Hirdetés
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Irányításban én mindenképp a joy-t ajánlom ott is nyilván analóg irányítást. Ez a köztes megoldás... bill nem tudsz sebességet adagolni, kormány meg sok tanulást követel.
Én joy-al játszom pl. Inter kormánnyal, Csapoati billel.
Nem tudom végül te melyiket preferálod inkább, bill is jó de ott ha nincs nagyon megszokott kézhelyed ajánlok 1et..ne wasd vagy kurzok nyilak mindenre...rakd ketté a kezed...mit tudom én most mondok vmit nekem ez ha nincs joy és billre vagyok kényszerülve, hogy néz ki...én alapból kurzoron tolok fps-t is stb szóval azért az az oldal a kiindulásom.
Jobbra-balra : balra kurzor - jobbra kurzor
gáz : num 0
fék : num del
kézifék: num enterÍgy kicsit jobban lehet érezni a kocsit is, meg rendesen tudok fékezni és kanyarodni nem gabalyodnak össze az ujjaim...én világ életemben amióta az eszemet tudom így játszottam ha bill kellett.
Most ha te ellentétes kezű vagy lehet úgy is, hogy w a gáz és s a fék és a kurzor balra-jobbra és space kézifék stb.
Deee akkor is szétválasztva ajánlom.Ha meg van joy akkor egyértelműen az és csak analóggal. Ha gombokat nyomogatsz semmi értelme ugyan az mint billel...nem tudsz gáz-féket adagolni + a kanyarodást is én tudom íven tartani hisz ott tartom az analógot.
Maga a játékban meg a vezetésre kell ráérezned, erre nem tudok mit mondani, kell egy olyan autós tapasztalat akár élő- akár játékból, hogy tudd mikor csúszik meg az autó és mennyit kell ellenkormányozni + tudnod kell melyik autó mire hajlamos és hogyan...mind megcsúszni, mind kanyarba befordulni.
Ez nem csak hátsó kerekesekre igaz, front is ilyen. Lásd az Alfa Guiletta nagyon jól kanyarodik, viszont lassabb az egyenesekben, mint a Golf...viszont a Golf a kanyarban nem tud annyira aláfordulni és sodródik ha nem fékezel rá. Máris 2 vezetési eltérés, mert amíg egy visszafordítót egy alfa 0 szögből is bevesz akár, mert annyira alá lehet tekerni, addig egy Golfot ki kell engedni lásd jobbos visszafordító....bal oldalról srégen ráfordulni... majd kiengedni a falra és ott kigyorsítani... ez nyilván az ideális íve az alfának is, csak az kezes és nem kell centizni...viszont a golfba lehet bele kell fékezned +1et és akkor már akár több kocsi is elmegy melletted.
Ezek ilyen apró dolgok, de nagyon sok múlik rajtuk.
Én Gran Turismo-n ,,tanultam" úgymond + nyilván élőben ezért kicsit a szimulációt jobban ismerem és könnyebben butulok le a Grid 2re...ergó nekem könnyebb egy ilyen játék, mint egy GT....Nem tudom milyen autós tapasztalataid vannak ilyen téren, deee maga az irányítás a legfontosabb...azt találd meg addig kár a kocsikkal foglalkoznod... azt találd meg mi a kényelmes számodra és szerinted hatékony... ne legyen szünet az irányításban..ne kelljen mp ahhoz hogy fékezz ha kell hogy kézifékezz ,gyorsíts stb..olyan irányítást találj ami azonnal ott van ha kell.
Utána meg kezd el úgy játszani a játékot, hogy ha pl online playlisten tolod...és ott ajánlom mert ott van kihívás és változatos pálya minden...hogy 1 adott tierben 1 kocsival mész...és tanuld..szokd.
Legyen Tier 1ben egy Alfa Guiletta...tier 2ben egy Nissan Skyline vagy egy AMG merci...tier 3ban egy ariel atom...tier 4ben meg egy caterham pl. És ezekkel menj...és csak akkor térj át más kocsira ha már úgy érzed minden porcikáját érzed és jól megy vele. Persze most nekünk is vannak mumus kocsik, amik nem mennek jól. Pl nekem nem megy mindig jól a mercivel, mert sok valamikor meg nagyon adja. Kell kialakítanod egy olyan dolgot, hogy legyenek kedvenc kocsijaid, amikkel ha tudod nyerni akarsz tökéletes recept és legyenek olyanok amikkel azért mész mert szereted...de tudod nincs esélyed max középmezőnyben végezni. Azt ne játszd mindig később csak a győzelemre mész és 1 kocsival, mert megunod. Mi is már váltogatjuk mindig, legalábbis én...mert az az élvezetes.Szívesen segítek ha tudok csak az a baj látnom kéne a kocsidat, hogy hogyan mész ezt meg nem tudom hogyan lehetne megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Mesterséges intelligencia topik
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Dell Precision munkaállomások
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest