Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz DeSanto #893 üzenetére

Multi? Legyen!

Hol van a LAN?

Miért nem úgy lehet Multizni, mint az 1ben?
    Főmenű -> Multiplayer -> Online!

Minek ez a "Steam" szarság alá???

Belső nézet: Nem használtam soha, mert csak 1 monitorom van és a belső nézethez ez édes kevés!

Azt nem tudhatod, h játékfejlesztő vagyok-e vagy sem! Ebben igazad van, de szerintem ami jó és van 5letM, azt +próbálom jobbá tenni és nem 10 évvel előbbi szintre süllyeszteni, sokkal nagyobb gépigénnyel, mint 10 éve volt!
    A grafika messze nem lett ugyanaz! NFS 13-ban láttam (látok) hasonlóságot, ami a GRID 1-ben lévőhöz képest finoman fogalmazva is FOS!

Effektek: Ha bekapcsolok 1 effektet és látom a hatását, akkor király! A látottak alapján eldöntöm, kell-e nekem, vagy nem! Amit + nem látok (csak leterheli a gépet), az minek? Valaki írta, h "lát6atlan effektek" igaza volt! Teljesen felesleges erőforrást és gépigényt pocsékoló, raboló baromság!

Annak + igazán örülök, h az "Irányítás neked a GRID után is tökéletes"! Király vagy, ha semmi különbséget nem fedeztél fel a 2 rész irányításában! :K

A Codemasters nem tartott pisztolyt a fejedhez hogy vedd meg! Élj GRID2 nélkül. Engem nem izgat...

Tényleg nem! Nem azt mondtam, h nem fogok vele játszani (bár igazábol ezt még nehéz kijelenteni), de amíg pl.: az irányítással nem kezdenek valamit (hogy a grafikáról már ne is beszéljünk), messze nem annyit, mint az 1-gyel! ;)

A multihoz még annyit hozzáfűznék, h én már mondtam korábban is (lehet nem olvastad): Addig nem igazán megyek Online, ameddig a Karriert végig nem toltam legalább 1*!

:R

Új hozzászólás Aktív témák