Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kb. 1 hete olyan lassú lett nálam a Chrome, hogy hihetetlen. Egyszerűen gépelni alig lehet mert "nem veszi be a karaktereket".
Mi a gond?
-
Azt mi okozza, hogy 5 perc Facebookozás után nem tudok görgetni az oldalon? Ctrl + F5 után megint jó egy darabig.
Nagyon idegesítő.
-
Mostanában asztalin hetente egyszer kijelentkezik a Chrome-om minden bejelentkezett helyemről. Ahonnan töröltem a cookie-kat onnan is. Mi lehet a gond?
-
-
Késik Youtube-on a hang, restart után is. Mi a gond?
-
Ha megnyitok egy képet akkor fekete háttér közé teszi be, nagyon idegesítő... nem lehet visszaállítani a sima fehér háttérre?
-
Valaki használ fejlesztői Youtube centert?Megoldódott.
-
-
Nem lehet letiltani, hogy ezt mindig megkérdezze?

-
Ezeket a megjegyzett név-jelszavakat hol tudom törölni? Még sincs meg...

-
Google által mentett név-jelszavakat lehet valahol szerkeszteni?Megvan.
-
Ezt az appok ablakot, hogyan tudom előhozni? Eddig ment, de most nem találom sehol.

-
Sziasztok, segítsetek már... megőrülök.

Pár napja írtam egy hsz.-t 'Szólánc' topikba, és azóta amikor írni akarok valahova, mindig kitölti azzal a szóval a 'Hozzászólás írása' ablakot, szerkesztésnél is... nem tudom mi van, futtattam már Ccleanert is, töröltem a kukikat is, de csak kitölti.

-
Üdv, nem tud valaki olyan chrome bővítményt amivel középre lehet rendezni a youtubet, hogy ne a monitor bal oldalán legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t35.0-12/12190753_1208479182512307_2134870873_o.jpg?oh=b5092ef19224cbce873a124a0885fd72&oe=5631E431)