- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Hát hülyék mindig lesznek, ez minden fajta játékban így van.
Az viszont amit írtál 2. dolognak az a hátul jövő hibája. Az előtted haladó olyan tempóval megy és úgy ahogy akar, ha tudod előzd meg és ennyi. Viszont ha besorolsz mögé onnantól a te sarad, ha nagyon rámászol és ő lesatuzik. Most ő vagy így vezet vagy benézett vmit stb azt neked le kell tudni reagálni. Ez van, ezért hívják autósportnak
Én inkább mai napig azzal találkozok inkább, hogy aki autós játékkal játszik nincs tisztában mi számít 1 irányváltásnak és ha ezt még nem is tartja be, nem tudja mit jelent az ha valaki utolér, beér valakit... melléér...kinek hogy tetszik. Számtalan játékban mindig tapasztaltam a saját bőrömön, hogy beérek valakit, már a szabályok szerint is túlteljesítettem, tehát a hátsó tengelyt már el is haladta a kocsim eleje, és akkor is ráhúzza a következő kanyar ívére a kocsit ahol persze már én vagyok és megyek a lecsóba.
Ezt belső kameraállásból meg lökhárító nézetből elhiszem nem könnyű észre venni, nekem is oda kell figyelnem nagyon, de egy normális játékban vagy jelzi vmi lásd ACR, vagy hallom hogy már mellettem duruzsol, nyilván nem megyek pl egy balos kanyarnál ki külső ívre ahol ő már bement mellém.
Kb ezt tanítani kellene mielőtt netes autózásra megy valaki.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Formula-1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én inkább mai napig azzal találkozok inkább, hogy aki autós játékkal játszik nincs tisztában mi számít 1 irányváltásnak és ha ezt még nem is tartja be, nem tudja mit jelent az ha valaki utolér, beér valakit... melléér...kinek hogy tetszik. Számtalan játékban mindig tapasztaltam a saját bőrömön, hogy beérek valakit, már a szabályok szerint is túlteljesítettem, tehát a hátsó tengelyt már el is haladta a kocsim eleje, és akkor is ráhúzza a következő kanyar ívére a kocsit ahol persze már én vagyok és megyek a lecsóba.