- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
válasz
alratar #21702 üzenetére
Köszi! Ez is elirányít a magyar oldalra, ahonnan anno én is leszedtem a telepítőt. 64 bit Windows 10/8/7. Háromszor elolvasom mindig. A poén az, hogy 64 bites rendszer volt feltéve. És lám, egyszer csak látom, hogy 32 bites lett, holott nem telepítettem újra, hozzá sem nyúltam, magától átváltott. De úgy látom, hogy a feladatkezelő a Smart Securityre is 32 bitest ír, hát besz@rás, ilyet még nem láttam
Miért váltanak át a 64 bites programjaim 32 bitesre???
Még megpróbáltam a szofverbázisról leszedni a 44-es 64 bites Chrome-ot, hát az is a 32-est tette fel... most WTF?
-
-
spammer
veterán
válasz
alratar #20188 üzenetére
Nem lesz ennyire egyszerű.
How to Remove Omiga plus homepage (Omiga-plus.com)
Manual Steps résztől csináld szerintem, biztos, ami biztos, szépen sorban. Ha mindennel kész vagy, akkor eressz rá még egy vírus/adware/malware kergetőt, aztán csak jó lesz.
És ajánlom a Linuxot, ott nem tudsz beszívni ilyeneket.
-
spammer
veterán
válasz
alratar #19337 üzenetére
Szerintem egyesével, kézzel nem. Ha csak egy bizonyos oldalhoz szeretnéd menteni, és máshol soha, akkor szerintem úgy lehet megoldani, hogy bekapcsolod, hogy kínálja fel a mentést, belépsz, megjegyezteted, majd kikapcsolod a funkciót, így annál az egynél megjegyzi de utána máshol már nem fog rákérdezni. (A jelszavak help oldala)
-
Samus
addikt
válasz
alratar #17849 üzenetére
Szerintem nem a címsorra gondolt, hanem a könyvjelzősávra. Ha el van rejtve, akkor Beállítások (jobb felső sarok, három vonal egymás alatt)->Könyvjelzők->Könyvjelzősáv megjelenítése, vagy billentyűkombináció, ami Ctrl+Shift+B. Könyvjelzőként menteni egy oldalt is lehet billentyűkkel, Ctrl+D, én ezt preferálom
Az én kérdésem pedig: van rá bármilyen mód, hogy rávegyem a Chrome-ot, hogy ha jelszó sávba kezdek gépelni, figyelmeztessen, ha a CAPSLOCK be van kapcsolva?
-
w333
félisten
válasz
alratar #17664 üzenetére
Nekem egyáltalán nem jön be ... szerintem a sima Speed Dial sokkal jobb
-
-
válasz
alratar #15896 üzenetére
Vírusírtó ellenőrzés? Ha nagyobb exe fájlt töltök le, akkor a Nod32 elszöszöl vele, pl. 935 mbyte-os játék magyarítás.
#15898 cooi111: nálam otthoni kábelnetes wifi-n Chrome nem szól, de Android Opera Classic otthon és mobilneten is panaszkodik, pl. a T-mobile webshop tanúsítványára.
-
LonGleY
veterán
válasz
alratar #15896 üzenetére
Hogy jön ez a böngészőhöz?
Mert még az utolsó elkezdett szegmenseket is letölti a csatlakozott peer-ektől. Lehet, hogy egy szelet 4 MB, de attól, akitől a kliensed épp szedi, csak 1-2 KB-ot dob át másodpercenként, így a végén ennyire csökken le a sebesség. A végén pedig még kiírja a kliens a cache-ből a tartalmat a lemezre, illetve átmozgatja a fájlokat a végleges helyre (már ha úgy van beállítva). Ez az uTorrent-nél pl. teljesen normális idő alatt megy végve (a legújabb verziónál 1-4 mp). Ha ennél jóval lassabb, akkor frissíts/válts klienst. Ha nem rendes klienst használsz, hanme valami bönésző szerencsétlenkedést, akkor meg is van a hiba forrása.
-
-
Nova96
őstag
válasz
alratar #15783 üzenetére
Igen, úgy kéne működnie....de valamiért nálam csak ritkán szinkronizál.
Mennyire biztonságos.... alapból elég sok minden tudnak rólad, és biztos az érdekli őket, hogy egy ember milyen könyvjelzőket használ.
Annyira lényegtelen az, hogy nem is érdemes rajta gondolkodni..szvsz.
Egyébként, ha jól olvastam, régebbi verziókban volt egy külön "Könyvjelzők szinkronizálása..." opció.
Ilyen már nincs vagyis, én nem találom az is biztos. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
alratar #15742 üzenetére
Áruld már el, ki kezelte hozzá nem értőként, ki volt lekezelő vele? Linkeld be légy szíves a hozzászólást.
Erre gondoltál, amit colomb2 tök jogosan írt, ráadásul nem is neki, hanem neked, mert leszaroztad a YouTube oldalát úgy, ahogy van? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
alratar #15738 üzenetére
Túl sok a "szerintem", meg a "ha" és "volna", miközben nem tudjuk, mit próbált meg a kérdező. A felhasználók többsége általában az oldalt okolja, letudja annyival, hogy biztos az a szar, én nem hibáztam.
Pedig nagyon sokszor kiderül, hogy user error van, ami nem azt igazolja, hogy az illető gyökér (ahogy utaltál rá a sértődött (#15740)-es hsz.-edben), hanem azt, hogy nem tesztelt még mindenféle alternatív körülmények között.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
alratar #15726 üzenetére
"Sztem maga az oldal szar!"
... aztán várj 1-2 hónapot, és biztos megjavul magától...
Konstruktív vélemények!
Inkább tesztelni kellene más gépen, más körülmények közt, okolni a Flash plugint és egyebekre gyanakodni, esetleg kipróbálni HTML5-módban is, és így tovább. Bár megértem, "az oldal szar" sokkal egyszerűbb megoldás. -
spammer
veterán
válasz
alratar #15476 üzenetére
Gmail belépésnél be kell pipálni, hogy maradjon bejelentkezve (sütit rak a gépre, így jegyzi meg).
Én a Check Plus for Gmail -t használom.
-
Illidan
tag
válasz
alratar #14392 üzenetére
Egyelőre akkor 2:1 az új dizájn javára
Azért én továbbra is kitartok amellett, hogy ugyanazon a helyen kevesebb információ megjelenítése szerintem nem pozitív irányú fejlesztés. Ami leginkább zavar, hogy a felhasználó kezéből kivették a(z egyszerű) módosítás lehetőségét.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
fenergie84
addikt
válasz
alratar #13195 üzenetére
Nem tudom, nekem nem volt még memória elfogyás problémám, főleg nem böngészés közben.
Nem vagyok chrome guru, nem tudom, h futás közben mint művel, amitől képes belassulni, azért is kérdeztem rá itt...
már nagyon idegesít, h csak azért kell újraindítani a gépet, h újra tudjak böngészni... -
TRob1
veterán
-
DS39
nagyúr
-
fPApi
őstag
válasz
alratar #9936 üzenetére
Most ezt komolyan mondod? A képeden az szerepel, hogy "Hoppá! A Google Chrome nem találta meg a imttp webhelyet", a 9927-es hozzászólásban a sesztakbence arról ír, hogy bizonyos oldalaknál az jelenik meg, hogy "Hoppá! A Google Chrome nem találta meg a ... webhelyet" és erre ment több válasz is. Ha ezt elolvastad és nem találod a kérdésedre válasznak ..... az minimum szomorú!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest