- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Soma01 #31708 üzenetére
Nem ez a kérdés, hanem, hogy ez végre elhozná azt, hogy a Firefox megerősödne!! Mondjuk egy 30-40%-os FF már azért masszív lenne, jobb anyagi lehetőségekkel.
Megtaláltam a The Verge cikkét is, amúgy az első megállapítás az amit én is írtam, hogy remélhetőleg ettől majd megerősödik a Firefox ahogy az értelmesebb emberek elkezdenek migrálni a Chrome-ról.
Az a baj, hogy azért meri ezt a Google meglépni mert rájöttek, hogy a hozzám - vagy hozzád - hasonló TUDATOS felhasználók száma ELENYÉSZŐ. Sőt most is sokan reklámblokkoló nélkül használják a böngészőjüket és f.ngjuk sincs a blokkolásról.
Tehát ez alapján MINIMÁLIS lemorzsolódás lesz a CHrome-ben ellenben még töb reklámot tudnak majd megjeleníteni. (sok olyan ember van akinek valaki anno beállított egy reklámblokkolót aztán azóta is azt használja már nem is tudja, hogy miért van kevesebb reklám na most ez meg fog szűnni)Érdemes lesz hogy végül hova fog kifutni ez a dolog.
-
TheProb
veterán
válasz
Soma01 #25393 üzenetére
Ezeket a bullshit és favágó dolgokat néztem, vagy nem találtam (pl "Remember decisions to proceed through SSL errors for a specified length of time" nincs az említett menüpont alatt, elég régi a cikk), dátumom jó, stb.
(#25394) laszlohu:És avastnál mi volt a megoldás? Bár 3rd party tűzfal és víruskergető hiányában is ez a téma. Csak a windows defender volt fent és úgyan úgy meghülyült egy idő után.
-
w.miki
veterán
-
Soma01
veterán
válasz
Soma01 #25183 üzenetére
Ha minden kiegészítőt letiltok, amik közt számomra semmi új vagy gyanús sincs, ÉS nem vagyok bejelentkezve, akkor nincs gond. Igazából még tesztelem, hogy minek a ki/be kapcsolása okozza a gondot. De egy-egy teszt 2 órát vesz igénybe, tehát nem megy gyorsan. Tehát bizonyos körülmények között meg lehet tőle szabadulni átmenetileg.
Szerintetek lehet az, hogy akkor jön csak ez az ablak/fül, ha be vagyok jelentkezve? Ha igen, hogyan irtsam ki? -
Soma01
veterán
-
donjohnson
addikt
válasz
Soma01 #20205 üzenetére
miről mire váltottál?
adblock plus esetleg? -
spammer
veterán
válasz
Soma01 #20194 üzenetére
Reset?
Reinstallra, azaz újratelepítésre gondolsz? Na sikerül kipucolni teljesen a rendszerből, akkor nem muszáj újrahúzni a böngészőt. Vagy mit értesz reset alatt és ki mondta, hogy "kell"?
szerk: ja hogy a cikkben volt ilyen, hogy reset to default state... Általában az az egyszerű megoldás lenne, de nyilván ennyi még nem elég, ha valami komolyabban beeszi magát a rendszerbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fujifilm X
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- Windows 11
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest