetejére multiban. -
speed3456
aktív tag
válasz
Mariann294 #27626 üzenetére
okés bocs xD délelőtt még nem működött a link
-
Eagl3
veterán
válasz
Mariann294 #27626 üzenetére
És onnan melyik kell?
-
CJ3
senior tag
válasz
Mariann294 #27595 üzenetére
Csak nem jogos a dolog mert nem birtam szerkeszteni. Ha van lehetőség akkor szerkesztek de főleg akkor amikor valaki nem nagyon csinált még ilyet akkor azért van egy pár kérdése szerintem......És ha normálisan elmondják akkor nem értetlenkedek.. Elolvastam a főoldalt is meg pár hsz-t is--- és olyat kérdezek amit nem értek
Live on a nick nevet hol tudom átirni?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #27470 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #27468 üzenetére
Azt jelenti, hogy K* sokat ültem pénzszállítóban.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #27459 üzenetére
Próbáltam. Ha melléállsz nem történik semmi. Elől kell lennie a motor alatt, különben max a gumi ég le a felniről és kész. Fal mellé meg azért nem állok mert akkor nem tudsz körbeszaladni a roncs körűl, hogy fölszedd a pénzt. A legjobb egy viszonylag nyitott placcon kivitelezni a dolgot mint pl az a parkolószerüség.
-
RaZroX
addikt
válasz
Mariann294 #27448 üzenetére
Köszi!
-
Adiking
tag
válasz
Mariann294 #27218 üzenetére
De, de.
Ezzel a színnel csak ez az egy van. Elviszel egy alap Hellfury-t a Pay n Spray-be, és nem adja be ezt a színt.
Megmaradnak a járművek elmentve, azzal nincs probléma, de nem örökké és ez az én bajom. -
Ironed
csendes tag
válasz
Mariann294 #27183 üzenetére
köszi..(akkor passz. a továbbiakban...)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mariann294 #27012 üzenetére
Úgy értettem, hogy a revoke tool (amivel itt eddig találkoztam és ami az 1. hsz-ben van az általad idézett rész alatt közvetelnül) az a securom revoke tool-ja, és a securom kódor revoke-olja, a GFWL-es kódot nem.
Ezt nem tényként állítom, csak kérdezem, illetve polonic is így gondolja.
Innentől kezdve az tiszta, hogy van a securom, arra van egy limit, és ezért a linkelt revoke tool-lal vagy /revoke paranccsal revoke-olni kell, de nem tiszta hogy mi van a LIVE limittel, és hogyan kell azt "nem átlépni".
szerk: illetve kérdés, hogy mi van a steam-es verzióval (nekem az van) és mi a különbség (mert azt hiszem van) az alapjáték, és az EFLC külömbörő limit/revoke előírásai között.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mariann294 #27009 üzenetére
Alatta viszont a securom revoke linkje van, amiről azt beszéltük, hogy nem érinti a LIVE-t. Most akkor mi van?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #26919 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #26908 üzenetére
bizony! Olyan gyorsan ittak, hogy rögtön a pultnál összerogytak.
(#26909) gabor85:
Hát igen. 2008 dec. Nem semmi!(#26911) Mr.Csizmás:
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #26901 üzenetére
Jó hogy mondod! Most nézem, hogy van még két másik hely amit nincs jelölve a térképen!
Elmentem oda is!Leiskoláztam mindenkit táncból és összehánytam a helyet!
Nincs szerencsém mert megint a szemétben ébredtem. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #26898 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #26894 üzenetére
"Aztán kidobott a Happiness szobor belsejébe."
Ezt hogy érted?Egyszer csak megjelentél a szobor belsejében?
Ezt én is ki fogom próbálni! -
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #26894 üzenetére
REndesen széttörted a kocsikat
-
Kassadin
addikt
válasz
Mariann294 #26653 üzenetére
Ok-ok.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #26389 üzenetére
Kösz! A klubba meg nem tudok bemenni. Megvárom a nyitást.
-
Zolás
addikt
válasz
Mariann294 #26370 üzenetére
Köszi sejtettem
Kemény lett volna ha átstreameli a zenét is -
Zolás
addikt
válasz
Mariann294 #26361 üzenetére
Lényeg a FREEEE és hogy legyünk rajta elegen
Semmi más nem számit
-
toldy
őstag
válasz
Mariann294 #26328 üzenetére
Én is most fejeztem be, a vége szerintem lehetet volna jobb is ( ha már a többit ennyire eltalálta). A hang valóban nem a legjobb, illetve a felírat is kicsit zavaró, de ettől függetlenül szerintem mestermű.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Mariann294 #26136 üzenetére
Most játszottam és most nem jött elő.
Azért nem jöhet mindenkinek elő, mert nem mindenki használ egyszerre winliveot és steamet chat-re és hasonló dolgokra.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Mariann294 #26107 üzenetére
Háát ebbe így még nem gondoltam bele, de lehet benne igazság.
Bár hajlamos vagyok mindig a képernyőn látható jelenetre korlátozott szemellenzővel ítéletet hírdetni. Egyébként nagyfokú optimalizálatlanság van benne, ez nem vitás. Azért gondoljuk már bele abba is, hogy a játék megjelenésekor nem léteztek a mai konfigok még és főleg nem széleskörben. Sztem a quad fogalma is újdonság volt akkoriban. Arról meg ne is beszéljünk, h ki sincsenek használva a processzorok. Elvégre nem 100%-os terhelés alatt vannak, jó lesz az 60-80%-nak is. Nálam pl a lassú 2,6 ghz-es quadomon még a 80%-ot se éri a terhelés, pedig aztán 20 fps alá se szégyell lassúlni a játék. A duo-mon még jobb volt ez az arány, ott már súrolta a plafont a grafikon, de 100% ott se volt. Ennyit erről...Nem is tudtam, h az euphoria ekkora királyság. Pedig én is inkább physx párti vagyok.
Bár a kettő nem egy ringben játszik. Azért örülnék, ha kapott volna egy gpu gyorsítást.Steam overlay kurzoros jelenséget itt nem produkálja.
Mivel nekem volt korábbról gta-m és most ugye megvettem a steam-es CE-t, így kaptam még két serialt. Egyet ugye az eflc-hez, másikat a gta 4-hez.
De egyiket se kellett használnom, hisz a korábbi gfwl acc-ommal mindkettőt tudom játszani.Most akkor elvileg oda is adhatnám a serialokat akár másnak is? Másik gfwl acc-hoz.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
(#26105) Kloden:
Nálam folyamatosan 95% fölött van a GTX 280 terhelése. 1920*1200-ban.(#26108) mrhitoshi:
Azért nem physx-el oldották meg mert az euphoria nyilt és jobb. Képzeld csak el mi lett volna a GTA4ből ha physx-es lenne! Ugye ahhoz hogy ATi-sok is játszani tudják meg kellett volna oldani, hogy CPU-n is fusson a physx számítás. Nézzük csak meg mit eredményezett ez Mafia 2 esetében ami korántsem ennyire nyitott és szabad mint a GTA. Egy képzeletbeli physx-es GTA4, 6 magos procival és felsőkategóriás SLI kiépítéssel is szaggatna.
Másrészről meg ugye konzol átirat és ott nem divat a physx. Én mondjuk erősen bízom benne, hogy elterjednek a jövőben az euphoriához és a bullit-hoz hasonló megoldások. Meg lehet nézni pl a Red Faction: Guerilla vagy a Star Wars: Force unleashed játékokat. Szerintem a physx elbújhat ezek mögött egészen addig míg nem optimalizálják rendesen a CPU-s részét.Gyertek multizni!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Köszi, így már teljesen világos. Így már értem, hogy mit miért...
mrhitoshi: Már 4000x átpásztáztam az összes procit a piacon, jó-jó lenne az 4 magosítható, olcsón ki is jönnék a cseréből, de maga az AMD poci gyenge, egy i5/i7-hez képest minden téren, ez az egy nagy bajom vele. Persze ezek mellet pofátlanul olcsó.
Ez miatt az egy játék miatt nem fogok x ezer forintot kiadni. Egyelőre sehol máshol nem jelentkezett gyengesége a WolfinakKloden: Nem mondtál hülyeséget.
-
Kloden
senior tag
válasz
Tényleg jók az emberek mozgása, az Euphoria motor elképesztő miket tud. És tényleg 4 magra írták ezt a progit, vitathatatlan.
Lehet kéne ebbe is egy olyan beállítás mint más játékokba, hogy Fizika: alap/közép/magas,stb. mert perpill a CPU-ra nem lehet optimalizálni a játékot, az Euphoria megy ha kell ha nem. Tévesen feltételezik hogy mindenkinek c2q-ja van.
-
csana
senior tag
válasz
Mariann294 #26037 üzenetére
Itt írtak róla:
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/matol_van_magyar_xbox_live -
cross56
senior tag
válasz
Mariann294 #26028 üzenetére
Megvan eredetiben is, csak testvérem kölcsönadta valakinek és még nem adta vissza, én meg mondom akkor letöltöm. De akkor visszakérem
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #25995 üzenetére
rup1u5 ejtsd: rupiusz
-
szepsy
senior tag
válasz
Mariann294 #25995 üzenetére
Felvettelek GFWL-n
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #25981 üzenetére
mostantól is akár....
-
válasz
kb egész este
kerítsünk még embereket: rup1u5? fsb? bodnar? ti hogy álltok egy kis multival? -
Zolás
addikt
válasz
Ej de rég játszottam multiba
Akár most is
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #25908 üzenetére
Viszont kívánok én is mindenkinek Boldog Karácsonyt!
MA akkor gyertek játszani éjfél körül. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #25809 üzenetére
Itt vagyok!
25-én és 27-én is mehet a móka. Meg utána is.
És GRAT a 450-eshez!
---ja.. aztán szeretnék majd olyat is ahol lehet karaktrert váltani.
Csak Trainerrel lehet? Még mindig?
A filmekhez kéneVan egy vidim, amiben azzal szórakozok, hogy beszállok az AI által vezetett kocsikba és Ők visznek. Közben a rendörök üldöznek stb, stb.
Vajon ketten is be lehetne szállni? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mondjuk most?
-
JetiRulez
őstag
válasz
24, 25, 26, 31, 1, 2-a. Ekkor nem érek rá. Mindenkor máskor lehet róla szó. Trainer nélkül természetesen.
De fontos, hogy gyalogosok és autók ne legyenek, illetve tiszta idő legyen, hogy 30 FPS fölött teljesítsen a gép!
Nekem most nem futja hardverre. Így még az utolsó napokon jól kihajtom ezt a szegény vasat, aztán az új gazdája örülhet. -
bognar110
őstag
válasz
Mondjuk ma vagy holnap nekem mind1.
-
válasz
Mariann294 #25767 üzenetére
Pedig szerintem érdemes lenne... én is innen vettem a 4870-et
Meg se röccen azóta sem, gyakorlatilag 0 km-es volt, egy porcicát nem találtam benne... hidd el nem mindenki az átverésre utazik, 80%ban tisztességes emberek üzletelgetnek
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #25753 üzenetére
óóóó! 1280x1024-re bőven jó lesz a 450 is!
kíváncsi vagyok észre fogod-e venni hogy minimum fps-ben jobbak az NV karik GTA4-ben.
használt, bolti garis kártya innen a ph! aproról nem jöhet szóba nálad?
az anyagilag sokkal jobb megoldás lenne. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #25747 üzenetére
Jó lenne az neked GTA-hoz mert ha jól emlékszem alacsonyabb felbontáson játszol.
De ha lenne picivel több pénz rá akkor én egy 1gigás GTX 460-at javasolnék. -
bognar110
őstag
válasz
Nagyon jó kártya megéri az árát
-
toldy
őstag
válasz
Nekem most szintén gts 450 van ( asus 783mhz)) alapon használom 1600*900ban, elötte ugyan ezen a felbontáson használtam az 5770-et, szerintem hozza a szintet a max fps kisebb, de a minimum több illetve stabilabb az fps szám, meg vagyok vele elégedve.
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Szerintem jó kis kari!
itt a videón is frankó: [link]
Olyan kérdésem lenne hogy 1400x900as monitorom van.És tudnivalón nincs élsimítás a GTA 4ben.Egy nagyobb felbontású monitorral az élek eltűnnek benne esetleg?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #25720 üzenetére
OK.
karácsonyra csak lesz karid! (ha nem akkor adok kölcsönebe egy GTS450-et)
Épp ma néztem, a vidid.trainert ne... de megint szeretnék "old fat biker" lenni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #25720 üzenetére
csináljuk! csináljuk!
addig lehet gyűjteni az 5leteket. hátha létezik még olyan őrültség amit nem próbáltunk ki multiban.(#25722) agemate:
nem hinném. sokszor lépek ki alt-f4-el -
@matthew@
őstag
válasz
Mariann294 #25708 üzenetére
Persze így már érthető, de még Super GT-t sosem kért, sőtt alig volt eddig pár kocsi ami kellett volna neki, pedig már 60-70% között vagyok
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #25706 üzenetére
Nem.Ez úgy van,hogy vegyük pl Steve első küldijét.Pl mondjuk azt irja hogy kell neki egy Sanchez,ott van XY helyen,lopd el.Amint elfogadod a küldit,ott lesz a Sanchez ahol Steve leirta.Leszállitod neki,de azután már sose lesz ott!És ez van az össze járgányal.Remélem érthető...
-
@matthew@
őstag
válasz
Mariann294 #25706 üzenetére
Akkor ez azt jelenti h csak a játék elején vannak azon a helyen a kocsik? mert akkor pl 2 sziget nem is elérhető, később nem lesznek ott a kocsik?
(#25699) zsoltinnóKöszi! Am ez a cucc jó az eredeti GTA IV-hez, mert anno GTA SA-ba nem tudtam autót betenni mert eredeti volt
Ja és még vmi: valaki nem tudna eredeti játékhoz végigjátszott mentést küldeni, mert én 60-70% között járok és szeretek csak úgy spontán hülyülni, amit azzal a mentéssel nem szeretnék és egy maxos mentésben több dolog elérhető (asszem) Az e-mail-em sztem az adatlapomnál van, előre is köszi
-
@matthew@
őstag
válasz
Mariann294 #25696 üzenetére
A Steve-es meló melyik résznél van? Vagy csak telefonálnom kell h elérjem?
-
@matthew@
őstag
válasz
Mariann294 #25692 üzenetére
Rendben, köszi szépen, majd nyitott szemmel kocsikázom
-
@matthew@
őstag
válasz
Mariann294 #25687 üzenetére
Nem rossz. Am olyan kocsit, Aston Martin DB9 utánzatot hol lehet találni, mert egy küldetésnél láttam csak a ház előtt de akkor nem lehetett elvinni
-
JetiRulez
őstag
válasz
Mariann294 #25687 üzenetére
Mostmár láttam, de a Ben Buja sorozatnál mégse jobb.
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Mariann294 #25587 üzenetére
"nincs videókarim"Akkor most mid van?Laptopon nyomod talán?
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Mariann294 #25583 üzenetére
Mariann294 Nálad mi a helyzet?
ügyködtél esetleg valamit mostanság?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #25495 üzenetére
Itt vannak képek és videók is.
Ide valóban gtx 580 kell! -
toldy
őstag
válasz
Mariann294 #25475 üzenetére
Köszönöm,
És ötleted van hogy hogyan lehetne kideríteni a saját címem?
( azért nem akarok újat mert ezen vannak az ismerősök a játékok, pár achievment stb)
-
Crytek
nagyúr
válasz
Mariann294 #25452 üzenetére
Köszönöm ez segített, nem kell elölről kezdenem az egészet!
-
artiny
őstag
válasz
Mariann294 #25411 üzenetére
Igen ez a cime.KOszi szepen nektek
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Mariann294 #25401 üzenetére
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Mariann294 #25397 üzenetére
Nem akartam eddig ide írni de nekem se jó!Beraktam a szirénákat én is de nem villognak!Hangot is cseréltem de maradt a régi nekem is!
Ez amit ide linkeltél hogyan szedem le?Bekel regizni?
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Mariann294 #25390 üzenetére
Csak meg kerestem a progival! Nem próbáltam még ezt ki én se!De így írják.Jelezz ha működik és én is belerakom!Tök jó hangok vannak a you-tube-on!
Megjött a kedvem hozzá!
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Mariann294 #25388 üzenetére
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #25369 üzenetére
LOOL az komoly
-
szepsy
senior tag
válasz
Mariann294 #25336 üzenetére
Persze, azért vettem meg, hogy multizhassak
-
cass
aktív tag
válasz
Mariann294 #25266 üzenetére
Akkor valószínüleg tényleg nincs, csak az egyik tag mondta nekem, hogy valami motoros küldetésnél talált rá az egyik hídnál lévő FBI övezetre, de akkor ezek szerint tévedett vagy valami másra gondolt. Viszont állítolg valami ensz terület az van amit elleptek a rendőrök, ez nagy épületnél található "állítólag" és az lenne a kérdésem, hogy ez hol van, mert ez van valószínüleg!
-
BigStraw
senior tag
válasz
Mariann294 #25261 üzenetére
Szerintem itt arra gondol, hogy honnan bírna szerválni FBI-os kocsit!!!! bár én nem hiszem hogy van külön terület
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mariann294 #25151 üzenetére
Naa, köszi , mer megvoltam zavarodva, de néztem hogy az a játék méretében is más, meg doboza is ..
Na majd ha a 4et végig viszem akkor majd azzal folytatom!
GTA4 -et végigvinni kb mennyi idő? 40óra?
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #25021 üzenetére
Most adom el
Semmi baja nincs.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #25003 üzenetére
Na ugyan ezt nem értem én sem. Ha eredeti akkor első inditásnál rögtön peccselni akarja magát. De ha nem eredeti, akkor is evidens hogy peccselem....na mindegy.
Most megnéztem a sima GTA-t az elöbb linkelt beállitásaimmal, Team Maffia work, minimum 25 játékossal, napos időben 40 és 55fps között mozgott.
Na ezt nevezem én vajsimának!
Öröm ilyenkor mozgó célpontra lőni!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24994 üzenetére
jaj de kedves vagy!
Azt irta fél percenként megáll. Ez stutteringre utal. Azzal pedig nem lehet sokmindent kezdeni. Nem mindenkinél jelentkezik de akinél előjön az megszivta. Ezért is adtam el a 4890-et. Örülj neki hogy nálad nem csinálja! Azt pedig feltételezem, hogy a legfrissebb patch fönt van nála. -
cajn
tag
válasz
Mariann294 #24969 üzenetére
Hát amit találtam az EFLC-hez az a 1.1.1.0 és az 1.1.2.0 azokat felraktam.
-
feka007
veterán
válasz
Mariann294 #24869 üzenetére
Ja, én is player match-be szoktam nyomatni, de ott sem tapossák egymást az emberek túlzottan.
-
Bada Bing
tag
válasz
Mariann294 #24859 üzenetére
Nem egészen értem mi mindenre utalsz. Egyetlen fájlt töltöttem le, az SGTA400 nevűt. Ezt az egy fájlt másolom be a savegames mappába oda, ahol az én SGTA400 nevű mentésem van, és felülírom azt a letöltöttel. Ennyi. Minden más fájl eredeti, semmi nincs moddolva. A god mód nem tudom hogyan segít abban, hogy ne kelljen 20 órát játszanom mire megint eljutok a történet általam kívánt részére. Azért köszönöm, hogy próbáltatok segíteni.
-
Bada Bing
tag
válasz
Mariann294 #24857 üzenetére
Ugyanaz az eredmény.
-
Bada Bing
tag
válasz
Mariann294 #24838 üzenetére
Úgy csinálom, hogy bemegyek a ../Rockstar Games/GTA IV/savegames mappába. Ott perpill volt nekem egy mappa. Letöröltem. Majd elindítottam a játékot, és elvittem az első küldetés végéig (Roman kártyázni megy). Mentett magának a játék, én kiléptem. Bemenvén a ../savegames mappába, azon belül az egyetlen krikszkraksz nevű mappába, töröltem a létrejött SGTA412 nevű állományt, és bemásoltam a netről letöltött SGTA400 nevű állományt a helyére.
Ha elindítom a játékot, akkor a töltésnél a Load failed. Check your hard drive and try again üzenet fogad.
-
Bada Bing
tag
válasz
Mariann294 #24834 üzenetére
Az a baj, hogy én úgy látom, más mentését nem engedi használni. Az 1.1-es patchez még létezett hackelt xlive.dll, amivel lehetett, de most már az sem működik.
-
Bada Bing
tag
válasz
Mariann294 #24834 üzenetére
Ez volt az utolsó küldetés, amit megcsináltam.
-
Tálydi
senior tag
válasz
Mariann294 #24811 üzenetére
Értem, rendben feltesszük 1.0.7.0 át, nem tudtam, hogy folyton frissít, és köszi!
-
TTomax
félisten
válasz
Mariann294 #24811 üzenetére
Azért mert nekem pl nincs steam-em nem is szeretem,nekem ne kotorásszon a gépemen senki,szeretném én eldönteni mit töltök le és mit nem...
-
Kvazár
őstag
válasz
Mariann294 #24796 üzenetére
Köszönöm!
-
Geryson
addikt
válasz
Mariann294 #24787 üzenetére
Természetesen nem szemrehányás volt, csak csodálkozom, hogy senkit nem látok. Én nem töröltem senkit, elfér a listámon...
Most jöttem le, de lehet ma nem megyek már vissza, de a következő napokban tuti megint leszek!
-
Geryson
addikt
válasz
Mariann294 #24761 üzenetére
Uch, ez komoly. Te töröltél engem amúgy a haverok közül?
Csak azért, mert minden este bent vagyok és soha senki, vagy max. 1-2 ember van, de a régiek közül egyszerűen senkit nem látok. Pedig jókat szoktam murizni, még akár egyedül is. Most a legújabb, hogy elkötök egy hajót és minden zegzughoz odamegyek, másfél év után fedezem fel a pálya részleteit...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24761 üzenetére
Durva!
Én nem is foglalkozom a csillagokkal. Azt hiszem 3 vagy 4 van talán.(#24760) cajn:
Legutolsó patch fönt van? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24644 üzenetére
-
Geryson
addikt
válasz
Hát, nem gyenge az tény...
-
HaZsolt
őstag
válasz
Ez az eddigi legkidolgozottabb és szerintem legjobb vidije
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #24548 üzenetére
Nekem sikerült minden gond nélkül uninstallálni. Mi a probléma pontosan?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24548 üzenetére
nane!
jaj de jó hogy nem szarozok ilyen hülye tákolt buherálásokkal!
így is elég volt betennem a suburban-t.
már azzal is nyekereg és nem enged fel multizni, mert mod-olva van a játékom.most meg is próbálnám a multit.
jösz? -
Zoli-206
senior tag
válasz
Mariann294 #24502 üzenetére
A második video nem rossz. Az első sem, de az nem azt mutatja amire kíváncsi voltam.
A célom az volt, hogy a lehető legjobban összetörjön az autó, amennyire csak lehetséges és ezt csak trainer segítségével lehet a "speed up" miatt. Normal sebességnél szerintem még ennyire sem lenne reális.
-
Tálydi
senior tag
válasz
Mariann294 #24502 üzenetére
Ha az első szám címét tudja valaki, írjon már
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Mariann294 #24498 üzenetére
Törésteszt..... a trainer szándékos volt .. a lehető legnagyobb pusztítást szerettem volna elérni, ehhez pedig kellett a trainer. Tetszenek a törések (úgy általában) ez benne a jó.. számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest