- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
-
GEPESZ66
veterán
Felraktam androidra az appot.
Beálítottam szerintem jól, hogy a jelszókezelő a Bitwarden legyen.
Viszont amikor a Prohardver fórumára bejelentkezve beírom az adataimat,nem ajánlja fel,hogy elmentse ezeket az app.
Amokor a Chrome jelszókezelője volt bekapcsolva,ott ezt felajánlotta.
Mit kell meg beállítani,hogy felajánlja a mentést? -
DIEGO15
őstag
Megnéztem néhány fájlt. E-AC3 kodekkel van gond. A google szerint a chrome ezt nem támogatja, de a céges laptopomon mégis megy simán.
Kezdem azt gondolni, hogy hárdveres/windows gond van. Ránéztem firefox és forkjaiban, ott nincs se kép se hang, chrome/chromium/opera ott van kép, de hang nincs.
Az mp4-et viszi minden képpel, hanggal.
-
AsakuraDave
őstag
[Ezt] simán viszi a gép 8K-n semmi stutter. Video codec a GPU fül alatt megy is 50-60%-on.
[Ezt] viszont továbbra is stutterelve játsza le de ha nézem a "nerd" infót akkor ez alatt av1 a codec a korábbinál meg vp09.
*szerk.: Áááh értem, csak most néztem amit linkeltél és le is töltöttem és megy is faxán utána az av1-es cyberes vidinyó is 8K-n
Ezer hála! -
-
-
-
-
kristof123
őstag
A ClearType be van, már amikor először jelentkezett ez a probléma állítgattam, de sajnos ez sem oldotta meg a problémát. Most sem. :S
Flags-ben nem találtam ilyen beállítási lehetőséget, vagy bármit ami segítene. Teljesen tanácstalan vagyok.Félek, hogy csak egy Win reinstall segítene ezen a problémán.
-
Cs1csó
titán
Sajnos Pierre75-nek abban, hogy ha a Windows 10-ben aktiválva van a sötét téma akkor a Firefox is automatikusan átáll sötét témára és nem lehet visszaállítani, nekem nem tetszik a Firefox sötét témája a Windwos 10 sötét témája még okés lenne de így nem tudom használni.
FF-nál nem, hiába volt beállítva a gyári világos téma, ha a win10 sötét, az FF is azt használ.
Pontosan ez történik, logikátlan, miért ne lehetne alapértelmezett témát használni az FF-ben miközben a Windows-ban más téma van.
-
Pierre75
senior tag
"win 10 sötét téma opcionális"
A Win10 igen, de az FF-nál nem, hiába volt beállítva a gyári világos téma, ha a win10 sötét, az FF is azt használ."S3 translate nem felelt meg a szabályaiknak"
Nekem ez az add-on vált be, chrome alatt továbbra is elérhető, nem kell ügyeskedni a telepítéssel. Az FF topikban olvastam a hátteret."de lehet én használom "másképp"
az lehet..."A verzióváltás ellen lehet ESR-t "
Mikor az ESR-t feltettem, akkor szembesültem, hogy az S3 addonból nem elérhető. Plusz akkor járt annál a verziónál az ESR amelyik az előzmények törlése során fogta a gépet. Ezt utána javították, de már berendezkedtem Chrome-on. -
snakebait
senior tag
Ezen a helyen cserélem folyamatosan mobilon és számítógépen is, naponta többször play árúház gyorsítótár törlése mellett, szinkronizálgatás, mobil újraindítgatás. Már minden ami eszembe jutott, de ráuntam a sikertelenség láttán. Csak az csesz fel, hogy családtagjaim bármilyen képet beállítanak bárhol (akár mobil, akár PC) mindjárt megjelenik nekik, nálam semmi
-
-
SunMount3r
nagyúr
Köszi, ez jó lenne, csak az a baj vele, hogy nem "egy klikkes" (ez a kisebb baj) és hogy csak egy fordítást dob ki. Ez pl. angol szövegnél elég kevés, mert 1 angol szónak, kontextustól függően, akár 5-6 magyar jelentése is lehet.
Valamint nem lehet benne automatikusra állítani, hogy magyar szöveget angolra, angolt pedig magyarra fordítson, mert csak egy "fordítási nyelvet lehet megadni", így ha magyar szövegre klikk-elek akkor ugyan azt írja a fordításban is, nem pedig az angolt.
Google, IM Translator, Remembery, Mate Translator minden valami valami hiányossága. És a pop-up-ja csak annak működik, amelyiket a legutóbb bekapcsoltam. Pedig az is megoldás lehetne, ha egyszerre többét dobná fel, vagy lehetne kikattintani.
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Nincs semmi ilyesmi felrakva. Közben letöröltem a Kaspersky-t, most még rosszabb a helyzet, a feliratos oldal már be sem töltődik.
Firefox:
A kapcsolat nem biztonságos
A(z) subirat.net tulajdonosa a weboldalát helytelenül állította be. Az Ön adatainak ellopását megakadályozandó a Firefox nem csatlakozott ehhez a weboldalhoz.
Ez az oldal HTTP Strict Transport Security (HSTS) használatával adja meg, hogy a Firefox csak biztonságosan kapcsolódjon. Emiatt nem lehet kivételt felvenni ehhez a tanúsítványhoz.Chrome:
Az Ön kapcsolata nem privát
A támadók megpróbálhatják ellopni a(z) www.subirat.net webhelyen lévő adatait (például jelszavait, üzeneteit és hitelkártyaadatait). További információ.
NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALIDEdge:
Ez a webhely nem biztonságos.
Ez azt is jelentheti, hogy valaki meg akarja Önt téveszteni, vagy el akarja lopni a kiszolgálónak küldött adatokat. Azt ajánljuk, hogy haladéktalanul zárja be a webhelyet.És a kivételekhez sem tudom sehol sem hozzáadni az oldalt. Szóval totál tanácstalan vagyok. Így hogy nincsen fent a Kaspersky, így még rosszabb lett a helyzet.
-
Angel2014
addikt
Szia! Lenovo Legion Y520 -rol van szó I7 es gép nvidia 1050 el.
Az intel 630 csak a gyárit engedi..vagy az intel oldalról rendszergazdaként de az folyamatosan Display hibával lefagy . Az Nvidia 388.00 legfrissebb van fent..igaz tiszta telepítést csináltam de a windows erre is egész mást tesz fel amikor az updatét ráengedem.
Ezt mondod igaz? Állítsam át nagy teljesítményűre Ezt alkalmazzam le?
-
DeathAdder
veterán
+Aweriot + Lauda
köszi.
Egyre többször kapok ilyen üzenetet és vagy bezár a program magától, ha valami komolyabbal játszom (gta5 mondjuk), vagy jobb esetben csak újratölti a megnyitott windows ablakokat...
Megnézem a memóriakezelőt és láttam hogy 6 gb ram le volt terhelve úgy hogy a skype, viber, avast, chromen kívül semmi más nem futott.
Lehet máshol kéne a hibát keresni?
Sokszor a hibaüzenetben azt is szokta írni hogy zárjam be az X nevű játékot, de van hogy a hibaüzenet után ki is dob egyből az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest