- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
-
laszlohu
addikt
-
cellpeti
nagyúr
-
TRob1
veterán
válasz
cellpeti #9288 üzenetére
Speed Dial 2
(Még azt is beállíthatod hogy milyen távol legyenek egymástól a "téglalapok", vagy hogy mennyire legyen lekerekítve a sarkuk.)
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
cellpeti #7392 üzenetére
Elvileg van olyan, hogy minden letöltése flashget-tel, vagy be lehet addolni tán, hogy hogy mindent töltsön le.. Elég rég használtam, akkor még volt benne ilyen funkció... De ha mégsem jó, akkor bocsi, közben találtam egy ilyet.
(#7393) Rototti: Csodálatos... Akkor marad a külön létrehozható "fül", csak ott meg az a gáz, h nincs előnézeti kép.
-
-
laszlohu
addikt
válasz
cellpeti #7145 üzenetére
Sajnos már kifogytam az ötletekből.
Esetleg összehasonlíthatjuk a kettőnk gépét.
Írdd be a címsorba :
chrome://gpu
Majd a Canvas-on kívül elvileg mindnek Hardware Accelerated - nek kellene lennie.
b3DAccelerationEnabled true
b3DAccelerationExists true
bAGPEnabled true
bAGPExistenceValid true
bAGPExists true
bCanRenderWindow true
bDDAccelerationEnabled true
bDriverBeta false
bDriverDebug false
bDriverSigned false
bDriverSignedValid false
bNoHardware false
dwBpp 32
dwDDIVersion 10
dwHeight 720
dwRefreshRate 59
dwWidth 1280
szAGPStatusEnglish Enabled
szAGPStatusLocalized Engedélyezve
szD3DStatusEnglish Enabled
szD3DStatusLocalized Engedélyezve
szDDIVersionEnglish 10.1
szDDIVersionLocalized 10.1
szDDStatusEnglish Enabled
szDDStatusLocalized Engedélyezve
szDXVAHDEnglish Not Supported
szDXVAModes ModeMPEG2_A ModeMPEG2_C
szDescription ATI Radeon HD 4600 Series
szDeviceId 0x9498
szDeviceIdentifier {D7B71EE2-D7D8-11CF-E773-0836BEC2C535}
szDeviceName \\.\DISPLAY1
szDisplayMemoryEnglish 1275 MB
szDisplayMemoryLocalized 1275 MB
szDisplayModeEnglish 1280 x 720 (32 bit) (59Hz)
szDisplayModeLocalized 1280 x 720 (32 bit) (59Hz)
szDriverModelEnglish WDDM 1.1
szDriverModelLocalized WDDM 1.1
oem12.inf:ATI.Mfg.NTamd64.6.1:ati2mtag_R7X:8.850.0.0:pci\ven_1002&dev_9498
szKeyDeviceID Enum\PCI\VEN_1002&DEV_9498&SUBSYS_16021462&REV_00
szKeyDeviceKey \Registry\Machine\System\CurrentControlSet\Control\Video\{2D522F67-C25D-4C69-ADD1-B5AF1015BFEA}\0000 -
laszlohu
addikt
válasz
cellpeti #7125 üzenetére
A 7072 -es Hsz - ben leírtakat megpróbáltad?
Leszámítva azt, hogy a legfrissebb már nem a 10.3 - as, hanem a 11 - es.
Flash player verzió :11.0.1.152
Amúgy, október 4 óta, amióta kijött a 11 - es flash player, a Youtube - bal nekem is gondjaim vannak, de előtte semmi gondom nem volt vele. Lehet , hogy át kell állni a szerverüknek az új flash playerre, vagy mi?
-
laszlohu
addikt
válasz
cellpeti #7071 üzenetére
Menj az alábbi linkre :
http://www.adobe.com/software/flash/about/
Ellenőrizdd, hogy az alábbi verziójú a flash playered,
You have version
10,3,183,10 installedmajd jobb klikk a felső sávon ( vagy bármely flash videón )
Settings...Azt írja ki :
Adobe Flash Player settingsmajd
Enable hardware acceleration - Pipa ki -
fatal`
titán
válasz
cellpeti #5642 üzenetére
Win7/Vista: C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Google\Chrome\User Data
WinXP: C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User DataEzt a mappát vidd át és nem csak a könyvjelzőket, hanem minden beállítást, kiegészítőt, stb. átvisz.
Ha csak a könyvjelzők kellenek, akkor ebből a mappából a \Default\bookmarks fájlt másold csak.
-
fatal`
titán
-
Jim-Y
veterán
válasz
cellpeti #4401 üzenetére
Start menu -> Google Chrome -> jobb klikk az ikonon, Open file location -> a mappában a chrome.exe -n "create shortcut" -> keletkezik egy Chrome-copy.exe (ilyesmi) file, jobb klikk, properties -> a "target:" -et kell átírnod:
először ami a targetnél be van írva alapból azt tedd macskakörömbe, majd gépeld be utána ezt:
–user-agent=”Mozilla/5.0 (Windows NT 5.2; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1”
Nekem ilyen az elérési utam:
"C:\Users\Jim-Y\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe" -user-agent="Mozilla/5.0 (windows NT 5.2; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1"
-
Jim-Y
veterán
válasz
cellpeti #4399 üzenetére
Szerintem arra kéne rákeresni, hogy hogyan tudnád átírni a user-agentet ...
[link] nem mondom, hogy már próbáltam, de egy próbát megérFF alatt könnyű átírni, mert van hozzá add-on, név szerint Temper Data, arra is keress rá a Chromos kiegészítőknél hátha valaki már implemetálta Chrome-ra is. üdv
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #3448 üzenetére
ilyen nalam is volt egy korabbi verzioju Chrome-val. Ryanair oldalan jegyfoglalas Chrome-val a csekout folyamat kb kozepeig volt okes, de pl. a fizetesi oldalrol nem birt tovabbmenni. szuz chrome volt. IE-vel ment csont nelkul. Mondjuk ezt azota asszem nem tapasztaltam, szoval valszeg javitottak.
-
törölt tag
válasz
cellpeti #2080 üzenetére
Nem kell állítgatni semmit. Miután feltelepült a levélfigyelő, a fenti ikonra kattintva előjön a gmail fiókodba való belépés lehetősége. Itt megadod a felhasználóneved és a jelszót, maradjon bejelentkezve és kész. Ha jön egy email, kiír egy 1-est, ha rákattintasz az ikonra, belép a fiókodba. Kb. ennyi.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
cellpeti #2061 üzenetére
Chrome 5.0.375.55-öm van...
Én is sokáig használtam a CCleanert, és már annyira megbíztam benne, hogy gondolkodás, uánajárás nélkül töröltem én is mindent, amit csak talált.
64 bites Windows 7-nél egyszer ezt megszívtam, többek állítása szerint azért, mert 64 bites változatra még nincs/nem volt rendesen felkészítve.Te 64 bites oprendszert használsz?
Amúgy igazából megoldásra lennék kíváncsi.
-
-
törölt tag
válasz
cellpeti #1973 üzenetére
Azok egyáltalán nem sz*/ -ok (ugyebár nyílvános hely a fórum) maximum 1 teljesen átlag user nem tudja értékelni őket de tény és ebbe igazuk van az operásoknak vannak benne nagyon okos dolgok amik a többi böngészőbe max. külső kieg-ként.
Egyébként az opera semmire nem kényszerít rá, ha nem aktiválsz semmit 1 teljesen normál átlag böngésző. Semmit nem tol eléd hogy de tessék használni.
Az enyém pl ilyen [link] szerintem semmivel se néz ki bonyolultabban mint a Chrome.....
-
ntomka
nagyúr
válasz
cellpeti #1887 üzenetére
Gyakran használt webalkalmazásokhoz, mint a gmail is, jól jön nagyon! Nem foglal el egy teljes lapméretet, mégis ott van, és bármikor elő tudod hozni. Egyébként valszeg a Chrome OS miatt tették bele, hisz ott feature lesz, az alkalmazásokat így éred el, és ugyebár szinte mindent a Chrome böngészőn keresztül érsz majd el, ergo miért fejlesztenének külön egy böngészőt rá, mikor egyet is elég és fel tudják használni bárhol?
-
-
Gordiann
őstag
válasz
cellpeti #1881 üzenetére
Nem egészen. Egész nap legyek inkognitóban?
nem csúnya dolgokról van szó, csak annyi, hogy netezés közben eltévedek valahova, ahova rájövök utólag, hogy elvileg nem szabadna nagyon nézelődni pl. munkahelyen. de közben csomó fontos oldalon vagyok, amiket meg kell őriznem. így nincs lehetőségem x órát/napot visszatörölni...
nincs erre valami megoldás? -
zsolt501
nagyúr
válasz
cellpeti #1864 üzenetére
Valaki megtenné hogy jelzi a fejlesztők felé, hogy a port.hu oldal tv műsor-ok megjelenítésénél a vízszintes elrendezésnél komoly problémák vannak, ez a hiba érdekes módon sem az Opera és a Firefox de még az Explorer böngészőnél sem jelentkezik.
Megjegyzem a hiba az 5-ös és a 6-os verziónál is megvan.Szóval kérnélek benneteket jelezzétek már a fejlesztők felé ezt a hibát, mert az én nyelvtudásom erősen a magyarra korlátozódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Patapon 1+2 Replay teszt
- Házimozi belépő szinten
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest