- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Nem tudom, de akinek problémája van az Avastot használ.
Ennyit találtam, hátha:
Nem tudom, hogy van-e még olyan, akinek problémát okozott az Avast 2015, de nekem az oldotta meg a gondot, hogy a "https://static.ncore.cc/" és a "https://ncore.cc/" címeket hozzáadtam a webvédelem és script kizárásokhoz is (az eredeti megoldási javaslat, miszerint a "https://ncore.cc/"-t a webvédelem kizáráshoz a "https://static.ncore.cc/"-t a scriptkizáráshokhoz kell adni nem nem jött be, ezért adtam hozá mindkettő címet mindegyik kizáráshoz). Hátha ez másnak is segít.
-
Rasiel
senior tag
-
Pardise
senior tag
Nincs hibernálás. Egy papírra felírtam, 24-én 208,22 GB írás volt, tegnap 2-án meg 386,59 GB. Egy hónapja vettem kb az SSD-t, HD sentinel szerint 4 nap alatt 386 Gb írás van, haveromnak meg 200 nap alatt van 5 TB és neki semmi nincs kikapcsolva. Ha így halad pár hónap alatt meg lesz a sok TB, ami meg nem hiányzik, mert pár TB után csökken az SSD teljesítménye, igaz, hogy kicsit, de akkor is! Örülnék, ha minél tovább bírná!
-
neko18
senior tag
Nem ír ki semilyen ilyesmit, pedig fent van az adobe flash player
(mozillán pedig kiírja hogy 15-ös verzió)
De vannak 1080p videók amiket szépen lejátszik, van amelyiket pedig nem....Mozillán mindkettő szépen megy, de a chromehoz szoktam hozzá, valamint szeretném kihasználni ezt a 60fps-es videókat mert azt a mozilla nem támogatja
-
Nade itten nekem aztat írja hogy:
Adobe Flash Player - Verzió: 14.0.0.145
Shockwave Flash 14.0 r0
Név: Shockwave Flash
Leírás: Shockwave Flash 14.0 r0
Verzió: 14.0.0.145
Hely: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\36.0.1985.125\PepperFlash\pepflashplayer.dll
Típus: PPAPI (folyamaton kívüli)
Kikapcsolás
MIME típusok:
MIME-típus Leírás Fájlkiterjesztések
application/x-shockwave-flash Shockwave Flash
.swf
application/futuresplash FutureSplash Player
.splAkkó ez mostan a beépített vagy nem?
-
törölt tag
Egy csomó mindent nem tudnak, vagy inkább nem akarnak...
Igazából csak a folyamatos optimalizálgatás, HTML5-re való fejlesztés, csupa motorháztető alatti dolog, de a beállítási lehetőségek alig változnak, és alig kerülnek be új funkciók. Komolyan, nekem ezért is lett a fő böngészőm az Internet Explorer.
-
w333
félisten
Na látod ha ugyan annyi a proci terhelés ezt azt jelenti hogy a a HW gyorsítással semmit sem segített, sőt a háttérben felzabálta a memóriát !
Elméletben ...
Chrome + HW gyorsítás = kisebb proci terhelés gyorsabb böngészés ! (kamu)
Valóságban ...
Chrome HW gyorsítás nélkül = ugyan annyi a proci terhelés, kisebb a memóriafogyasztás és gyorsabb böngészés !
-
w333
félisten
Igen ez 2 különböző dolog ...
A HW gyorsítás azt jelenti hogy ha gyenge a procid akkor rásegít a videókártya, persze ez a valóságban nem nagyon igaz mert én akármilyen gépen próbáltam semmi gyorsulást nem tapasztaltam, sőt felzabálja a háttérben a memóriát és lassítja az egész böngészést, lehet akinek van egy bika i7 + egy bika videókártya és nagyon sok RAM azokon gyorsabb, viszont a gyengébb gépeken több kárt okoz mint hasznot !
A Flash Playernek van külön HW gyorsítása tehát az a videókártyából dolgozik, ha kikapcsolod a Chrome HW gyorsítást az nem befolyásolja a flash player + saját HW gyorsítását, sőt mivel a Chrome már nem fogja használni a HW gyorsítást így több marad a flash player -nak !
Próbáltam egyszerűen leírni, remélem érthető !
Szerk: Kipróbáltam, de ugyanaz a helyzet. Ezek szerint mégsem az a baja.
Indítsd újra a böngészőt és inkább a régi 11.1.102.62 Flash playert használd !
-
Probert75
addikt
Egy kicsit lassítja vissza az SSD gyorsaságát, de legalább kíméli. Eddig sima HDD-n volt a rendszer és ahhoz képest még ezzel a kis kompromisszummal is sokkal gyorsabb, mint eddig volt. Pedig Még nem is sata 3-as az alaplapom, hanem csak 2-es. És így is sokkal gyorsabb lett, hogy a sata 2-ers csatolófelület visszafogja egy kicsit.
-
Probert75
addikt
Mindent kikapcsoltam, átállítottam, ahogyan a cikk javasolja, csak a Google Chrome-nak a gyorsítótárát nem tudtam átrakni. Torrent meg nem az SSD-s gépen megy.
(#17811) Met Én a lapozófájlt is átraktam egy másik meghajtóra, ami nem SSD. És én is fix méretre szoktam állítani.
-
Probert75
addikt
Köszönöm, segítség ez is! Logout-os cikk alapján próbálom minimalizálni az írást/olvasást, hogy meghosszabbítsam az SSD élettartamát. Nem volt olcsó, ezért próbálom a lehető legtöbbet elkövetni az élettartama érdekében.
-
HZoli87
veterán
Időközben belefutottam még egy hibába a 11.1-es flash mellett, a twitch tv felvett adásaiban / videóiban nem volt hang, se Chrome, se IE11 alatt. Most frissítettem a legújabb 12-es verzióra, így ez a gond is megoldódott.
Egyébként van értelme a legújabb, külön telepíthető flasht használni ha ugyanaz a verziószáma, mint a beépítettnek?
-
HZoli87
veterán
Rájöttem a hiba okára, ha flash-ről átállítom html5-re a lejátszó típusát, akkor megjegyzi a beállított hangerőt (kipróbáltam most 2 gépen is). Annyit megnézhetnél nekem, hogy ha átállítod nálad is flash-re a lejátszót, hogy tudod-e reprodukálni a hibát, mert ha igen, akkor írok a fejlesztőnek.
-
Rimuru
veterán
A youtube nem tölti be az egész videót előre csak bizonyos ideig, ez lenne a dinamikus pufferelés.Kaptál sokkal szebb választ.KubanitoS: Akkor nem tudok rá mit mondani.
Nem lehet a különbség html5 és flash? Ha a lejátszóra jobb gombbal kattintasz egyből kiderül hogy melyik fut éppen.
-
HZoli87
veterán
YouTube alapból DASH-t használ (ez a dinamikus pufferelés), az éppen lejátszás alatt lévő videó például első 5 percét tölti csak be, amikor oda érsz akkor tölti be a következő 5 percet. És így tovább. Ha szerencsés vagy és elég gyors a hálózati sebességed, akkor nem akad meg a lejátszás. De sokaknál igen. DASH-t kikapcsolva egyben végig tölti a videót, gyorsabb és kényelmesebb az előre ugrás is.
Flash WMode-nál pedig a direct beállítást használom ez hozza a legjobb teljesítményt. YTC lejátszó beállításai között megtalálod.
-
törölt tag
Én nem ajánlok semmit, mert majd kezdem/jük veled is azt, hogy mé' nem megy a YT, mi van a felbontással, megomlott a Chrome, lelassult, nem tölti be a videókat, majd lefagy. YT-ra nem kell bővítmény. A fejlesztők már felépítettek az oldalt, tessék úgy fogyasztani ahogy van.
Fele sem vicc.
-
laszlohu
addikt
Igazából csak azért írtam le, mert üdvözítő lenne, ha le lehetne tiltani a scroll bar
( hardveres gyorsítását) gpu használatát is,
esetenként egy about:flags - el javítani lehetne a problémát,
most pl. azután kutatok, hogy vissza lehet-e tenni a 31 - es chrome gördítősávját, a 32 - esbe,
olvastam, hogy valakinek sikerült. -
Pipó
őstag
Nálam a gpu gyorsítás ki van kapcsolva, illetve a flash a pluginek között a beépített pepflahplayer (PPAPI) le van állítva, és külön felrakva az adobe. Így most minden yt. videót lejátszik, de néha így is rá kell frissíteni az oldalra hozzá. (előtte csak a html5-öt játszotta le, a flash fekete képernyő volt hanggal) Egyébként nálam:
-
dnelb
veterán
Az a vicc hogy a firefox is ezt a verziót használja, abban meg minden megy. Szóval a chrome csinálja valamiért.. De firefoxot meg nem fogok használni, az a gui ami alatta van 1 vicc, erős 2 magos noti c2d meg 4 giga ram mellett akad az egész
Pedig a 4es verzióig az is nagyon jó volt
-
Ami engem illet, a notin csakis XP jöhet szóba, mert a 7-nél a grafikus kártya hiánya miatt problémákba ütközök.
Az asztalin (aminek a konfigját a nevemnél látjátok) simán elmenne a 7, de ott meg van jópár program (alaplaphoz a gyári szoftverek, hangkártya szoftvere, szkenner...), ami csak XP alatt fut, szóval itt is marad a jó öreg rendszer! -
laszlohu
addikt
Már én is jeleztem korábban ezeket:
hardveres dekódolás : nem hinném hogy olyan egyszerű lenne,
különben már rég működne, hogy a számtalan videókarinál mind
működjön.a 2. kérdésben is egyetértünk : a silent update ( néma) mindig frissíti 11.5 - ösről
11.6 - osra(pepper), ezenkívül, ha az NPAPI - s van engedélyezve, akkor is a Peppert en-
gedélyezi újraindításkor,
erre írtam, hogy jó lenne egy pipa a beállításokban,
ami megakadályozza az automatikus flash player frissülést. -
frutella
csendes tag
Köszönöm, de sajnos nem működik azóta sem. Rákattintottam az elem megtekintésére és ott azt írja 8 error (ez a 8 nem megjelenő indexképre vonatkozik).
Azt írja Failed to load resource - Gondolom ez azt jelenti,hogy mivel törölve lettek az előzmények, a cookie-k és a gyorsítótár többet nem is fogja behozni az indexképeket. Pedig ezek általam igen használt oldalak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest