Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Angel2014
üzenetére
Elolvastad mit ír ki? A (gondolom sok helyen használt) jelszavad megszerezték egy weboldal feltörése során, ahol regisztrálva voltál vele. Hát szerintem hasznos üzenet ez, nem célszerű kikapcsolni
azt tanácsolom szépen változtasd meg mindenhol, hogy ne legyen belőle gond és ne léphessen be valaki idegen a fiókjaidba.
-
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Valakinek ezzel a kiegészítővel sikerült: [link]
Reddit, ahol találtam -
válasz
AsakuraDave
üzenetére
8K-ban átvált AV1-es codec-re, amihez kell némi extra lépés, hogy menjen hw acc -> [link]
-
válasz
moongoose
üzenetére
Akkor ha gondolod:
Tampermonkey.
Felteszed, utána az ikonjára kattintva -> Új szkript hozzáadása.
Erről a linkemről bemásolod az egészet az ott lévő sablon szövegek helyére és "Ctrl+S"-sel elmented. -
válasz
olivera88
üzenetére
A windowsos gépen mielőtt megnyitod a Chrome-ot tiltsd le a hálózatot, hogy ne kapjon interneten keresztül "frissítést", aztán ha még megvan a mappa, akkor exportáld html-be az egészet. Utána netet vissza, másik eszközön a szinkronizálást is visszakapcsolhatod, ekkor ha eltűnik, importáld be a html-t, töröld ki a felesleget, és elvileg rendben leszel.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Böngészők nem támogatják, csak az Edge és Safari.
-
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Nem tudom sajnos

-
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Ha kitörlöd a sütit, akkor természetesen elő fog jönni.
-
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Ideiglenesen engedélyezd, majd a gemius oldalán van leiratkozó süti.
-
-
A google fiókod be van jelentkezve egy "DÓRA-PC"-n is, azt kell kideríteni, hogy az kinek a számítógépe, és kilépni ott, ha probléma.
Ha fizikailag nem hozzáférhető gép, akkor valahol errefelé is ki lehet léptetni.
De ha az első kép egy másik gépről van, akkor a Vezérlőpult -> Rendszer részen ellenőrizheted, hogy nem-e vagy véletlen Dóra
és ott a Beállítások módosítása gombbal változtathatsz ezen. -
válasz
kristof123
üzenetére
Windowson belül a ClearType be van állítva rendesen?
Chrome-ban az chrome://flags részen is próbálj rá keresni valami font-okkal vagy ClearType-pal kapcsolatosra, és azt átállítani, hátha. -
válasz
nhpeti
üzenetére
Az egyik munkahelyi gépen vettem észre, mikor space-szel állítottam le és indítottam el a videót. Úgy tűnik akkor marad látható, ha a billentyűzet fókuszában marad a lejátszó vagyis kattintani kell valahova a képre.
Itthon dev verzió van fent (2-vel frissebb, mint a stabil), plusz nem ezt a böngészőt használom, rövid időn belül pedig nem tudtam előidézni. -
válasz
Cs1csó
üzenetére
Felraktam egy portable Firefox 67-et.
1809-es Windows 10 sötétre állítva, Firefox átáll automatikusan. Ezután odamentem, hogy Testreszabás, kiválasztottam kifejezetten a világos témát, amit gyárilag is tartalmaz, és a Firefox világos lett, a Windows maradt sötét.
Nem tudom nálatok mi a hiba, de szerintem fejezzük be az offot a Chrome topikban erről. -
válasz
Pierre75
üzenetére
A win 10 sötét téma opcionális, az S3 translate nem felelt meg a szabályaiknak, de amúgy nekem pl. nem törlődött, viszont van sok hasonlóan működő fordító. A címsorban még nem találkoztam azzal a hibával, hogy URL helyett keresést erőltetett volna, de lehet én használom "másképp". A verzióváltás ellen lehet ESR-t vagy forkokat használni pl. Waterfox.
-
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
EverSync talán megoldás lehet
Chrome-hoz
Firefox-hoz -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ctrl+0?
-
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Hoppá, a hozzászólás írása előtt még ott volt, de már nekem sincs

Mondjuk elsőre azt is akartam írni, hogy sehogy és meglepődtem, hogy ott látom, de hát akkor csak a "cache" vagy nem tudom mi tartalmazhatta, mindegy, a lényeg, hogy már nem lehet visszaállni. -
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Küldés után alul jelenik meg a visszavonás, egyébként jobb oldalt a fogaskerékre kattintva találhatsz egy "Hagyományos Gmail visszaállítása" menüpontot.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak attól az oldaltól jöhet értesítés, amit ott megtaláltál, az más kérdés, hogy az a weboldal hova irányít át.

(szabályzat is tartalmazza)