- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Vazzeg k**va nagy volt

Hallod Dzsav, marha kemény volt látni a te képedből mikor féktávon megérkezem....tudod megelőztél a hosszú célegyenesben az oválnál tudod....utána ott elmérted a féktávot és kisodródtál a fű szélére...én meg bevágodom de még pont szépen elférve....emlékszel mondtam is, hogy kerestelek vajon merre leszel
De marha jó volt.Inter...hát igen mert elindultunk így 3an és a többiek meg megálltak kb

De vágjátok hallgassátok vissza azt az indulást ott, mikor mondom miért állnak meg.... jön a kanyar én: jajj, jajj jajajj...elhallgatok 2 mp-re rá Inter....jajaj..ajajajj...
Lehet tudni megy a túlélés

Tényleg lehetne ma is vmi vagyok 9ig!!!! Marha jó volt a party....
Videót meg köszi Dzsaver nagyon jó lett!!!!
Az is nagy lett mikor összecsókolunk
( nah semmi személyes
) csak kipörgettek és eléd forogtam 
Az egyenesben mikor neked ment, tudod köztünk akartál eljönni ő meg rádhúzta...te képedből simán látszik mellettem is szépen eltudtál férni ő meg rád húzza a fenébe....pedig az szép húzás volt tőled

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De marha jó volt.