- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Egyenlőre 3-4 karrier pálya után az irányítás picit más, mint az 1 esetében, de én ezt annak tudom be nincs finombeállítás. Nem tudom belőni magamnak, hogy mekkora legyen a kormányzás holtjátéka stb. meg hogy a gáz-fék érzékenyésg milyen legyen. így a kezemre tudok hagyatkozni, hogy mennyire tudok finoman bánni az analóg karokkal. Ez kissé idegesítő féle, mert ez szerintem egy olyan alap dolog... de hát nincs nincs.
Most netes oldalát nézem, van Rival-s, ami ha jól látom kioszt 1-2-3 emberkét akivel párbajoznod kéne. Nem rossz ötlet, csak éppen egyik ellenfelem se volt online...szemetek 2kor aludni

A másik a global challenge az tetszik. Különböző pályákon kell különféle játékmódokat menni saját kocsiddal és felkerülsz a világtáblára mit tudtál menni rajta. Jelenleg az okutamai checkpointon elég jó voltam és én vagyok az első aki megcsinálta
Holnapig legalább 1. lehettem, ez számomra egy dicsőség

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest