- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
válasz
spiritex #24903 üzenetére
S hogy oldódott meg? Nekem még aktív vírusírtóm sincs, ami blokkolná, de még a raiffeisen direct net oldalára is ezt írja, hogy az ön kapcsolata nem privát.. Igaz itt legalább a Speciális fül alatt tovább lehet menni a webhelyre, így betudok lépni, de több weboldalnál nincs ilyen azaz nem tudok rámenni. Ezt se értem mi alapján válogatja, hogy valamelyikre a figyelmeztetés ellenére azért tovább tudok lépni ha akarok. Érdekes ez a chrome.
Aweriot kolléga megint linkelt egy honlapot, ami full általánosságokat ír le, ezen belül: nincs aktív vírusírtóm se ami futna, jó a rendszerem(win 10 64bit), legújabb frissítések stb.
Ez maradt: "A hiba kijavításához vegye fel a kapcsolatot a webhelytulajdonossal."Hát köszi chrome!
Nekem kell szólni minden ilyen honlapnan.. Hihetetlen, míg minden más böngészővel gond nélkül bejönnek ezek az oldalak..
-
SP4C3
veterán
válasz
spiritex #24844 üzenetére
Chrome a helyi certificate-eket "nézi", FF-nak meg online megy ez a procedúra, ezért is lassabb.
Lehet nálatok helyileg ment el valami. Ha rosszul van az idő/dátum beállítva, az is okozhat ilyet.
Isten áldja meg 100 gyerekkel azt az aggyuntus embert, akinek a fejéből kipattant az ssl/https. -
-
Hege1234
addikt
válasz
spiritex #22090 üzenetére
az fura
de ha ennyire zavar akkor a
Cent browser rajtad is segít
ott az alap beállításokban tudod ki be kapcsolniha gondolod próbáld ki így át tudsz költözni
c:\Users(vagy felhasználók)\te neved\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\
Cent install után egyszer indítsd el majd zárd be és akkor másold át
(így 100% hogy nem fogja felülírni a régi Default mappát)Default mappában van egy Preferences fájl én ezt nem tenném át
de lehet így is működni fog ....ha a Default mappát átrakod a Cent browser-ba akkor ugyan az lesz mint a sima chrome
csak jobban magadra tudod szabnisry a szájbarágós írásért csak nem tudom mennyire vagy otthon ezekben...
-
-
Dilikutya
félisten
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz
spiritex #20496 üzenetére
Azt kilőttem még korábban, mikor belekerült, az is egy "fantasztikus" újítás volt, akárcsak az új avatar menü ami szintén ment is a kukába ahogy bekerült. Nem is értem mi van a guglival, mostanában ökörségen kívül semmi értelmeset nem raknak a Chrome-ba... Asszem megy vissza a régi verzió és lövöm is ki a frissítést egy darabig...
-
Agyzuzo
addikt
-
Teasüti
nagyúr
válasz
spiritex #20437 üzenetére
Tisztában vagyok ezzel, tudom hogy néz ki egy offline filmnézés 60 hz-en 3:2 pulldown-nal.
A problémám abból fakad, hogy a flash lejátszó konkrétan szar, jitter-relt, stuttering-es (bocs a ráerőszakolt ragozások miatt) fost jelenít meg nekem és nem tudom hol a hiba.Ez nem a 24p miatti szokásos videofil hiszti, hanem tényleg szarul néz ki.
Nektek nem? Ha ez csak nálam ilyen, akkor annak oka van.
-
Soma01
veterán
válasz
spiritex #20426 üzenetére
Nekem simán megy. A módosítás is.
Amennyiben erről az oldalról beszélsz: http://www.t-home.hu/lakossagi/internet/dijcsomagok
Az "Add meg a lakcímedet vagy az MT ügyfél azonosítódat! " résznél.
Ad blocker nem kavarhat be? -
-
AlexBrown
csendes tag
válasz
spiritex #20391 üzenetére
Cáfolom.
Én Malware miatt kitöröltem a chrome-ot, majd a netről újra letöltöttem, és installáltam. A befejezés utáni auto megnyílásnál azonnal betöltötte az összes fájlba elmentett könyvjelzőt, pedig én nem regisztráltam és nem jelentkeztem be.
Szerintem a telepítés után elkezd keresni chrome könyvjelzőfájlok után, és auto betölti a jelszavakkal, és minden beállítással együtt...
Szerintem. De lehet, hogy mégse. Nem értek hozzá.
-
spammer
veterán
válasz
spiritex #20276 üzenetére
Webhelyjelszavak kezelése > Jelszóbeállítások módosítása megadott webhelyekre vonatkozóan.
--
(#20273) F6nt0m: elvileg igen, biztonságos, gyakorlatilag úgysem tudja senki megmondani 100%-ra, hogy biztonságos-e. Ha félsz, akkor futtass ár rajta pár vírus/spyware keresőt.
-
spammer
veterán
válasz
spiritex #20247 üzenetére
Szerintem nincs ilyen lehetőség. Külső lejátszó esetén talán tudsz buffert konfigurálni, de Chrome-on belül nem hiszem.
Amúgy mitől ingadozik a letöltési sebesség? Streamelés közben ne torrentezz
És ha az elején elindítod, majd rögtön megállítod, akkor nem tölti, nem lesz elég a bufferben?
-
-
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #20146 üzenetére
Megvan! Csúcs dolgot találtam! Nem hittem, hogy létezik ilyen, de mégis:
Windows-ra. Azon a Chrome fülön, amit unblock-olni szeretnék, csak rákattintok a zászló ikonra, kiválasztom azt az országot, ahonnan a tartalom származik (a tartózkodási helyemen viszont nem, vagy nem úgy jön be), és voilá, már megy is! Ráadásul ingyenes!Éa Hola peer to peer Free VPN Android-ra.
Terjesszétek, mert minél többen használják, annál gyorsabb a netezés élménye!
-
spammer
veterán
válasz
spiritex #20116 üzenetére
Azt bizony sehol. Mert a gyökér Google évek óta nem adta meg rá a lehetőséget. Úgy tudod megoldani, hogy egy üres lapot rögzítesz (pin), ami balra csúszik így lesz egy mindig nyitva. Vagy használsz egy ilyen bővítményt: Last Tab. Ez automatikusan nyit egy új lapot, mikor bezárod az utolsót.
Többek között ez volt az egyik dolog, amiért otthagytam a Chrome-ot.
-
Soma01
veterán
válasz
spiritex #20040 üzenetére
Ha monitort is váltasz, akkor ez a jó progi hozzá, mert ez átvált, ha monitor kimenetet váltasz: Win7AudioSwitcher
"This is a utility for people that have a LCD/Plasma TV with HDMI audio and Windows 7. Just right click on the icon in systray, and select your desired audio device. Created in pure Win32 API with Visual C++.
Features:Memorize default audio device based on primary monitor
Auto switch audio when primary monitor change
Command line option: Win7AudioSwitcher.exe
Hotkey audio switching with Ctrl+Alt+F1 until F12
Menu option to enable or disable auto switching" -
spammer
veterán
válasz
spiritex #20040 üzenetére
&(#20075) spiritex
Szerintem nem lehetséges. Talán annyival tudod megkönnyíteni a dogod, hogy valamivel gyorsan váltasz a hangkimenetek között, pl. valami ilyesmivel: audioswitch, esetleg egy ilyesmi AutoHotKey scripttel is működhet: Switch Audio Devices Easily with AutoHotKey (Az AutoHotKey egyébként hasznos kis program, érdemes guglizni, ha összetett feladatokról van szó). Vagy esetleg egy ilyen shortcut megoldást lehet még érdemes megpróbálni: Creating a shortcut to change the default audio device in Windows
-
-
válasz
spiritex #18325 üzenetére
A vidfeót kiteszed nagyba, majd nyomsz egy jobb gombot és Elem megtekintése. Alul a bekékített linket kimásolod valami letöltőbe oszt gyön lefele.
-
spammer
veterán
válasz
spiritex #17441 üzenetére
Pontosan, nem netezek több gépen (egy laptopom van
), így nincs is szükségem rá. Ha meg idegen gépet használok néha, oda úgysem szinkronizálom a saját dolgaimat. Offline backupot szoktam csinálni időnként a könyvjelzőkről és ennyi.
Amúgy sem szeretek rengeteg könyvjelzőt tárolni, időként mindig kitakarítom a régi cuccokat, amiket már nem látogatok vagy nem érdekel vagy ilyesmi.
-
spammer
veterán
válasz
spiritex #17438 üzenetére
Gyorsnak gyors (bár a hidegindítás lassabb, mint a Chrome-nál), de a könyvjelzőkezelése még elég puritán, gyakorlatilag csak könyvjelzősávra lehet pakolni, meg beépített speed dial + stash van könyvjelzőzésre. Egyelőre még az importálás sem működik más böngésző alól, szóval ha sok könyvjelződ van és fontos minden, akkor még felejtős.
Szinkronizáció passz, sosem használtam, Opera topicban biztos többet tudnak.
Másfelől viszont nálam (egyelőre) stabilabb, mint a Chrome, nincs fekete képernyős Youtube bug, nem akarja rám kényszeríteni a YT a nyomorult HTML5 módot, amivel már tele volt a tököm, és adott egy lökést, hogy egy időre hanyagoljam a Chrome-ot. Ja és persze az utolsó tabbal hála az égnek nem zárja be a böngészőt, nem úgy, mint a Chrome. -> Számomra érthetetlenül idióta működési elv és a nyomorult gugli még egy opciót sem adott rá soha.
-
_ak_
addikt
válasz
spiritex #17420 üzenetére
Drupla....
Az az igazság, hogy nem tudom pontosan, mert az utóbbi időszakban tényleg sok mindent töröltem/telepítettem újra, de konkrétan nem tudom, hogy melyiknek lehetett köze a betűkhöz.
Nem értem a Chrome relációt, de mivel szinte csak az használom fejlesztéshez, ezért tényleg bármi lehetett és a Chrome újratelepítése nem volt elegendő. Igaz ez utóbbit marha lustán próbáltam ki, mert előtte nem szedtem le az a rosszat, de gondoltam hátha..
-
Drone86
tag
válasz
spiritex #15611 üzenetére
Nem kell, hogy alapból azzal induljon, eddig is üres lappal indult, csak ha bezártam az ablakot (pl véletlenül) akkor legközelebb, ha újat nyitok, nem emlékszik mit zárt be.. Ha egy ablakon belül, lapokat zárok be, azokat újra tudom nyinti.. egészen addig míg az ablakot nem zárom be.. Onnantól elfelejet mindent.. :S És ez a 30-ra frissítés óta van, azóta volt egy win8 reinstall is, de nem változott semmi..
Eddig ez az első update, ami számomra hátrányokkal jár, pl a 30 óta jóval tovább tart mire elindul a program, alul egy szürke sávban azt írja "biztonságos kapcsolat létesítése" és iszonyat mód kerreg a hdd.. ez kb 3-4sec, onnantól használható a dolog.. -
törölt tag
válasz
spiritex #15559 üzenetére
Igazad volt, szolgáltatóval van a gond:
Csomagok: küldött = 533, fogadott = 522, elveszett = 11 (2% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 37ms, maximum = 2082ms, átlag = 52msCsak ezt a fránya UPC-t el nem lehet érni, mert túlterheltség van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest