-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz
iguana #30896 üzenetére
Ez lesz. Megpróbáltam már sima uninstallt, előtte összes böngésési adat törléssel, de az nem oldotta meg. Ki kell törölnöm az appdata mappáját is, lehet ott bújuk meg valami bejegyzés.
Bár legutóbbi windows frissítés óta a windows search bar sem működik, csak, ha a search szolgáltatást újra indítom...
-
Plebi
senior tag
válasz
iguana #30894 üzenetére
Igen, qbittorent és kmspicon kívül nem talált semmit....
A fentebb berakott ad kiegészítés az alábbi linkkel jön be, persze változik a tartalom, de nem találom, hogy ez mitől ugorhat fel minden keresés után a találatok és a kereső sáv közé.
https://www.flogr.co.uk/search.php?cx=partner-pub-9742335873823719:3447010635&q=flogr+co+uk
-
iguana
őstag
-
need
addikt
válasz
iguana #25895 üzenetére
Üdv..
[válaszoltál] a kérdésemre te is és
SP4C3 is.. amit köszönök nektek..na most a nagy helyzet a következő amit ti irtatok az úgy van..
de ettől függetlenül nem működik a dolog.. nos akkor ilyenkor mi van...? szedjem le a Chome-t és rakjam újra...? szerintetek..?
-
iguana
őstag
válasz
iguana #22742 üzenetére
mivel tele szemeltem itt, íme a megoldás és elnézést is kérek:
a chrome-hoz semmi köze nem volt a nyűgömhöz.
qbittorrent zabált fel mindent, de úgy, hogy nem volt nyoma.
qbittorrent->beállítások->speciális->OS cache engedélyezése->pipa ki.furcsaság, hogy a kis laptopomon, ami fel sem tud szagolni a desktop gépem képzeletbeli cipőtalpához sem, ott alapból bent van a pipa, és soha sem volt ilyen gond. bírja, tudja, csinálja.
nem értem, de ennyi, és bocs még egyszer.
-
iguana
őstag
válasz
iguana #22741 üzenetére
90% a 8 GB-ból.
a legnagyobb fogyasztóm a qbittorrent ~600 MB-al.
kilőttem.
lett 20%. szóval nem jön ki a mateka legjobb, hogy 5 db torrent fut ezen a desktop gépen (I7 3,6 Ghz, 8 GB RAM), míg a 6 éves kávédarálós laptopomon, ami 2 magos kis vacak 4 GB RAM mellett kb. 30 torrentet visz nevetve. évek óta.
ugyanazzal a verziószámmal.
dejó. -
válasz
iguana #21026 üzenetére
Köszi a választ!
Egyelőre nem tettem fel, mert nem tetszik, hogy üres ablak fogad a megállított füleken. A Firefox ebben tényleg nagyon jó...
Az ablak felosztása nélkülözhetetlen, 34 colon másként nem is tudom hogy lennék el, de szerencsére van rá alkalmazás: BetterSnapTool. Előre definiált elrendezéseket és teljesen egyedi cellákat is tud, sok-sok billentyűparanccsal, gesztusvezérléssel. Viszont kizárólag Mac-re.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple Watch
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest