Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
spiritex
üzenetére
Tisztában vagyok ezzel, tudom hogy néz ki egy offline filmnézés 60 hz-en 3:2 pulldown-nal.
A problémám abból fakad, hogy a flash lejátszó konkrétan szar, jitter-relt, stuttering-es (bocs a ráerőszakolt ragozások miatt) fost jelenít meg nekem és nem tudom hol a hiba.
Ez nem a 24p miatti szokásos videofil hiszti, hanem tényleg szarul néz ki.Nektek nem? Ha ez csak nálam ilyen, akkor annak oka van.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Agyf@szt kapok az online filmek szaggatásától és rövid keresgélés után mindig a Chrome böngésző merül fel első gyanúsítottként (no meg nem találtam videó lejátszós topikot), így arra kérnélek titeket, hogy nézzetek rá erre a videóra és mondjátok, hogy hol a hiba!
(Utolsó három percben jól látszik nálam a vízszintes kameramozgásoknál.)
Most a böngésző/flash a szar, vagy a videóba van kódolva a képszaggatás (mit tudom én konvertálási hiba), vagy csak nálam rossz és nektek kadencia helyes a lejátszás (kis túlzással, mivel ugye 60 hz-es a megjelenítő)? Nálam olykor teljesen szétesik a kép, mint mikor ezen az oldalon 25 fps mellett kikapcsolt motion blur-ral nézném a gömböt. Na pont így szaggat a film is időnként.Próbáltam a pluginek közt kikapcsolni az integrált Flash lejátszót és használni a külső eredeti Adobe változatot, de a hiba nem szűnt meg. Teljes képernyőn és ablakban is ugyanaz, és teljesen mindegy melyik képernyőre van kirakva, még a tv interpolációja se tudja elmosni.

-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Van vmi lehetőség az oldalak fokozatmentes nagyítására?
Akár vmi pluginnel?
Elég idegesítő, h manapság még nem megoldott, hogy egy szövegre ne tudjak ránagyítani monitorszélességhez igazítva.
Elég lenne már egy fokozatmentes nagyító is, de ha van ötlet arra, h h lehet még tördelni is a szöveget, az szuper lenne!
(Pl itt ph-n a cikkekre nagyítva egy mérték után már kilóg a szövegtörzs a képernyőről)szerk: nem releváns immár ph viszonylatban -> rájöttem, létezik nyomtatóbarát verzió is a cikkekből, ahol a szöveg igazodik a monitorhoz.

-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Vmi nem stimmel a böngészőmmel.
Ma egész nap hasonlóképpen
jelenített meg sok oldalt. Van, hogy nem szuperált vmi az oldalon (amikor írtam ezt, a gombok nem működtek, újra kellett tölteni a lapot, h tudjak linkelni) és frissítésre már butított verzióban jelent meg és fordítva is előfordul.Win7 64, friss verzió a chrome-ból.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nem a 24p miatti szokásos videofil hiszti, hanem tényleg szarul néz ki.
)