-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Drone86 #15623 üzenetére
Hát jó.
Én úgy emlékeztem, amennyiben meghatározott új lappal indítasz, nem pedig az előző munkamenet megjegyeztetésével és indításával, akkor az előző munkamenet elvész, de akkor lehet, hogy nincs igazam.
(#15624) HXY :
ilyen nincs. Középső klikkre a háttérben megnyitja, ez van.
Legfeljebb kerülő megoldásként használhatod a The Great Suspender bővítményt:
https://chrome.google.com/webstore/detail/the-great-suspender/klbibkeccnjlkjkiokjodocebajanakg -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Drone86 #15617 üzenetére
"sima bezárás után (pl véletelenül bezártam az egész ablakot)"
De úgy, hogy még maradt megnyitva másik Chrome-ablak?
Mert ha igen, akkor Ctrl+Shift+T-vel vissza tudsz hozni akár egy egész bezárt ablakot, akár egy bezárt fület.Ha az egész Chrome-ot bezártad, és úgy van beállítva, hogy üres lappal kezdjen (vagy megadott honlappal), akkor nem tudok róla, hogy így vissza lehetne hozni, korábban sem vágom, volt-e ilyen.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Drone86 #15615 üzenetére
De most arra gondolsz, amikor például összeomlik az egész böngésző, bezárja az egészet, aztán lecsúszik egy sárga sáv, amin van egy "Visszaállítás" gomb, amivel az összes korábban megnyitott fület vissza lehet hozni? Mert az elvileg még mindig benne van.
Amúgy meg ha úgy van beállítva a böngésződ, hogy "Induláskor > Folytatás ott, ahol abbahagytam", akkor több megnyitott ablak esetén úgy zárd be a böngészőt, hogy Alt+F (Chrome menüjének megnyitása) > Kilépés (kétszer felfelé nyíl lenyomása), és akkor az összes ablak újranyílik a böngésző következő indításakor, nem kell minden fület egy ablakba behúzni.Már ha jól értem, mit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest