- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
dokee78 #23636 üzenetére
+@kromatika
Nullás (friss telepítésű) chrome-ot beszinkronizálod, bejelentkezel chrome-on keresztül a google fiókodba, automatikusan szinkronizálni fog, és amit szinkronizált, az van az adatbázisban, nem tudsz "szeptemberi" vagy akármilyen dátumra visszaállni, az van ami van.
Az egyetlen módszer a userdata folder időközönkénti mentése offline, de az meg általában 500MB+ 1 mentés, mivel a szerencsétlen oda cache-el agresszívan.
-
-
Rimuru
veterán
válasz
dokee78 #20923 üzenetére
Szerintem az a legegyszerűbb ha csinálsz egy külön (chromium) profilt ami a tied, és ehhez csak egy kell parancsikon amit akár el is dughatsz. Ha valaki meg nem ezzel a parancsikonnal indítja el akkor megkapja a default profilt. Itt le van írva milyen kapcsoló kell hozzá.
-
net91
senior tag
válasz
dokee78 #20918 üzenetére
Amikor te használod legyen szinkronizálva a könyvjelző, amikor más használja lépjél ki a szinkronizálásból.
Az előzményeket pedig töröld, vagy használj inkognitó böngészést.De a legegyszerűbb megoldás a problémádra, ha az operációs rendszert külön felhsználói fiókkal használjátok.
-
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
dokee78 #19271 üzenetére
Igen, de egy ilyen oldal kellene a 64-biteshez is: Alternatív (offline) Google Chrome-telepítő (Windows).
Aztán nem lenne ilyen gond, hogy sokaknak mégis a 32-bites települ.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
dokee78 #18449 üzenetére
A parancsikonban kell átírni egy értéket: Hivatalos oldal
Pontosan melyik progit raktad fel ami ezt okozta? Pár napja jelentkezett nálam is, ha pár hsz-el feljebb görgetsz megtalálod. A Malwarebytes nevű progival oldottam meg, de a parancsikont ezután is át kell írni.
-
Rototti
senior tag
válasz
dokee78 #16871 üzenetére
Minden Chrome beállítás ebben a mappában szerepel:
C:\Users\[user neved]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Nem is kell feltétlen törölni a mappát a teszthez, elég csak áthelyezni valahova és indítani a Chrome-ot, ekkor egy új User Data mappát fog generálni, amit aztán ki lehet cserélni a régivel, ha mégsem ez a megoldás.
-
TiMoN
senior tag
-
w333
félisten
válasz
dokee78 #16834 üzenetére
Program files / Chrome mappa törlése !
Appdata/Local/Google/Chrome mappa törlése !
Regedit.
HKEY_CURRENT_USER / Software / Google > törlés !
HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Google > törlés !
Én mindig így csinálom ez a teljes takarítás ... próbáld meg így
(#16836) dokee78
A 3 szemét bővítményt szerintem szinkronizálja ... én előtte törölném ezt a 3 bővítményt majd belépsz a Google irányítópult (legalul ) katt a "Leállítás és Törlés" majd Chrome uninstall, megcsínálod ezt a teljes takarítást és újra telepíted, 99% hogy ezután már jónak kell lennie
-
törölt tag
válasz
dokee78 #16829 üzenetére
Szerintem sem a Ccleaner sem a Regcleaner nem foglalkozott a Chromemal. Regeditben keres rá és úgy takaríts. Köztudott, hogy egy külső app nem avatkozhat bele a rendszer strukturájába, mert ha úgy lenne akkor minden percben újra telepíthetnénk a op. rendszert.
Egyik app sem csinál csodákat, sem feltörve sem megvásárolva. Le kell adni ezekről az álmokról.
DOS-ból és belső fejlsztésekből lehet még ezt azt mozgatni, de az hazavághatja a gépet ha rossz parancsot kap. -
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #16785 üzenetére
Uninstalláltam a Chromet.
Lefuttattam:
Ccleaner
Regcleaner (régi)
Revo uninstaller Felesleges fileok eltávolítását.űGéprestart.
Chrome telepít és ugyanez fogad.
Gyanakodtam,arra is,hogy felszinkronizálta azt a 3 bővítményt,de elvetettem,mert még be sem jelentkezek,már telepítené.
-
spammer
veterán
válasz
dokee78 #16811 üzenetére
Azt leszámítva, hogy a Chrome már egy jó ideje rakás szar, elég stabil
Opera Next-et próbálgattam. Ahol a Chrome lehal pl. sok embedded videós oldalaknál, ott az Opera alig szenvedett, sokkal folyamatosabb volt a görgetés, arról nem is beszélve, hogy a youtube is megy normálisan, nincs fekete képernyős bug. Bár még egyelőre maradok a Chrome-nál, mert már belaktam, de azért elgondolkodtam, hogy érdemes-e szívatnom magam...
-
w333
félisten
válasz
dokee78 #16718 üzenetére
CCleaner : Chome / Sütik ... kivetted a pipát ?
Esetleg próbáld ezt Leállítás és Törlés aztán telepítsd manuálisan a bővítményeket, lehet valami bekavar
(#16720) dokee78
Nálam még ilyen soha nem történt, az nem lehet hogy Android Chrome szinkronizálás vagy valami miatt kijelentkezik (tipp. telefonon kapcsold ki a Chrome szinkronizálást)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dokee78 #14428 üzenetére
Írd a címsorba:
chrome://settings/syncSetup
majd Enter.
Azonbelül "Titkosítási lehetőségek" van.Egyébként a beállítások előhívása:
Alt+F, majd B betű, legalábbis a magyar változatban.
Ami ekvivalens a három csíkra kattintás, Beállításokra kattintással.
Vagy az előbb említett chrome://settings, aztán azonbelül kotorászás. -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #13070 üzenetére
Sztem szüntess meg minden kapcsolatot azzal a bűnös oldallal (csak olvastam vhol hogy nem szabad használni
), sőt, még a gondolatát is űzd messze.
Amúgy miért van áthúzva meg ikszelve pirossal?
szerk: Tudom hogy komolyan kérdezed, én is komolyan mondtam.
Na jó, nem igaz...
Annyit tudok csak hogy mostanában átváltottak https-re és csak azon megy. -
ielektros
senior tag
válasz
dokee78 #12850 üzenetére
En hasznalom. mar lassan egy eve. nagyon szeretem mert tenyleg ad valami "tisztabb, szarazabb, biztonsagosabb erzest". Nekem nem tudom pontosan, hogy hany naponta, de ugyanugy bekeri a jelszot es kuld sms-t. Talan havonta kb. De azert hetente vagy havonta szeintem nem olyan marhara megerolteto beirni. Ha mar biztonsagrol beszelunk.
Mondjuk azt hiszem, hogy regionkent is masok a biztonsagi beallitasok. Tehat emiatt lehet elteres nalad-nalam. Az desktop bongeszodon is az alkalmazasfuggo jelszot hasznalod, vagy a mester jelszot? Ez okozhat nemi kulonbseget szerintem.
-
-
válasz
dokee78 #12408 üzenetére
Ha előtte szinkronizálod ezeket. A beállításokban meg tudod adni, mi kerüljön a felhőjébe. Majd a Chrome újratelepítése után, belépsz ebbe a fiókba és leszed minden mentett könyvjelzőt, alkalmazást, témát. Nálam a könyvjelzőket azonnal, a téma és a bővítmények később szinkronizálódnak. Hogy mi lehet az oka, mitől függ, azt nem tudom, de várni kell rá 5-10 percet. (Lehet Windows-zon ez nincs) Én általában a könyvjelzőkről készítek külön mentést is. (Nekem azok a legfontosabbak)
-
spammer
veterán
válasz
dokee78 #12235 üzenetére
Pucold le az egészet teljesen: #10377
Utána tiszta install, ne rakj fel semmi bővítmény, csak teszteld, hogy működik-e!
Ha nem jegyzi meg a bejelentkezéseket, akkor cookie hiba lesz, vagy valami külső program bekavarhat (antivirus, spyware cucc, ilyesmi.)
---
(#12233) ludsimon
Join the HTML5 Trial
Tégy vele egy próbát, ha a flash nem javul.
-
napocska2
senior tag
válasz
dokee78 #12235 üzenetére
Kíváncsi voltam, hogy nálam működik-e amivel kínlódsz és tettem egy próbát. Újraindítás után simán belépett a Chrome azokra az oldalakra, amelyre be voltam jelentkezve kilépés előtt, így a hiba tényleg valahol a te készülékedben lehet.
Igaz, hogy én Last pass-t használok, mert lusta vagyok megjegyezni a jelszavaimat, de a Last pass még nem is volt aktív, mikor a Chrome már hozta a bejelentkeztetett oldalakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Napelem
- TP-LINK routerek
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest