- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
#97716736 #23297 üzenetére
(#23296) SP4C3 Szerintem az mar lenyegtelen, maga a rendszer is automatan ha menne, akkor is varialna, nem veletlenul lettek beallitva igy atlag usernek.
Nem lényegtelen, Microfos azért állítja automatára, mert nem mindegy, hogy csak böngészel/játszol és egyéb átlag dolgokat csinálsz a gépen, vagy épp mérnök vagy és SolidWorks-vel dolgozol, vagy hasonló.
-
törölt tag
válasz
#97716736 #21009 üzenetére
Közben frissítettem a legújabbra, ugyanúgy jelen vannak az akadások / hang pukkanások, de jelzem hogy nem mindegyik videón csinálja ezt YT alatt. De ha van egy hozzáértő TW-vel megnézheti, mert ugyanúgy hallaná ezt a hibás hangzást, nem tudom mi okozhatja de a Chrome-al van 100%-ban baj, mert más böngésző ezt nem csinálja.
-
-
-
-
-
válasz
#97716736 #18721 üzenetére
Átültem Windows-os géphez, ott megy szépen. Oké, nem ratyi gép, de nem is mai csirke. (i5 2500k, 8GB RAM, GTX460, Sata3 SSD) Firefox is tökéletes Flash Playerrel.
Néhány percet néztem YouTube videókat mindkettőn. Semmi gond.OS X-en viszont jobban melegszik a gépem, ha Chrome-ot használok. Túl sokat dolgoztatja a CPU-t és nem olyan smooth, mint Safari alatt. Hja. Lenne mit javítani a motorban...
-
-
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#97716736 #18225 üzenetére
Nem tudok róla. De őszintén szólva most nem nagyon értem, hogy miért gond ez, eddig nem hiányoltad a méretállítást, csak azzal volt gondod, hogy Flash-t szerettél volna minden esetben használni a HTML5 helyett, ezt ez az extension pl. megoldja a kikényszerítéssel.
(#18227) bitpork :
"Hát majd 4 év FF után kipróbáltam és pl volt java. Ami a bankolásoknál sokat számít. Ilyen jellengű apróságok tereltek át a krómra."
Ezt most nem értettem. Firefoxnál is van Java-plugin...Bővebben?
Egyébként milyen mértékben ratyi megoldás az, ha 2014-ben még mindig Java appletet használ egy bank... Gáz.A Google Drive applicationre meg már annyit hivatkoztál, mintha ez a Chrome-nál valami hatalmas dolog lenne, hogy most már tényleg érdekel: ez miért nagy szám? Kb. csak egy shortcut a drive.google.com-ra - és ez akármilyen böngésző alatt megnyílik...
Vagy az offline dokumentum-elérésről beszélsz? Vagy miről?
(Telefonnál még megérteném, de itt a böngészőnél nem.) -
w333
félisten
válasz
#97716736 #18207 üzenetére
Tessék Chrome 30.0.1599.101
Telepítés után %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome törölni kell az update mappákat / fájlokat !
Végezetül a "silent update" -t ezt Link registry fájlt kell futtatni, így nem fog frissülni magától az újabb verzióra
Külső forrásból itt Link vannak az Adblock bővítmények, szinte mindegyiket kipróbáltam és a legjobb ehhez a chrome 30- s verzióhoz a 2.6.14 verzió
(#18210) ZeroDK
Az a registry fájl amit linkeltem ugyan ezt csinálja meg
(#18209) LámaZ
Használhatatlanul lassú (várakozás a szerverre felirat), elszáll a flash player, elszáll a chrome ("a manóba" felirat) külső bővítményeket letiltja, marad a 30 -s
-
Giovanny
őstag
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#97716736 #18198 üzenetére
"YT is HTML5 használ megint"
Ajánlott bővítmény: Magic Actions for YouTube™
Nekem nagyon bejött, lehet YT-videóminőséget választani, kényszeríteni tudod a Flash-t vagy épp HTML5-öt, az oldalról bizonyos elemeket el lehet tüntetni, van ilyen mozimód-szerűség (elsötétíti a videón kívüli többi részt), és még egy csomó mindent tud. (Azért 44654 felhasználóval nem gyenge az 5*-os minősítés...)Egyetlen számomra nagyobb hiányossága, hogy a beágyazott videók minőségét nem állítja, csak a youtube.com-ról lejátszottakat. Ez lehet, hogy azért van így, mert az extension nem akar a felhasználóktól minden egyes megnyitott oldalra engedélyt kérni a kódinjektáláshoz, vagy lehet, hogy csak simán nem akarják erőforrás-kímélés érdekében minden oldalra injektálni a scriptet.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#97716736 #15591 üzenetére
Hmm, hát elvileg már egész jól szűkítetted a kört, tényleg lehet, hogy szolgáltatóoldali para. Most néztem vissza a korábbi hsz.-eidet, abból az derül ki, hogy torrentezni például max. sebességgel tudsz, ezt mindenképp érdemes lenne jelezni feléjük (önmagában a torrentezés legális, csak max. az nem, amit azon keresztül letöltesz
). Mondjuk ha jól láttam, azt még nem próbáltad, hogy a router kiiktatásával, a gépen történő külön beállítgatással (már ha nem sima kábeles kapcsolat, hanem jelszómegadós) töltesz le. Végül is, ha három gépen kipróbáltad, és mindegyik ugyanahhoz a routerhez csatlakozik, akkor még mindig nincs kizárva a routeres para.
Kábelen keresztül is próbáltad a letöltögetést, vagy csak Wi-fi-vel?
A firmware-es dolog meg csak akkor érdekes a routeren, ha cserélted, ha a gyári van fent, akkor elméletileg jól kell működnie, ha egy évig teljesen jól használható volt, szóval akkor azzal ne foglalkozz.
Amikor felhívod a szolgáltatót, daráld el nekik, mikkel próbálkoztál eddig, és akkor egyből úgy kezelnek, hogy legalább tudod, hova kell nyúlni, nem csak ahhoz hasonló tanácsokkal fognak ellátni, mint hogy indítsd újra a gépedet. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#97716736 #15589 üzenetére
Lehetne akár routeredhez (pl. ilyesmi vagy más), akár adott OS-en lévő driveredhez kötődő probléma, és még sok egyéb.
Persze elképzelhető szolgáltatóoldali hiba is, csak a hiba okai sokszor közel sem olyan egyértelműek, igazából ezt akartam jelezni, hogy nem olyan fekete-fehér a dolog.
(Legalábbis önmagában a csomagvesztés miatt nem biztos, hogy a szolgáltató a hibás, de simán lehet az is, a lényeg, hogy nem kizárható felhasználóoldali probléma sem.)
Természetesen jelezd a szolgáltató felé a parát, csak készülj fel, hogy defenzívába fognak először helyezkedni, hogy ők mindent tök faszán csinálnak, biztos nálad van a para.Pedig az is lehet, hogy neked van igazad, lényeg, hogy remélhetőleg megoldódik.
Azért majd visszajelezhetnél, mire jutottál, engem legalábbis már érdekel. -
spiritex
veterán
válasz
#97716736 #15555 üzenetére
Ezt egyszerűen leellenőrizheted, ha kiadsz egy folyamatosan futó ping parancsot és figyeled, hogy van-e csomagvesztés: pl. ping telekom.hu -f -l 1400 -t
Ctrl-C-vel állítod le, ha megunod. De mehet akár egy óráig is, nem gond. Nekem pl. egy éjjelen át futott, amikor bizonyítanom kellett a szolgáltatóm felé, hogy náluk van a gubanc, mert két gépről is kiadtam egyszerre. -
törölt tag
válasz
#97716736 #15460 üzenetére
Na én közben leteszteltem a legújabb Opera-t, és ott is beakad a videó Youtube alatt, mint a Chrome-nál.
Most akkor tuti hogy a YT-vel van a baj, és nem a Flash Playerek, Web böngészőkkel.
Vagy szimplán nálam lett rossz? Bár az érdekes lenne, mert ahogy a többieknek nekem is akkor jelentkezett a probléma. -
-
válasz
#97716736 #15446 üzenetére
Kb. a jobb felső sarokban van egy fogaskerék, ott nyílik meg a szkript beállítási felülete, ott a Lejátszó (player) fülön a Dinamikus pufferelés (Dash Playback) elől vedd ki a pipát ha bent lenne, ha nincs, akkor még próbáld ki a Flash módot Directre rakva. Más most nem jut eszembe
-
w333
félisten
válasz
#97716736 #15397 üzenetére
Google -val mostanában a napokban, kb 1-2 napja vannak bajok pl. a Gmail, Hangouts és YouTube -val is volt valami baj, sőt a telefonomon nem mutatja a YouTube előzményeimet, közben böngészőben ugyan azzal az email címmel meg minden előzmény megvan, szerintem nálad is valami ilyen hiba van, valami kavarodás van a Google -nál ! csak idő kérdése és javítják ezt gyorsan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest