-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
Ha homokszemek kerülnek a
gépezetbekézre, illetve az üvegre (vagy épp a törlőkendőre), az hagyhat csúnya nyomot igazából. A kés, villa, olló, a kulcs kevésbé veszélyes. Én is jobb szeretem minél hamarabb biztonságban tudni mindenesetre.#5648: az iPhone 16 a fémnek már picit jobban, a homokszemeknek ugyanúgy kevéssé tud ellenállni. Kerámia bevonatos, a Pixel vagy az S25 nem. Például a Oneplus 13-nál írnak még kerámiáról, de az a Youtube alapján nem volt jobb utóbbiaknál.
-
Puresz
csendes tag
Én keretes, fekete szélű üvegfóliát használok, észre sem lehet venni hogy rajta van.Vettem itthonról, rendeltem kínából is, ugyanolyan, az ujjlenyomat olvasó is tökéletesen működik. Az üvegfóliázott telóra kíváncsiságból ráhelyeztem a kínait, és úgy is mhködött az ujjlenyomat olvasó, dupla fólián keresztül 😁
-
mrszitya
senior tag
Leginkább az ujjlenyomat-érzékelést vághatja gallyra feltűnően, ha gyenge az üveg minősége, avagy az illeszkedése nem tökéletes. Ekkor egy egyébként kiváló érzékelő hatékonysága is drasztikusan visszaeshet, (de persze egyénfüggő is a dolog, az ujjak zsírossága, tisztasága, stb.)
Előfordulhat, hogy az Alis/olcsó üveg is jó lesz, de előbb nézd meg anélkül a telót, hogy megy az ujjaddal az érzékelő.
Én most a 9-en Ringke, előtte gyakran Spigen üvegeket használtam más telókon, ezek kiválóak, de nem a legolcsóbbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged