Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
-
csaba951
veterán
válasz
albert8 #31517 üzenetére
Nekem kizárólag akkor csinálta, ha taxival mentem valahová. Ilyenkor váltogatom a kameranézeteket, vagy éppen "forgolódok" a taxiban. Pár perc után mindig fagyott tőle a játék. A megoldás az volt, hogy az úti cél megadása után rögtön oda kellett ugorni a cél állomásra (kiírja a bal felső sarokba, hogy mit kell hozzá megnyomni).
(#31514) kovy29
Passz! Soha nem szerkesztettem a GTA fájlait, nem volt rá igényem. -
Vigneau
félisten
válasz
albert8 #31403 üzenetére
Mentések backupolása:
Elöször is ha azt szeretnénk, hogy mentéseink egy esetleges újratelepítés után is megmaradjanak a következő könyvtárakat kell elmentenünk.Windows XP:
- Windows XP:
- X:\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\ (így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\ (így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)Windows Vista/7:
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\hegti:
Tiszta haszon, persze azért nem ártana valahonnan olcsón szerezni egy épp korongot. Vagy nagyon vigyázni rá. -
-
chatran
őstag
válasz
albert8 #28977 üzenetére
Először a neten a Lovemeet.com-on kell a megfelelőt randira hívni. Úgy vettem észre, hogy csak 2-t lehet onnan felszedni Carmen-t és Kiki-t. Aztán van még Alex Chilton, őt egy másik oldalról lehet elérni. Rajtuk kívül csak Michele és Kate van, de őket automatán megkapod.
-
rup1u5
nagyúr
-
-
fsb1000
nagyúr
-
válasz
albert8 #27951 üzenetére
Amit ajánlunk az az, hogy jelentkezz be XLIVE-ba és ott leszedi neked a legfrissebb patchet. Onnantól kezdve túl sok gondod nem lesz, mivel ez a játék szereti a sok CPU magot (nálad ez adott) és a régi GTX-eket (ez is
)
Beállítások terén pedig neked kell kitapasztalni, hogy mi az ami megéri neked a minusz FPS-eket. Pl a Night Shadows egy gyönyörű feature, viszont kőkemény FPS-ekbe kerül a használata, ezért sokan mellőzik is. Szerintem először is hagyd hogy belője magát a játék, azon pötyögj egy kicsit, majd kezd felfelé húzni a dolgokat.
De alapvetően amit ajánlok: HIGH textures, HIGH shadows, HIGH reflections illetve 50-50-50 rendre a VD, DD, és Vehicle Density. Az én kártyám ezeket a beállításokat 45 FPS átlag körül bírta, szóval a tiédnek sem okoznak nehézséget, mivel ez a játék kifejezetten kedveli a régi GTX-eketHa viszont nem eredeti a játékod, akkor fordulj a legjobb barátodhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest