Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
OldMike
üzenetére
Igen, ma frissült, nem figyeltem és utána egyből be kellett jelentkeznem, az olalakon lévő jelszavak eddig mindig kitöltődtek vagy ki tudtam választani, most nem, feltettem a legújabb betát, de ugyanaz. szerintem ezt elcsezsték, de nagyon, évekig nem volt ilyen gondom. Telefonon, tableten jó, ott minden normálisan működik. lehet, hogy újra telepítem és megnézem, bár a róka nagyon jó, legalábbis ez az új.
-
blakey
titán
Frissült a Chrome, nagy bánatomra, nem tölti ki ajelszavakat, szerencsére nem veszett el, mert tárolva vannak, de nagyon gáz, semmilyen szinten nem jegyzi meg a jelszavakat, hiába nyomok a mentésre. Történt valami f@szság a fejlesztők részéről vagy telepítsem újra? Bár már lehet, hogy nem téma, az új "tűzróka" is megteszi.

-
blakey
titán
válasz
PhaetonV10
üzenetére
Feltéve, hogy ez a szándékod, mert ugye fájlba is lehet menteni a könyvjelzőket, de a jelszavakka már macerásabb.
-
blakey
titán
válasz
PhaetonV10
üzenetére
Ha be vagy jelentkezve mint felhasználó akkor Beállításoknál meg tudod adni, hogy a könyvjelzők és a jelszavak mentve legyenek, így bármilyen másik gépen, Chrome alatt bejelentkezve, letöltődnek a könyvjelzők, előzmények, jelszavak, stb.
-
blakey
titán
Egy furcsaságra lettem figyelmes. nemrég kezdtem el megint használni a Chrome-ot és újabban véletlenszerűen feldob 2 reklámablakot, ez mitől van? Régen ilyen nem volt, valami új feature vagy valamit nem kapcsoltam ki? Pop-up-ok természetesen ki vannak kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest