- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
D28
tag
válasz
Ferenc. #26884 üzenetére
Ez valóban megoldotta, köszi! Viszont ez a változtatás eredményezhet bárminemű problémát? (Annyira én sem vagyok szakértő, ha neked 2 perc lenne 2 mondatban rávilágítani a léynegre azt megköszönném.)
(#26885) csicso82
Köszönöm a tanácsokat. Azt nem merem állítani h nincs a gépemen semmi nem odavaló mert nem feltétlen csak tőlem függ, de azt bátran mondhatom h robban körültekintő felhasználó vagyok ezáltan sokkal kevesebb az esélye h kártevő legyen a probléma, ráagásul 2 különböző gépen (a másikat nem én használom).. Ugye csak a windows és a króm frissitések azokosak és gyanítom h itt lehetett valami beállítási huncutság, arról nem is beszélve h így utólag ez a proxy izé meg is oldotta ezt a problémát.
Köszönöm szépen mindenkinek aki időt áldozott h segítsen nekem!
-
Kuni
csendes tag
válasz
Ferenc. #26857 üzenetére
Szia
Hasonló nekem is, három gép, ebből 1 gép és 1 laptop szinkronizálva van. Azokon nem akar találatod beadni, csak ha bejelentkezek a Google-ba. Néha csinál olyat, hogy bejelentkezek és ki, utána még működig a keresés normálisan, de ha bezárom a böngészőt, és újranyitom, akkor már nem. Más böngészökön mindenféle bejelentkezés nélkül tökéletesen működök a normális keresés. Azt nem tudom bejátszhat-e, hogy a telómommal is kapcsolatban vannak, bár mostanában azon is akadozik és az operát szedtem le, mert sokszor lefagyott a Chrome. Andoidos a teló. Viszonylag jó eséllyel szoktam helyrepofozni a felmerült problémákat, de azzel egyelőre nem tudok kezdeni semmit. Bár most, hogy írtam a telóról lehet azt is mgnézem nem ott van-e valami akadás, ami kihathat.
Ha van érdemi fejlemény szólok, ha neked, vagy valaki másnak akkor légyszi írj, írjatok.
Köszi -
Kuni
csendes tag
válasz
Ferenc. #26823 üzenetére
Sziasztok!
Valaki nem tud megoldást Ferenc problémájára a Chrome keresési használhatatlansága tekintetében? Az nekem is segítene.
A jelenség ugyanaz. Végignéztem a beállításokat, minden erre a részre vonatkozó lehetőség engedélyezve van. Ha bejelentkezek a Google-ba, akkor működök, de nem akarok. Az asztali számítógépen a laptopon is ugyan ez a helyzet.
Ugyanakkor mindenféle bejelentkezés nélkül tökéletesen működik ez a funkció az Operában, és a Vivaldiban is. Ezt a két alternatív böngészőt használom, ha a Chrome behal. Újabban egyre többször ezeket, mert idegesítő, hogy mindent végig be kell gépelnem, ha keresni akarok.
Előre is köszi a segítséget.
-
-
Rimuru
veterán
válasz
Ferenc. #24971 üzenetére
A chromium az egy bongeszo amire maga a chrome is epul (elobbi nyilt forraskodu, utobbi tartalmaz google specifikus zart forraskodot).
Nincs legjobb, van nagyons sok kicsi, a legnagyobbak: Chrome, Opera, Vivaldi (mind a haromnak az alapja a chromium, ami ki van egeszitve ezzel-azzal)
Bovebben a tobbi bongeszo varianssal, [link], -
-
KFORboy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Filmvilág
- BIOS frissítés
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest