- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bada Bing
tag
válasz
CsiguszMaxim #24899 üzenetére
Ha tuningmentes a processzorod, akkor akadni fog például. Egyébként a játékélményt, hangulatot, történetet tekintve szerintem szuper játék. Az összes bugot sajnos nem javították ki, nekem is konfigot kellett editálgatni, hogy legyen hang pl.
-
Bada Bing
tag
válasz
Bada Bing #24860 üzenetére
Hozzátenném, hogy én elég kétkedő vagyok ezekkel a mennie kéne kijelentésekkel szemben, mert elvileg nem kellene, hogy menjen. A játékmentések egy az xlive accounthoz kapcsolódó karaktersorozattal vannak zárolva, így csak az a felhasználó tudja használni őket, aki létrehozta. Tehát pont, hogy nem kéne mennie, azon lepődnék meg ha menne.
Állítólag létezik egy kerülőút, melynél hexeditor segítségével beírhatjuk az aktuális xlive accountunkba azt a karaktersorozatot, amivel a mentések készültek. Ezt a karaktersorozatot a savegames mappában a user kezdetű almappa nevében találjuk meg, pl. user_e000010ab6cde20f. A problémám az, hogy az általam letöltött mentésekben már csak maga a mentésfájl van meg. Ezért szeretnélek kérni benneteket, hogy küldjetek egy a játék vége felé tartó mentést (itt jártam), amit úgy zippeltek be, hogy még ez a user mappa is benne legyen.
-
Bada Bing
tag
válasz
Mariann294 #24859 üzenetére
Nem egészen értem mi mindenre utalsz. Egyetlen fájlt töltöttem le, az SGTA400 nevűt. Ezt az egy fájlt másolom be a savegames mappába oda, ahol az én SGTA400 nevű mentésem van, és felülírom azt a letöltöttel. Ennyi. Minden más fájl eredeti, semmi nincs moddolva. A god mód nem tudom hogyan segít abban, hogy ne kelljen 20 órát játszanom mire megint eljutok a történet általam kívánt részére. Azért köszönöm, hogy próbáltatok segíteni.
-
Bada Bing
tag
válasz
Mariann294 #24857 üzenetére
Ugyanaz az eredmény.
-
Bada Bing
tag
válasz
Mariann294 #24838 üzenetére
Úgy csinálom, hogy bemegyek a ../Rockstar Games/GTA IV/savegames mappába. Ott perpill volt nekem egy mappa. Letöröltem. Majd elindítottam a játékot, és elvittem az első küldetés végéig (Roman kártyázni megy). Mentett magának a játék, én kiléptem. Bemenvén a ../savegames mappába, azon belül az egyetlen krikszkraksz nevű mappába, töröltem a létrejött SGTA412 nevű állományt, és bemásoltam a netről letöltött SGTA400 nevű állományt a helyére.
Ha elindítom a játékot, akkor a töltésnél a Load failed. Check your hard drive and try again üzenet fogad.
-
Bada Bing
tag
válasz
Mariann294 #24834 üzenetére
Az a baj, hogy én úgy látom, más mentését nem engedi használni. Az 1.1-es patchez még létezett hackelt xlive.dll, amivel lehetett, de most már az sem működik.
-
Bada Bing
tag
válasz
Mariann294 #24834 üzenetére
Ez volt az utolsó küldetés, amit megcsináltam.
-
Bada Bing
tag
Véletlenül 27 óra játékidőnyi mentést dobtam ki rendszer-újratelepítéskor. Tudtok valami csítet, trainert, amivel tudom skippelni az egyes részeket, automatikusan teljesíteni a küldetéseket? Nagyon belejöttem a sztoriba, így érdekelne a vége, de nincs kedvem az első 27 órát újra végignyomni.
Ja igen, bár az első hozzászólásban az van írva, hogy Steameseket nem érinti a 10 telepítéses limit, ebben azért én kételkedem, ugyanis volt aktiváció, amelynek során CD key is kellett, szerintem ez az a lépés, amit számlál, és ezt is csak 10-szer lehet megtenni. Ha rosszul tudom, javítsatok ki!
-
Bada Bing
tag
Megtaláltam. Görgetni kellett lefelé.
-
-
Bada Bing
tag
válasz
Mariann294 #23296 üzenetére
Van rá esély, mert ismét akciós Steamen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest