Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Hát hülyék mindig lesznek, ez minden fajta játékban így van.
Az viszont amit írtál 2. dolognak az a hátul jövő hibája. Az előtted haladó olyan tempóval megy és úgy ahogy akar, ha tudod előzd meg és ennyi. Viszont ha besorolsz mögé onnantól a te sarad, ha nagyon rámászol és ő lesatuzik. Most ő vagy így vezet vagy benézett vmit stb azt neked le kell tudni reagálni. Ez van, ezért hívják autósportnak
Én inkább mai napig azzal találkozok inkább, hogy aki autós játékkal játszik nincs tisztában mi számít 1 irányváltásnak és ha ezt még nem is tartja be, nem tudja mit jelent az ha valaki utolér, beér valakit... melléér...kinek hogy tetszik. Számtalan játékban mindig tapasztaltam a saját bőrömön, hogy beérek valakit, már a szabályok szerint is túlteljesítettem, tehát a hátsó tengelyt már el is haladta a kocsim eleje, és akkor is ráhúzza a következő kanyar ívére a kocsit ahol persze már én vagyok és megyek a lecsóba.
Ezt belső kameraállásból meg lökhárító nézetből elhiszem nem könnyű észre venni, nekem is oda kell figyelnem nagyon, de egy normális játékban vagy jelzi vmi lásd ACR, vagy hallom hogy már mellettem duruzsol, nyilván nem megyek pl egy balos kanyarnál ki külső ívre ahol ő már bement mellém.
Kb ezt tanítani kellene mielőtt netes autózásra megy valaki.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AliExpress tapasztalatok
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én inkább mai napig azzal találkozok inkább, hogy aki autós játékkal játszik nincs tisztában mi számít 1 irányváltásnak és ha ezt még nem is tartja be, nem tudja mit jelent az ha valaki utolér, beér valakit... melléér...kinek hogy tetszik. Számtalan játékban mindig tapasztaltam a saját bőrömön, hogy beérek valakit, már a szabályok szerint is túlteljesítettem, tehát a hátsó tengelyt már el is haladta a kocsim eleje, és akkor is ráhúzza a következő kanyar ívére a kocsit ahol persze már én vagyok és megyek a lecsóba.