Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tálydi
senior tag
Srácok csak nálam fosta magát össze a multi?
Most akartam kicsit játszani, de valami ganét ír a GFWL-val, hogy nem vagyok bejelentkezve, közbe meg igen
de ami jobban aggaszt, hogy játék közben a home gombra sem hozza be amit kellene. Utoljára majd egy éve multiztam, azóta történt volna ennyi változás, vagy user error idióta vagyok éppen?
-
Tálydi
senior tag
válasz
Redneck #32996 üzenetére
Mielőtt ideológiákat képzelnél a beállítások mögé
, ez úgy született, hogy kényelmes legyen a játékmenet, ne akadjon lehetőleg sehol, és ha gyorsan megyek ne "hagyjam le az útat(később tölti be a pályarészt minthogy elérem azt)", mellesleg talán itt olvastam jóval korábban, hogy a látótávolság 40 és 100 közötti értékénél nincs különbség, teljesítmény igényben.
-
Tálydi
senior tag
-
Tálydi
senior tag
Hűű, az eredmény még engem is meglepett
:
Statisztikás
Átlag FPS: 64.74
Idôtartam: 37.15 msp
CPU használat: 39%
Rendszer memória használat: 59%
Video memória használat: 99%Grafikus beállítás
Felbontás: 1920 x 1080 (59 Hz)
Textúra minôsége: Magas
Árnyék minôség: Magas
Visszatükrözôdés: Magas
Víz minôség: Nagyon magas
Megjelenítés minôsége: Anisotropic x4
Árnyékok vetülése: Közepes
Látótávolság: 21
Tárgyláthatóság: 21Hardware
Microsoft Windows 8 ProVideó Adapter: NVIDIA GeForce GTX 460
Video Driver verzió: 306.97
Hang Adapter: Hangszórók (VIA High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860 @ 2.80GHz -
Tálydi
senior tag
válasz
Redneck #32984 üzenetére
Ha jól tapasztaltam (és emlékszem) a radeonok sosem voltak gta "kompatibilisek" igazán. Anno a gtx 260 / 4870 viadalban is a 4870-nél jelentős volt az ún. "microlag" a játékban, az fps megvolt, de gyakran megreccent a játék, ezzel tökéletesen lerombolva a smooth élményt. Volt szerencsém véletlenül saját gépen kipróbálni őket még régebben (q6600 3,3/2gb/gtx260-4870) mind a kettővel végigjátszottam, és !élményre sokkal jobb volt az nVidia.
Sőt, megtaláltam a régi hirdetéseimet, ahol pont GTA-s teszteket raktam be:
4870
gtx260 - itt annyi csúsztatás van, hogy textúra minőség is belefért a high-ba, bár ezt kompenzálhatja radeonnál a látótávolság. -
Tálydi
senior tag
válasz
Bjørgersson #32847 üzenetére
Érdekes, reinstall után (kopp-kopp-kopp) tökéletes, liveval mindennel
.
-
Tálydi
senior tag
válasz
Bjørgersson #32845 üzenetére
Természetesen, elolvastam, de nem jutottam előrébb, most telepítem épp újra, ha nem lesz jó, akkor kénytelen leszek letölteni és átírni azt a néhány fájlt, hátha úgy jó lesz, csak egyelőre nem szerettem volna belenyúlkálni, máshol egyszerűen ment a gta ahogy kell
(#32847) kovy29:
Persze, gyakorlott vagyok, de ez most kifogott -
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Megjelenés napja óta játszok a GTA IV-gyel(eredeti), nagyon szeretem, számtalanszor végigjátszottam már, de most kis szünet és egy rendszer újratelepítés (w8 64) után nem indul el. Elolvastam az 1.hsz-t de sajnos nem adott választ. A helyzet az, hogy újra felraktam, 1.0.7.0 patch felment, mindenhová szépen betudtam jelentkezni, és amikor rányomok a "play"-re, megforog a cd, egy keveset tölt, majd semmi. Se háttérben futó játék, se fekete képernyő, se alkalmazás leáll, de még csak hiba üzenetet sem dob. Tudnátok segíteni?
Köszi!
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van valami tippje, hogy hogyan lehet a mentéseket backupolni?
1.hsz nem segített(egész appdata mappát is átmásoltam már), rengeteg órám van a játékban, nincs kedvem nagyon sokadjára kivinni.
Köszi!
-
Tálydi
senior tag
válasz
Faterkam #27121 üzenetére
így játszottam, amikor meg GTX260(216) am volt akkor minden high, és a WD 25-n volt, 460-nal nem kellett komprumisszumokat kötnöm, high+40körüli WD-vel bőven élvezetes volt a játékmenet.(Sajnos WIN reinstall után nincsenek meg a fraps logok
)
-
Tálydi
senior tag
válasz
Faterkam #27109 üzenetére
Nálam P5KC(P35 chipset) gond nélkül vitte full hd ban q6600-zal, tehát én nem hinném, hogy az a baj.
fsb1000: "A C2D ehhez kevés. Az a 2-3 csúcs meg szimpla akadás lehetett." Én az adatlapján is meg a grafikonon is q8400-at látok, vagy lemaradtam volna valamiről?
Megkérem ma haveromat, hogy a közeljövőben logolja le a gta4-et a q8200+9800gt-vel, nagyon durva fps-ei vannak -
Tálydi
senior tag
rup1u5&fsb1000:
Mi haverokkal általában napi szinten (ketten-hárman esetleg négyen) multizunk legalább egy órát! Ha mást nem, adjatok egy WL accountot és összehozunk valamit -
Tálydi
senior tag
válasz
Faterkam #27083 üzenetére
Hány GB ram van mellé?(adatlapodon 4van, de ott még GTS250 van
) Egyébként havernak tettünk össze hasonló gépet, q8200+9800gt+4gb, és 1650x1080-ban textura:med többi high-n 40-80 között van neki az fps, sőt, néha még 100is(100 inkább csak multiban tengerparon, de akkor is)
Nem tudjuk, hogy sikerült, de még a gép restart is meg lett tiltva
-
Tálydi
senior tag
-
Tálydi
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #27064 üzenetére
Ne bánd, nagyon jó játék(ha megy rendesen)
Multizni meg külön öröm
Megjelenés óta játszom vele, nehéz megunni
-
Tálydi
senior tag
válasz
fsb1000 #27049 üzenetére
Na majd meglátom, lehet gtx285 lesz, sokkal emberibb számomra a külseje, csak nem tudom mennyivel fogyaszt többet
ATI-val kapcsolatban, igen, én is erre az akadozásra gondoltam, rohadt idegesítő és nagyon rontja a játékélményt is
Már meg is győzött,plexi házba jól is mutatna, csak Dirt3 DX11-e nagyon izgat, de 560 még drága
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Az 1.hsz alapján, az gész appdata mappát lementettem, most bemásoltam, de azt írja,hogy nincs mentés a merevlemezen. Mitől lehet, 6odjára vittem ki, nem akarom mégegyszer
-
Tálydi
senior tag
-
Tálydi
senior tag
Látom megy a keveredés, tehát tisztáznám a dolgokat.
Nekem q6600am van (hamarosan i5 750 lesz), tehát nem nekem kellene.
E5200 helyett lenne. Olvasgattam teszteket összehasonlításokat, de nem jutottam sokra.Tehát GTA 4-re C2Q vagy I3 (másra lehetőség nincs, sürget az idő)
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írom, de szerintem itt tájékozottabbak vagytok.
GTA IV: I3-530 tuningolva vagy C2Q(q6xxx/q8xxx) Tehát melyiket lenne érdemes?
-
Tálydi
senior tag
válasz
Mariann294 #24811 üzenetére
Értem, rendben feltesszük 1.0.7.0 át, nem tudtam, hogy folyton frissít, és köszi!
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Haveromnál feltettük a gta 4-et (eredeti steames, akcióban vette)
Feltettük az 1.0.4.0 ás patchet minden tök jól megy, de ha multizni szretne akkor a patchre hivatkozva nem engedi. -
Tálydi
senior tag
Véget ért a gta4 története(végig vittem) egyszerűen pazar volt, nem is tudom most mit kezdjek,hogy ujra át lehessen élni
Melyik "kiegészítőt" ajánlanátok hozzá?(Nekem valami végtelenített kellene, nagyon bejött a játék)
(#24626) Scorpio06:Egy multiban én is benne lennék
-
Tálydi
senior tag
válasz
szocs30 #24515 üzenetére
passz,most így hirtelen nem is vágom melyik küldi az.
(#24516) mdani01: a hibáhoznem tudok hozzá fűzni semmit,talán majd ha felnéznek a szakik, tudnak segíteni.
Egyébként csak és kizárólag a GTA IV miatt szvsz nem érdemes,csak ha jó áron jutsz hozzá. Én is 2gb-vel játszok 1920x1080 texture quality medium on többi high, és a csúszkák 35 körül vannak, és teljesen játszható, persze látszik, hogy még 2gb-t simán elbírna,de az +10-12k(az én esetemben). -
Tálydi
senior tag
válasz
Mariann294 #24502 üzenetére
Ha az első szám címét tudja valaki, írjon már
-
Tálydi
senior tag
-
Tálydi
senior tag
sziasztok!
ujra telepitettem a windows-t, meg vannak a GTA-s mentéseim is, de amikor elinditoma játékot nem tudok belépni a GFWL-s profilomba, csakegy teljesen ujjal, de igy ujra kell kezdeni a játékot, mit csináljak?már majdnem kész volt minden...(dirt2-vel ugyanez...)
-
Tálydi
senior tag
[link->
]
(win7-em van) -
Tálydi
senior tag
sikerült megcsinálni a multit
van rá valami mód, hogy a régi profilomból a mentést az ujba betegyem? -
Tálydi
senior tag
Na, első hsz. alapján be regeltem, hogy tudjak multizni, megyek kiprobálom
-
Tálydi
senior tag
válasz
rup1u5 #21896 üzenetére
, köszönöm, ezek után igyekszem
Nekem idáig csak a "link" és "kép" volt ami eszembe jutott, pedig ezzel az ACC.al már több mint 2éve vagyokfent PH!-n
szerk.:
egyébként, ha valakinek szüksége lenne arra az autóra a játékban aminek alapból fölfelé nyilik az ajta (LSD) az szoljon, az egyik küldetésben volt, és le screeneltem a helyet. -
Tálydi
senior tag
válasz
rup1u5 #21894 üzenetére
nekem woodland gatyóm van és lassan beszerzésre kerül egy multicam is
az a baj, hogy nekem mióta megvan a játék nem akar menni a multipedig ha jól emlékszem még zargattalak titeket a topicban, de akkor sem ment
pedig jó lenne multizni, lassan másfél éve megvan a játék...a képet hogyan illesztetted be ugy a topicba, hogy ilyen kattintásra nagy lett?
láma vagyok az ilyen topicos linkelgetésben...(bmp/jpg
)
-
Tálydi
senior tag
válasz
::Trunks:: #21758 üzenetére
Nekem is fatal error-ozott még XP de most WIn7-en teljesen jól megy(eredeti gta4)
aha, értem, csak baromira hasonlitott erre -
Tálydi
senior tag
válasz
::Trunks:: #21742 üzenetére
Biztos, hogy nem a videokártyáddal van probléma ->
#21736- ezen a képen, a balfelső sarokban a lomtár mellett, az egy B vectra?
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam berakok néhány mókásabb képet, necsak a bech-ek menjenek.szerk.:A képek tul nagyon voltak, fórumokhoz képet nem jelenitette meg,igy maradt a link
-
Tálydi
senior tag
válasz
WhiteWalker #17561 üzenetére
gta4 multiban is van cheat???
-
Tálydi
senior tag
válasz
Mariann294 #17460 üzenetére
Ennek a videónak minden másodperce egy rohadt nagy oltás
k***a jó! -
Tálydi
senior tag
válasz
Mariann294 #17444 üzenetére
az csak egy... mindegy
Az a helyzet, hogy felraktam a régi 186 os drivert és ujra 30-40 fps-sel tudom szelni Liberty city utcáit!!!
ergo a 190es drivert SENKI DE SENKI ne tegye fel mert egy kalap kaki!
Na most megyek játszani, majd rakok fel képeket -
Tálydi
senior tag
válasz
Robert1987 #17432 üzenetére
legalább egy service pack 1et rakj fel.
-
Tálydi
senior tag
válasz
Mariann294 #17419 üzenetére
msn-x fire ennyi megy
-
Tálydi
senior tag
válasz
Mariann294 #17417 üzenetére
Akkor mit csináljak hogy rendesen fusson mint a második linknél?
-
Tálydi
senior tag
válasz
Mariann294 #17410 üzenetére
de hülye vagyok
mindjárt kész...
hogy nyomom a hamachit online-ba? -
Tálydi
senior tag
valaki help? ujra telepités után megint tudtam stabil30-50fps sel játszani, most megint5-10van
pedig a mindenből csak vissza vettem.
-
Tálydi
senior tag
Felrakom mégegyszer a játékot,nem tudom mi lehet a probléma
a proci játék közben szépen fut 3,2-n a vid kari istartja a megadott órajeleket,ennek ellenére nem tudok játszani
Mi lehet baj? Win7et már ki pipáltuk,esetleg vinyó?(HDD Sentinelszerint 100/100as
)
-
Tálydi
senior tag
Van baj
ha mindent leveszek 800x600ban és minden low-on meg nullán van akkor sem tudom ugy körbe forgatni a kamerát hogy ne akadjon be többször is
Mi lehet a baj? játszottam már én igy is
Bognar110: Hogyan van neked ilyen karaktered?
-
Tálydi
senior tag
válasz
Mariann294 #17312 üzenetére
De szerintem nem a Win7 a baja, Win 7-tel is ment a GTA4 tökéletesen 4-5óra játék hibátlanul
Csak mostanában kezdte ezt el, meg olyat is csinál(t) hogy amikor 496mb-ot használtam a Vmem ből akkor kidobott egy időután Vmem tulterheltés miatt, most meg 963mb mem használatnál semmi baja nincs ilyen téren.
-
Tálydi
senior tag
válasz
Mariann294 #17282 üzenetére
XP latt jó volt most W7
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám gta4-ben, hogy játszok teljesen lagg mentesen 30-50fps-sel és fél-1óra után nagyon hirtelen lemegy az fps em 5-10re
Másnakis vannak ilyen bajai, vagy csak megint én vagyok ez a szerencsétlen? -
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Ezeket a costum autókat hogyan rakjátok be a játékba? A GTA4 ben nincs olyan bug a costum autóknál mint a SA-ban hogy utánna nem indul a játék?
Előre is :köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest