-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Én két hónap után tegnap este vettem elő újra a cumót és sajnos hamar rájöttem anno miért hagytam abba. Egyszerűen retek béna vagyok.
Van rengeteg frankó gép, amikből nagyjából a frontos/grip-es besorolásúakat tudom hatékonyan vezetni. RWD vagy drift szinte esélytelen, a kanyarokban csúsztatok, de a korrekció után csak kaszálok jobbra balra, mint a részeg napszámos
. Próbálkoztam billel, joy-jal, DFGT-vel, az eredmény elég lohasztó.Kérnék egy szakit adjon már tippeket, mert felforr az agyvizem, valamit én csinálok rosszul, de nem jövök rá, hogy hol a hiba.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BMW topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van rengeteg frankó gép, amikből nagyjából a frontos/grip-es besorolásúakat tudom hatékonyan vezetni. RWD vagy drift szinte esélytelen, a kanyarokban csúsztatok, de a korrekció után csak kaszálok jobbra balra, mint a részeg napszámos
. Próbálkoztam billel, joy-jal, DFGT-vel, az eredmény elég lohasztó.