- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
grizlisandor #36847 üzenetére
Végülis csak idén lesz 7 éves a videó
-
Crytek
nagyúr
válasz
grizlisandor #36813 üzenetére
Ezt nem tudom a kulcsot át lehet e vinni. A rockstar launcher kell mert felteszi a steames.
-
Crytek
nagyúr
válasz
grizlisandor #36810 üzenetére
Működik én is azzal tolom a játékot
-
Crytek
nagyúr
válasz
Varázslóó #31120 üzenetére
Kettőt próbálnék az iCeHancer 2.0-át és ezt az FXAA injektort.
Elméletileg mindegyik csak főmappába másolós.Icehancert bemásolva elindul a game jönnek a logok és mindennemű hibaüzivel kidob az asztalra.
FXAA-val rányomok exére és nem is történik semmi.Egyedüli ami müködött az ez volt de itt viszont mivel a felbontással variál nem tudtam megcsinálni hogy normális felbontásba fusson mert mindig fél kép lelógott a monitorról
-
Crytek
nagyúr
válasz
Varázslóó #31112 üzenetére
Nem akarlak megbántani ,de nem ez volt a kérdés megy-e a gépemen!
Nálam az alap sem megy normálisan játszhatatlanul akad.Ezért is játszom konzolon.Az a kérdés nálam miért nem müködik egyik grafikai mod sem ?
Aki icehancer 2.0-át vagy FXAA injektor modokat használja kérem írja már le a lépéseket pontosan hogyan kell őket használni!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #31109 üzenetére
Ok majd teszek egy próbát!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #31107 üzenetére
Azt nem tudom hogyan kell megvalósítani hogy a steam ne frissítse fel legújabbra!
A másik ami nem megy az az FXAA injektor.Ennek is van valami trükkje mert bemásolom a gta 4 fő mappába indítom a játékot és visszadob az asztalra
Nálam semmi nem működik elvagyok átkozva
-
Crytek
nagyúr
Valaki leírná szájbarágósan hogyan kell felrakni az icenhancer 2.0-át hogy utána menjen is a game?
Mert próbáltam eredeti GTA 4 1.07-re, warez 1.07-re, warez EFLC-re és Warez 1.04-re is de mindegyiknél crashel a game.
Nem tudom mi lehet a baja -
Crytek
nagyúr
GTA 4 REAL MOD 1.0.7hez ezt ajánlom!
-
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem találkozott még olyan oldallal ahol a CPU-k erejét mérik össze GTA 4 alatt?
Mert nagyon kiváncsi lennék hogy teljesítenek a procik alatta.2 magosommal játszhatatlan suzinte -
Crytek
nagyúr
Ezt a grafikai modot sikerült valakinek beállítani már?
Ez az eljárás a downsampling.
És nem igen sikerült beállítanom hogy normális felbontáson legyen a kép ,mert ez össze vissza szorozza a felbontást és lelog a kép 90%-a a monitorrol meg ilyenek
1680*1050 vagy 1920*1080-ra való beállítás érdekelne. A linken látható leírás alapján és hiába oszton a felbontásom sehogy nem sikerült olyat beadnom neki hogy normlis legyen
Akinek sikerült beállítani kérem jelezze!
-
Crytek
nagyúr
Igen eredeti! (Steam-en vettem)
-
Crytek
nagyúr
A bankrablós küldit nem tudom megcsinálni mert miután kinyílik a pancélterem ajtaja eltűnnek a textúrák átlátszik minden stb
Erre van megoldás?
-
Crytek
nagyúr
válasz
zsoltinnó #25550 üzenetére
Azt mindegy mire állítod akkor is szoroz ha 0-1- vagy ha 2-ön van akkor is.
És hiába állítók be neki olyan számit hogy a szorzat 1920*1080 legyen amekkora felbontás tud a gép.Nem indul el mert ilyen felbontás nincs és becrassel a game!640*360 kéne a 3x-oshoz
960* 540 a 2x-eshez szóval esélytelen ezt használni sajnos.Pedig ez az amivel jó lenne a kép és eltűnnének a mocskos okádék recék.
-
Crytek
nagyúr
Nem én lennék ha valami müködne
Eredeti Steames verzió felraktam az Ultimate Texturát + Realizm IV-öt rá és nem indul kéri az eredeti lemezt lol
Frankó megint másolhatok 15Gb-ot -
Crytek
nagyúr
zsoltinnó: Fentebb olvastam feltetted a Realizm IV-et 4GB volt.
Ezt honnan szedted le én csak 6.2-eset találok a maga 187MB-jával.
És melyik Visaul IV-et használod és honnan szedted le? Mert ebből is csak valami 1.6.1 van mindenhol de kommenteknél mindenki irja hogy az 1.7.1től összefossák magukat annyira jó de ilyet sehol nem találtam
-
Crytek
nagyúr
Na frankón el is kurodott a mod miatt a game szedhetem le steamről újból
Kell csinálnom az egész mappáról biztonsági mentést.Csak tudnám miért az ezer és patchekhez igazítják őket
-
Crytek
nagyúr
válasz
zsoltinnó #25519 üzenetére
Persze hogy mást akarunk ami oda levan írva.De ahhoz valami brutálnagy monitor kell sajnos de ez lenne az eddigi legszebb ilyen.Csak hát sajnos emberi felbontásban nem jó vagyis nem tudjuk hogy kéne belőni.
Csak tudnám ott a tesztben milyen monitorral tolták 3840 x 2400 -as felbontásban -
Crytek
nagyúr
válasz
zsoltinnó #25513 üzenetére
Ha elolvastad volna amit linkeltem tudnád miről van szó.
Felraktam és nem megy mivel ez ugy csinál fasza éles képet mintha élsimitás lenne hogy megnöveli a felbontást.De sehogy nem tudtam beállítani hogy a valós felbontás 1920*1080 legyen. Mindig akkora lesz a kép hogy látok a játékból pár kockát a többi nincs a monitoron
Ezért kérdezem valaki használta-e már ezt és működött-e neki normális felbontásban!
szepsy : Kell hozzá venni brutálnagy monitort azt rajta lesz a kép
-
Crytek
nagyúr
Erre tud valaki valamit mondani?
ENB Series 0.077a ezzel kapcsolatban.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Mariann294 #25452 üzenetére
Köszönöm ez segített, nem kell elölről kezdenem az egészet!
-
Crytek
nagyúr
Ezt a modot ENB Series 0.077a ismeri/használja valaki??
Az érdekelne nem lehet valahogy beállítani hogy 1920*1080ba fusson ténylegesen??
Mert ugye van az a buzi szorzó azt a game 80% nem is látszik mert lelog a képről. -
Crytek
nagyúr
Nemrég új rendszert raktam fel. Az app data local mappából kimásoltam a GTA 4 mentésemet.Most visszamásoltam de nem látja
Kellet volna mást is átmenteni, vagy miért nem látja?
A másik meg hiába van bent a commandline txtben sokféle dolog a menüben nem azt írja hogy 1gb memória van hanem hogy 338Mb ez mitől van?
-
Crytek
nagyúr
1.07-hez van valami graftuning mod?
Mert ahogy olvasom mindegyik 1.6-hoz van kbAlapon meg ronda a game!
-
Crytek
nagyúr
DKT70 Sharpen Filter Ezt tudja valaki hogy kell használni??
Mert csak egy 2 kb-os effect.txt amit letölt ezzel mit kell csinálni? -
Crytek
nagyúr
Van aki grafikailag szénné modolta a gamet??
ENB Series 0.81+ Better city textures -hez milyen gép kell hogy menjen rendesen.
Vagy esetleg van más graf mod is az 1.0.07-hez?? -
Crytek
nagyúr
Ezt a modot probálta már valaki??
Ha igen milyen gép kell hozzá hogy menjen is akadás nélkül? -
Crytek
nagyúr
Ezt valaki probálta már ha igen milyen gép kell neki hogy menjen is rendesen.
Mert akkor köv VGA-m olyan lesz vagy annál jobb amin jól megy ez.
8800GT-men kemény 7fps-t pumpálja -
Crytek
nagyúr
Hogy a fenébe tudsz felbontást állítani??
Én hiába áttlitom az iniben a gameben belül nem engeg mert az iniben van valami szorzóAzt kell mondjam képek alapján nálad nem is müködik ez a mod sokkal szebbnek kéne lenni a kocsiknak olyannak kéne lennie mint a tükör de nálad ocsmány minden!
-
Crytek
nagyúr
Van itt ez a graf mod Ami nem gyengén über.
Valaki leirná hogy mit kell állítani hogy a felbontásom a játékban 1280*1024 legyen??
Mert mindent megcsinálva amit ir ilyen 2xxx.-es felbontást tesz be és akad mint a barom de szép -
Crytek
nagyúr
Amúgy ezzel multizni hogyan kell?? Mert semmi multi opciot nem látok sehol.
-
Crytek
nagyúr
Ezt GTA 4 antialiasing test 0.076e -t próbálta már valaki??? És működik is?
Mert ha ezeket a fájlokat bemásolom a mappába el sem indul a game! -
Crytek
nagyúr
Nem tudok GTA4-ezni steam-en azt irja ki server curretnly busy.Próbáljam később.Már vagy 7 órája próbálgatom és semmi
-
Crytek
nagyúr
Ebben a szociális klubban a nicknévnek és a többi adatomnak ugyanannak kell lenni mint a live accountom neve vagy tökmindegy?
-
Crytek
nagyúr
Aki esetleg most veszi meg steam-en 2044.9FT -ért leirhatná hogyan kell steam esetében ezeket használni:
Ultimate Textures v2.0
VisualIV 1.5
RealizmIV v6.2
gta environment mod 5
Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6 -
Crytek
nagyúr
Aki agyonmodolta grafikailag azoktól kérdezném hogy mi kell ahhoz hogy a legújabb patchel is menjenek a grafikai modok??
Mert valaki írta filecheckfix, a scripthook, az asiloader stb. kell hozzá.De ezeket nemtudom hol kell beszerezni a legújabb patchez!Ezeket szeretném feltenni:
Ultimate Textures v2.0
VisualIV 1.5
RealizmIV v6.2
gta environment mod 5
Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6 -
Crytek
nagyúr
Steam-en most oltári akció van 2052 ft a GTA 4.
Itt a live-os kodot hogy kapjuk meg mailben vagy hogy??És kérdésem ezt a steam-es verziót ugyanugy lehet modolni grafikailag mint a dobozos gta4-et?
-
Crytek
nagyúr
Milyen gép kell ehhez hogy maxon lehessen futtatni??
Mert olvasgatom hogy atomgéppel : "Eredeti GTA4 (no crack), legújabb patch, i7-965 EE proci, 4870x2 video, 12 GB ram = szaggatás. "
-
Crytek
nagyúr
Ezt az élsimitás modot hogyan kell használni mit hova kell irn i és másolni mert nem igen értem ???
http://www.gtaivmods.com/index.php/component/content/article/5-enbseries-anti-aliasing-beta-for-gtaiv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest