Hirdetés
- iPhone topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Multi? Legyen!
Hol van a LAN?
Miért nem úgy lehet Multizni, mint az 1ben?
Főmenű -> Multiplayer -> Online!Minek ez a "Steam" szarság alá???
Belső nézet: Nem használtam soha, mert csak 1 monitorom van és a belső nézethez ez édes kevés!
Azt nem tudhatod, h játékfejlesztő vagyok-e vagy sem! Ebben igazad van, de szerintem ami jó és van 5letM, azt +próbálom jobbá tenni és nem 10 évvel előbbi szintre süllyeszteni, sokkal nagyobb gépigénnyel, mint 10 éve volt!
A grafika messze nem lett ugyanaz! NFS 13-ban láttam (látok) hasonlóságot, ami a GRID 1-ben lévőhöz képest finoman fogalmazva is FOS!Effektek: Ha bekapcsolok 1 effektet és látom a hatását, akkor király! A látottak alapján eldöntöm, kell-e nekem, vagy nem! Amit + nem látok (csak leterheli a gépet), az minek? Valaki írta, h "lát6atlan effektek" igaza volt! Teljesen felesleges erőforrást és gépigényt pocsékoló, raboló baromság!
Annak + igazán örülök, h az "Irányítás neked a GRID után is tökéletes"! Király vagy, ha semmi különbséget nem fedeztél fel a 2 rész irányításában!

A Codemasters nem tartott pisztolyt a fejedhez hogy vedd meg! Élj GRID2 nélkül. Engem nem izgat...
Tényleg nem! Nem azt mondtam, h nem fogok vele játszani (bár igazábol ezt még nehéz kijelenteni), de amíg pl.: az irányítással nem kezdenek valamit (hogy a grafikáról már ne is beszéljünk), messze nem annyit, mint az 1-gyel!

A multihoz még annyit hozzáfűznék, h én már mondtam korábban is (lehet nem olvastad): Addig nem igazán megyek Online, ameddig a Karriert végig nem toltam legalább 1*!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Autós kamerák
- Interactive Brokers társalgó
- DOOM - The Dark Ages
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest