Hirdetés
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
Mariann294 #27660 üzenetére
Arra leszek kíváncsi, hogy a GTA IV multiplayerben másokat fogok-e látni.
Egy barátom Németországban regisztrált, én UK-ban, és GTA IV-ben nem látjuk egymást (ugyanaz a verzió, nincs módosítás a programban). -
koma106
senior tag
Sziasztok!
GTA IV
Átírnám a Social Club és a gfwl regisztrációimat a kamu amerikai címek helyett Magyarországira. Meg tudom tenni? Regisztrációs kulcsot érinti a művelet? -
koma106
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem az, hogy szerintetek régiókra bontják-e a játékosokat a multiban. Számít, hogy melyik országba regisztrálok? Ha pl. angliai címet adok meg, attől még látom az USA játékosokat is?
Azért kérdezem, mert kevés multizóval találkozom...
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valamit a Social Club-ról? Vagy fél órája nem bírok belépni...
-
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Akinek van kedve hálózatban játszani, de unja már a sok csítelőt, az próbálja ki a hamachi-val.
http://www.humachi.hu/gta4
...és itt egy rövid leírás a beállításokhoz:
http://gta4-hamachi.freeblog.hu/
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan kell aktivizálni a voice chat-et a multi játék alatt?
Be van kapcsolva (voice chat on), de nem halljuk egymást. Telefonon is próbltuk felhívni a másikat és nem hallani semmit. A mikrofonok működnek a Windows-os teszekben.
Van valami ötlet?(Telefonon kelle csak hallanunk egymást, vagy egyébként is a játék közben. Esetlen van valami billentyű, amit le kell nyomni? Lehet játékon belül állítani valahol a mikrofon érzékenységét, hangerőt?)
-
koma106
senior tag
válasz
WhiteWalker #16936 üzenetére
Hát igen, bosszantó.
Én hamachi-n nyomom, viszonylag szűkebb körben. Igaz így nem játszunk 32-en, de úgy veszem észre itt nem csalnak az emberek.
-
koma106
senior tag
válasz
Mariann294 #16932 üzenetére
tbundy, Mariann294, Scorpio06: köszönöm nektek. Ha átlagban hozna 10FPS-t akkor megéri, akkor is ha néha 20 alá megy. Most ha autóban ülök és megyek a forgalomban nagyon leesik....
Beruháznék új procira, mert ebben a gépben nem lehet tuningolni (barebone). + BIOS frissítés is szükséges az új proci miatt (ez meg kockázatos).
Szóval a beruházás a kockázatok miatt kérdeztem, hogy milyen javulást hozhat...
Scorpio06: XP-t most lecseréltem Win7-re, javulást reméltem, de igazából nincs változás.
-
koma106
senior tag
sziasztok!
E4600 - 2.4GHz procival (2G DDR2, 8800GT 512Mb) tolom most a GTA IV-et, elég gyér FPS (átlag kb 23 FPS - van amikor 40FPS de van, hogy 15FPS) értékeket érek el.
Szerintetek 3.0GHz (2 mag), a 2.4 helyett jelentős javulást hozna? (mondjuk stabilan 10FPS-tA procit húzni a gépemben nem lehet, gépet nem fogok cserélni...procit kéne, de az sem 2 fillér. Az érdekelne, hogy ha a proci 3GHz, akkor hoz-e annyi javulást, hogy stabilan 30FPS felett leszek.
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Beállítási, optimalizálási tanácsot kérnék az alábbi konfighoz. Egyszerűen nem tudok 20-25 fps-nél többet kisajtolni. Mit kell beállítanom, hogy jobb legyen?
E4600 2.4
8800GT 512MB OC
2GB DDR2Windows 7
GTA IV frissítések fennt vannak.
Minden driver a legfrissebb.Monitor 22"Wide, de a felbontást hiába állítom át, az fps marad.
-
koma106
senior tag
válasz
Mariann294 #16261 üzenetére
Köszi, de ezt megtettem, de sajnos utána hibaüzenetet ad. Nem tudja megnyitni a mentést.
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a rendszert és sajnos csak a savegame könyvtárat és tartalmát mentettem el. Nincs meg az xlive, sőt még a savegame feletti user_... könyvtár neve sincs meg. Jól érzékelem, hogy kezdhetem előről a játékot?
vagy esetleg van valakinek megoldása?
-
koma106
senior tag
Az miért van, hogy hiába csökkentem a felbontást és minden egyéb beállítást (distance) mégsem nyerek vele egyetlen FPS értéket sem?
Várható, hogy ez is megváltozik azzal a nagyon várt javítással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest