- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
7a tulajként a másik két telefonban gondolkoznék a helyedben.
Méret, súly és üzemidő alapján az S23 szimpatikus, de a Pixel 8 sem elvetendő.Azokon a bibiken meg nem aggódnék, kezdeti szoftveres problémák, mint minden telefonnál lassan.
-
gulb
senior tag
Nekem a p6p melgedett sokmindentol a p8p szinte semmitol. De mi van ha melegszik?? Nem eget nem forro csak meleg nah es? Lassul? - Nem... Ki sose kapcsolt ( nah jo egyszer kinthagytam a napon😜 30+ fokban). Ellenben telen kifejezette. Imadom ha langyos es nem jeghideg a telefon🤣
-
MC Pite
veterán
Nem hozza a megszokott minőséget? Fura, szerintem nagyon is hozza, sőt.
7a melegedés, dimmelés szempontjából javult A14-el, de előtte ez elég problémás volt nyáron - S23 dettó, mobilarenán volt is egy teszt 40°on mi látszik a kijelzőből.A 7a nekem nyáron AA használata közben navigáláskor nem tudott töltődni, csak épp szintentartás ment, a telefon elég meleg volt. 6a ugyanez enyhe melegséggel kezelte.
8 sokkal jobb ilyen téren (bár a nem a-s hetesek is jobbak voltak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged