- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Viktor77 #33776 üzenetére
Értékelem hogy próbálkoztál, ugyanakkor ezen sem annyira látható, mivel nem életszerű, ugyanazok a lapok, fel sem tűnik hogyha 'kifut' a szélén és 'eltűnik'. Egyébként megszámoltam, 162 tabot nyitottál meg
Talán ezzel jobban érthető lesz:Az utolsó tab a prohardver oldala, mint látható is, ez van épp megnyitva, ott a tabon az 'X' a bezáráshoz:
Ha most nyomok egy középső egérgombot a hardverapróra - vagy simán CTRL+T az új tabhoz és beírom a címet - akkor látod, hogy a hardverapró van megnyitva, viszont nincs hozzá tartozó fül:
Egy másik példán keresztül, ha megnyitom az 'Egyéb' lapcsoportot, akkor ahogy az kinyílik, eltűnnek az utolsó tabok:
Mint látható, a prohardver van megnyitva, de nem látod hogy az melyik fül, és nem is tudod előhozni, és azt se tudod mennyi fül 'hiányzik', fel se tűnik hogy nyitva van vagy nyitva maradt, ha elkattintasz róla. Az Operában szimplán csak az egérgörgővel görgetsz a tabokon, és behozza a többit ami már nem fért ki. Lehet nálad is meg volt már nyitva 400 oldal is akár, de szimplán nem is látod a 162. oldal utáni többit.
Ezt viszont javítja az amit Sonja írt, úgyhogy a probléma elhárítva
-
zizidor
őstag
válasz
Viktor77 #33594 üzenetére
A Google fiókon keresztüli szinkronizálást a Google lekorlátozta, az már csak a Chrome kiváltsága. Saját szinkronizációs szolgáltatása van, Win, Linux, Android, iOS eszközök között is működik. A bővítmények számára lehet engedélyezni a Google-fiókos bejelentkezést.
(YT és Gmail szinkronizálás alatt nem tudom mit kell érteni.) -
válasz
Viktor77 #33052 üzenetére
Használnám, ha működne, az egy kattintásos oldalfordítás. Tehát, nálam így néz ki, hogy megnyitok pl. egy angol szövegű oldalt, és ha jobb klikkel rákattintok az oldalra, és az oldal fordítása opcióra, akkor a Google Translate fordít.
Ha a Deepl-el próbálnám ugyanezt, akkor ez az opció jelenik meg:
Itt, a két opció bármelyikére kattintok, semmi nem történik. Csak úgy tudok Deepl-el fordítani, hogy egérrel ki kell jelölnöm egy adott szöveget, és akkor valóban mindkét fordító opciója megjelenik.
Szóval, ha tudsz olyan beállítást, ami a Deepl esetében is működik, a teljes oldal fordítást illetően úgy, hogy ehhez nem kell külön kijelölni a teljes szöveget, csak egy jobb klikk az oldalon, úgy ahogy a Google esetében, akkor megköszönném, ennek a leírását, hogy miként.
-
w.miki
veterán
válasz
Viktor77 #32738 üzenetére
Enhancer for YouTube kavart be, Beállításaiban engedélyeztem a Youtube hirdetéseket, kikapcsoltam az ublock Origint, aztán feltettem a fadblock, most egyelőre enged videókat nézni.
-
OldMike
őstag
-
Sonja
nagyúr
válasz
Viktor77 #32635 üzenetére
Ezen az oldalon egy hírdetés van videó formában az oldal alján, amire a fókusz kerül, ezért nem tudsz visszamenni egyől. Ha zavar, akkor az uBlock saját szűrőkbe add hozzá ezt:
hu.motorsport.com##.video-player
Utána már jó lesz.
Ui.: Ez minden videót letilt. Ha szokott ott lenni nem hírdetéses videó is, akkor azt nem fogod látni!
-
janos666
nagyúr
válasz
Viktor77 #32610 üzenetére
Kösz.
Bár most, hogy jobban visszagoindoltam, lehet hogy akkor volt baj, mikor reflexből rákattintottam a sok füleg ablakon a bezárásra, a "kis" ablak nyitva maradt a másik monitoron (ez a padlón van, balra eltolva, diret úgy, hogy ne zavarjon, mikor nem direkt oda nézek), és újra meg akarom nyitni a sok füles ablakot.
De manapság már nem szokásom bezárni a böngészőt (régen még volt értelme, mikor aránylag még érezhető volt a hatása a teljesítményre és nem voltak ilyen jól szabályozhatók az értesítések, így zavarhatta az embert munka/játék/film közben..). -
szaki7
tag
válasz
Viktor77 #32043 üzenetére
Minden tökéletesen működik (remélem még 10 éven át) csak minden megnyitáskor az x-re kell kattintani, vagy egy sort feleslegesen elfoglal az üzenet.
Remélem lesz valamilyen "véglegesen tudomásul vettem" módszer, hogy ne jelenjen meg többé.
Amig lehet a W7-nél maradok, mert feszélyez, ha egy amerikai cég előzetes engedélyem nélkül turkál a gépemben és változtatásokat csinál. -
Spec
őstag
válasz
Viktor77 #31780 üzenetére
De ez a cél, hogy Chrome+AdGuard tudjon menni együtt szépen androidos telón. Csak annyi, hogy az AdGuard külön támogatja a Samsung saját browserét, ami szintén chromium alapú, ellenben hivatalosan az alap Chrome-ot nem támogatja. És ezt szeretném tudni biztosra, hogy a sima alap, stock Chrome böngészővel együtt működik-e rendesen.
-
válasz
Viktor77 #31388 üzenetére
Kikapcsoltam az uBlock Origin-t, a Microsoft Defender Browser Protection-t, a WOT Website Security & Browsing Protection-t, sőt még a No Coin - Block miners on the web!-et is, így se javult meg.
Most megpróbálom az összes bővítményt kilőni, hogy akkor lesz e változás, és ha igen, akkor egyesével vissza, hogy melyik kavarhat be. -
FunPro
őstag
válasz
Viktor77 #31361 üzenetére
Sokszor meglepődik az ember, hogy milyen szinten szegényes az elérhető IT információ magyar nyelven.
De ha tippelnem kéne, a főzésen kívül szinte minden "munkakör" szegényesen van dokumentálva.
Szóval el tudom képzelni, hogy nincs relevánsabb. Hozzáteszem, nekem már nem egyszer segítettek ezek a noname oldalak is.
-
jasonka
aktív tag
válasz
Viktor77 #30340 üzenetére
Tessék : (ez a mai...) Délelőtt 11:00 óra után nézd... (nem valószínű, hogy a vonat fél napig (éjfélig) "ácsorog" - vagy fekete lyukba került...
https://elvira.mavinformatika.hu/elvira.dll/x/uf?iehack=%3F&ed=5F3BF507&mikor=-1&isz=0&language=1&k=&ref=&retur=&nyit=&_charset_=UTF-8&vparam=&i=Sz%C3%A9kesfeh%C3%A9rv%C3%A1r&e=Ajka&v=&d=20.08.19&u=1185&sk=5&go=Menetrend -
joergie
őstag
válasz
Viktor77 #30333 üzenetére
Hát így az ablakok kellenének, amiben volt olyan 60+40 megnyitott lap. megteltek kb, nem láttam át, úgyhogy új ablakot nyitottam(jelenleg csak a 3. ablak van meg olyan 20-25 lappal). nyilván nem ez a megoldás, de jó lenne ha meglennének. (az előzményekből nem derül ki, hogy a 60+40 lap mikor lett megnyitva)(amúgy nem értem a kérdést
)
Ha engem kérdezel, a chrome historyja egy nagy rakás kaka, a könyvtár is, nem lehet timestamp szerint visszanézni, hogy melyiket mikor mentettem. a historyban meg nem tudok normálisan keresni, multkor több hónapot kellett visszagörgetnem, meg nyomozni, hogy mikor kerestem rá arra, mert a history keresője nem dobta ki a címsorban levő keresőszóra. -
tylerddd
veterán
válasz
Viktor77 #29714 üzenetére
Vannak helyek, bizonyos időben, ahol nem ajánlatos ezzel játszani!
@ Toth_Jani Előcsalni nagyon egyszerű egy repülő móddal és hidd el, sajnos vannak helyek, ahol komoly gondok vannak Anettel. Tudok olyan vidéki iskoláról többek között, ahol 4 Mbites csomagot biztosít a tankerület, miközben több milliós beruházással telerakták az intézményt routerekkel ...
-
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Viktor77 #29609 üzenetére
Köszönöm! Ezt azért végignézni és kiválogatni emlékezetből nem egyszerű feladat. Nem teljesen erre gondoltam, de már ez is előrehaladás. Inkább olyanra lenne szükségem, amik éppen megvoltak nyitva a frissítés előtt. Sajnos nem volt lehetőségem még csak egy print screen-t készíteni sem. Sőt, a nagyobbik gond ezzel, hogy a legutóbb megnyitott lapok megjelennek, de nem biztos, hogy be is léptem azokba.
-
válasz
Viktor77 #29509 üzenetére
Érdekes látod. Épp ami most működik, az nem működött egy idő után, ahelyett tettem fel amit ajánlottál. Most meg utóbbi nem jó és működik ami régen is. Legalábbis nálam. Biztos a chrome verziókban is piszkálgatnak valamit, talán emiatt lehet, nem tudom.
szerk: sajnos ez sem jó, about:blank című üres oldalak jönnek be.
-
válasz
Viktor77 #29314 üzenetére
Sajnos most már ez sem működik. Érdekes, hogy kihullanak ezek a kiegészítők.
Ez sem működik nálam: https://chrome.google.com/webstore/detail/view-image-download-image/kkdejhcahmppjoakalgdnnjpnmjlahhi
Viszont ez a kieg most megint jó lett: https://chrome.google.com/webstore/detail/view-image/jpcmhcelnjdmblfmjabdeclccemkghjk Ez az egy működik.
-
htc07
addikt
válasz
Viktor77 #29459 üzenetére
nem allitom hogy megved minden ellen mert tokeletes vedelem nincs, de sokszor fogott meg mar random fertozott weboldalakon dolgokat, amik elozo nap meg nem voltak ott, csak a wordpress annyira secure, hogy kb. az nem tori fel, aki nem akarja.
vagy ha mar chrome topik, akkor legyen egy fertozott extension, peldaul [link]
ez ellen akkor ved meg az intelligenciad, ha nem a weboldalakat olvasod, hanem a forraskodjukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest