- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonima06
újonc
válasz
bitpork #19314 üzenetére
Szia!
Én is tapasztaltam ugyanezt a jelenséget -csak kockásodásnak hívtam-2 hónapig kínlódtam vele,utána letöltöttem a YAC nevű vírusvédelmet,egy teljesen más probléma miatt(bekaptam egy kártékony kis exe mocsadékot),és hipp-hopp megoldódott egy csapásra ez a problémám is
Azóta nincs kockásodás -
-
-
törölt tag
válasz
bitpork #19158 üzenetére
Valamivel lassabb, kevésbé stabilabb, és nem minden a 64-bitesben bevezetett biztonsági szolgáltatást tudsz vele kiaknázni.
Egy hasznos Chrome kiterjesztés:
Pushbullet - Google Chrome alá.
Honlap: https://www.pushbullet.com/
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bitpork #18345 üzenetére
Sajnos nehéz lenne bármelyik oldalról megpróbálni letölteni a videókat, ha nem adsz bármilyen weboldalba való kódinjektálásra engedélyt. Ez mondjuk persze nekem sem túl bejövős, ugyanez problémát jelent Android-alkalmazásoknál is (ha már Google), hogy egyszerűen túl ostoba a jogosultságkezelés. Nem lehet pl. egy-egy oldalnál kifejezetten tiltani az extension hozzáférését (vagy épp az Android-alkalmazásnál bizonyos engedélyeket visszavonni), és vannak még bőven egyéb problémák is. Sajnos ez ilyen.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bitpork #18230 üzenetére
Hát ja, volt pár sebezhetőségi probléma elvileg a Java-pluginekkel. Lehet, hogy frissítened kellett volna a használt változatot.
A Chrome+Drive app mellett meg nálad akkor magyarul pont az az egyetlen érv szól, amit korábban írtam, mégpedig az offline elérhetőség. A többi meg igazából bullshit, mivel a drive.google.com akármelyik böngészőből megnyitható, az adatok bármelyik böngészőből elérhetők, mivel cloudról beszélünk.
Szóval ezek nem a Chrome melletti érvek.
(Bár a Google idióta mániája minden Chrome-tól eltérő böngésző használata esetén feltüntetni a Google Docs-szerkesztőben (is) egy figyelmeztetéssel, hogy használj egy jobb, modernebb, csillogósabb, szebb, blabla böngészőt, ami mi más lenne, mint a Chrome.)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bitpork #18220 üzenetére
De miért, a Firefox szinkronizációs megoldása nem jó? Nem ismerem rendesen, csak annyit tudok, hogy van (használtam is, már amikor FF-ot használtam), ezért kérdezem, mert meglep, amikor egy Firefox fan áttér Chrome-ra.
Mondjuk én a Firefoxot jó böngészőnek tartom, nekem csak annyi a bajom vele, hogy lomhának, nehézkesnek érződik, és ezt nem bírtam megszokni.(#18221) t420s :
Korábban voltak ilyen javaslatok, amik valakinél beváltak, valakinél nem, nézd meg a chrome://plugins/ oldalon, hogy nincs-e két Flash plugin engedélyezve, és ha igen, akkor tiltsd le az egyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest