- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razim K.
tag
válasz
feka007 #29803 üzenetére
Csak egyenként érdemes moddolni a verdákat,mindegyiket kipróbálni...szal nagy meló
...ja és mindegyiknél menteni kell biztonsági mentést...a videón nem nagyon látszik,de a ködös éjjel-reggel és a Bus Mod a lényeg
Ami érdekes,hogy FRAPSot használtam,picict akad...és homályosította is a videót...
-ez ilyen? -
csabika0001
senior tag
válasz
feka007 #28524 üzenetére
Ha nem láttad még nem csináltad még szerintem ne jelents ki semmit .
Márpedig igen úgy fog kinézni a játék mint a videóba.
Ha nem hiszed kérdezz meg akárkit aki ért hozzá és megcsinálta hogy úgy nézzen ki.
Másrészt nem 2MB hanem kb 5GB ot kell rápakollni hogy úgy nézzen ki. -
csabika0001
senior tag
válasz
feka007 #28499 üzenetére
Van több is
Újabb verzió [link]
Ugyanaz a verzió de már alapból be van configolva [link]
Mindezek előtt fontos biztonsági másolatot csinálni common és pc mappáról mert ha elbb akkor csak az előzőekben írtak szerint kiszeded és utána nézel jobban .
Nagyon dúrván lehet ezzel a grafikát maxolni élsimítást visszaverődést konkrétan mindent. -
-
Puma K
nagyúr
válasz
feka007 #24826 üzenetére
Én is innen szedtem le szép számmal szebbnél szebb verdákat! (az oroszok nagyon durván szép kocsikat csinálnak) Nem nehéz, csak a Spark IV nevű progi kell hozzá. Keress rá youtube-on "How to use Spark IV" nevű videókra és ott mindent megtudhatsz, hogy hogyan kell kocsikat betenni. (linkelnék én is, csak most mobil nettel vagyok és eléggé végén járok a havi adatfogalomnak..
)
-
Puma K
nagyúr
válasz
feka007 #24824 üzenetére
Én most egy ideig nem multizok ki akarom cserélni az összes gyári kocsit eredetiekre. Az egy jó ideig el fog tartani... De előtte lementem az egész gyári jármű parkot és ha multizok akkor vissza töltöm, mert mintha régebben lett volna valami olyasmi, hogy bugolodott és crashelt a szerver ha valakinek valami moddolt cucca volt bent... úgy meg élvezhetetlen ha percenként van crash.. szóval ezt akarom elkerülni, online jók lesznek a gyári járművek is mert ott úgy is a többiekkel fogunk ökörködni és nem a járműveket nézem (már 2x kijátszottam az alap játékot... már csak a kiegészítők kellenének
)
Mostanában nem tudom mennyien szoktak fent lenni innen PH!-ról.
-
válasz
feka007 #24702 üzenetére
Nekem nem sikerült megoldani.
Pedig mindent úgy csináltam ahogy az le van írva több helyen is.
Generált valódi lakcímmel telefoönszámmal, mindennel.Külön erre létrehozva az accunt-ot
Mégse enged.
Hiába lépek be azzal, akkor is nem támogatott országot pofázik.Ezért gondolom, hogy a serialhoz egyszer kötötte, kész.
-
BOBO6
aktív tag
válasz
feka007 #8757 üzenetére
'estét!
Nálam is hasonló volt a sztori. Fel kellett venni egy csúzlit meg egy mellényt, oszt dzsalni a helikopterhez. Elsőre lementem az alagútba, majd másodszorra már a felszínen mentem, ahogy kell. Erre összefosta magát a game, sárga képernyő.Gép restart után a játék már a következő küldit dobja.
Én sajnálom a játékért kiadott lóvét.
szerk: Tomate: Ismerős a dolog. Föld felett autókázik az ember, a méterre lévő padka sem tűnik elő csak fejre állok rajta a kocsival meg ilyenek(utána már kirajzolja)...
-
E-Maxx
tag
válasz
feka007 #8723 üzenetére
Windows nem is kell rá, meg semmi ilyesmi, csak lehessen rátenni egy FF-et, egy yahoo-t, live messengert, skypeot, word, excel, stb...p2p-t messziről kerüljék ki, és akkor már jó is. De windóz nem feltétlen kell oda is....Hamár mindenképpen oprendszer, csakis OSX...
Amúgy általában akik nem akarnak vaktában gamet venni, tanácsolom az én példámat, kölcsönzőből kiveszek 2 napra egy játékot, a havi bérletem 5.000FT, és annyit veszek ki, amennyit és ameddig akarok, de 2 nap elég, ha jó, megveszem eredetiben, ha nem, visszaadom.... Ennyi, se warez, se semmi.Amit muszáj beismernem, és ezt az egész riaa-bsa szarnak is látnia kellene, az a zene.Pl. nekem a zenéim 60%-a olyan mix, amiket soha nem tudnék megvenni cd-n.De nem is feltétlen mixek, mutlkor kerestem egy előadót, egész MO-n nem találtam az albumukat....No mindegy, ez már más téma...
Amúgy GTA4-el kapcs: játékot végigszántottam, most esek neki másodjára, de most sok mindent másképp csinálok és a 100%-ot el akarom érni... -
Elmör
őstag
válasz
feka007 #4499 üzenetére
Azért nem tudod highra tenni a textúrákat, mert ahhoz 512MB-nál több Vram kell, tehát azok a karik, amik már 640Mb vagy több memóriával rendelkeznek, azok tudják. Talán egy-két patch után már megoldják ezt a problémát. Élsimítás nincs viszont motion blur van és majdnem azt éred el vele (P betű). Nekem jobban tetszik nélküle.
A port tényleg nem egy minőségi, de pl. nálam van olyan szép, mint boxon.
-
Sirandrish
legenda
válasz
feka007 #4090 üzenetére
jó de most ne arról bezséljünk hanem eme csodálatos gameról
Ősember: gondolom rám gondoltál..te tévedtél
én már tegnap irtam hogy nekem nem akad a játék csak szerintem nagyon lassu...számomra így játszhatatlan...és nekem az a bajom hogy akármennyire is rekom fel illetve huzom le a grafikát az semmit se számit...néhány FPS a kül...
-
Sh4rKy
senior tag
(szerintem) tök egyszerű ami miatt akad konzolokon a gta 4
nem a vga, meg fix hardware meg ilyenek... egy teljesen alap dolog, amit a drága konzolok tervezői nem értem miféle bakiból követtek el
a k*rva kevés memória...
az, hogy a ps3-ba az nvidia gpu-ja mennyire kevés, arról lehetne vitatkozni... az én jelenlegi videókarim szarrá rángatva nem nagyon találkozott olyan játékkal amit játszható körülmények között nem vitt volna el majdnem maximum grafikán, az egyedüli játék ami ilyen volt és emlékszem rá, az a crysis volt... minden más gond nélkül ment...
na de mind1, játszatok mással... mennyetek ki a szabadba, jó idő van, nyárvan... ha szar idő lenne vagy bármi megérteném hogy hupákoltok, de az istenért... élvezzétek a jó időt.. -
Reaper
őstag
Nekem is sokkal jobban tetszett, hogy nem voltam bezárva egy városba, hanem pl kimehettem földutakra is csapatni, vagy csak keresztül a (nevadai) sivatagon.
Szerintem a legjobb az lenne, ha kiadnák most csak a Ny-ot, majd nem sokra rá kiegészitőként további területeket. akkor nekik is lenne idejük mindenre, és nekünk is meglenne a mindennapi GTA -
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest