Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

válasz Z()L3 #473 üzenetére

Hát hülyék mindig lesznek, ez minden fajta játékban így van.

Az viszont amit írtál 2. dolognak az a hátul jövő hibája. Az előtted haladó olyan tempóval megy és úgy ahogy akar, ha tudod előzd meg és ennyi. Viszont ha besorolsz mögé onnantól a te sarad, ha nagyon rámászol és ő lesatuzik. Most ő vagy így vezet vagy benézett vmit stb azt neked le kell tudni reagálni. Ez van, ezért hívják autósportnak :) Én inkább mai napig azzal találkozok inkább, hogy aki autós játékkal játszik nincs tisztában mi számít 1 irányváltásnak és ha ezt még nem is tartja be, nem tudja mit jelent az ha valaki utolér, beér valakit... melléér...kinek hogy tetszik. Számtalan játékban mindig tapasztaltam a saját bőrömön, hogy beérek valakit, már a szabályok szerint is túlteljesítettem, tehát a hátsó tengelyt már el is haladta a kocsim eleje, és akkor is ráhúzza a következő kanyar ívére a kocsit ahol persze már én vagyok és megyek a lecsóba.
    Ezt belső kameraállásból meg lökhárító nézetből elhiszem nem könnyű észre venni, nekem is oda kell figyelnem nagyon, de egy normális játékban vagy jelzi vmi lásd ACR, vagy hallom hogy már mellettem duruzsol, nyilván nem megyek pl egy balos kanyarnál ki külső ívre ahol ő már bement mellém.
    Kb ezt tanítani kellene mielőtt netes autózásra megy valaki.

Új hozzászólás Aktív témák