- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #3137 üzenetére
Mentem volna, de sem a sört, sem a pálinkát nem szeressem
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #3135 üzenetére
Nem érzed úgy magad - amikor folyton ezzel jössz - , mint a fószer az autópályás viccben; hogy ez a sok hülye autós nem tud vezetni, mind az út rosz oldalán közlekedik.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #3133 üzenetére
Érdekes, nekem ugyan olyan van, és 100%-ig elégedett vagyok vele!
-
Roys
csendes tag
válasz
- = Zk = - #3126 üzenetére
Köszi! Közben sikerült megoldani.
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz
- = Zk = - #3103 üzenetére
Nagyon jól fest! Ezt fel tudom fogatni a lapomra? Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #2866 üzenetére
Szegény
Én érdekes módon tökéletesen elégedett vagyok vele...
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #2864 üzenetére
De ezért van a fórum! Mielött veszek valamit, alaposan körbe érdeklődöm a dolgot, és nem futok bele a pofonba, hogy aztán "mindenki" hibás legyen, csak én ne...
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #2846 üzenetére
Ha nem nézem most meg konkrétan, akkor nem jut eszembe, hogy milyen színű a házam... el van dugva az asztal alá, inkább a monitort bámulom
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2849 üzenetére
Ugyanaz,viszont azert egy ROG lap csak egy ROG lap.
Azert mar bealdoztam azt hogy ne minden kek.Amugysem sok latszik belole,kitakarja a vga es cpu huto.. -
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2846 üzenetére
Nekemis az ex gigam kek volt szep volt jo volt,atpartoltam intelre,minden kek a gephazamon,kek ledes ventik elol kek ledek full full kek minden,erre beszereztem egy fekete piros alaplapot,ami pirosan vilagit
-
Gerisz
addikt
válasz
- = Zk = - #2844 üzenetére
Ezen a képen lehet fekete, de inkább sötétbarna ez a valóságban, főleg ha úgy esik rá a fény.
Miért is fontos ez egy 90%-ban sötét gépházban? (kérdezheted joggal)
A piszkos tudatom, az a bűnös. Motoszkál, hogy na de ez nem fekete kérem szépen.Nekem az UD3 gyönyörű fekete. Ami ezt váltja annak alap, hogy ezt a szintet kell hoznia.
Néztem egyébként az újabb Intel lapokon is, hogy a giga sem mindnél használja a feketét, egyre több ez a sötétbarna nyák. Elkeserít, mert az inteles gépet is fejleszteni kell már.
-
Gerisz
addikt
válasz
- = Zk = - #2828 üzenetére
Csak szeretne az Asus fekete lenni
Csúnya barnás nyákja van. A crosshair fekete, de azon piros fehérek a bordák.
lee56: UD7-et sehol sem találok 3.0-át.
Ha nem lesz jó az UD5, lesz pár éjszakám megnézni, akkor visszaküldöm és veszek mást.
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #2838 üzenetére
Na akkor még olcsón megúsztad, az enyim 32k volt, lehet a tied csak egy kínai utángyártott volt, azért szenvedtél vele annyit.Jah bocs, elnéztem hogy használtan vetted. ÖöÖö akkor biztos az előző gazdi szabotálta neked.
-
dergander
addikt
válasz
- = Zk = - #2835 üzenetére
ahogy elnézem 60.000forint környéke,az meg nekem sokk
-
dergander
addikt
válasz
- = Zk = - #2833 üzenetére
Ha nem az ár akkor az UD7 márcsak a dögös megjelenése miatt jó, csak nekem annyi pénzem nincs
-
dergander
addikt
válasz
- = Zk = - #2831 üzenetére
4 kártyát azért grízes egy 48000forintos CPUnak,szerintem,nem az intel hanem minden CPUra felesleges
-
mqm
senior tag
válasz
- = Zk = - #2713 üzenetére
Most esik le ki az avatárod!
Honnan lehet egyedi avatar-t beszerezni?
Nekem kell egy powerpuff girls -
perecKING
senior tag
válasz
- = Zk = - #2665 üzenetére
a rászánt kerethez képest.... valamint az asszony ökle és az orrom közötti különbség csökkenéséhez képest.....
-
perecKING
senior tag
válasz
- = Zk = - #2660 üzenetére
a 70 túl drága
-
mqm
senior tag
válasz
- = Zk = - #2639 üzenetére
Én is sikeresen váltottam ánuszról most gagyibájtra... azóta naponta 2x kapot idegbaj
-
perecKING
senior tag
válasz
- = Zk = - #2634 üzenetére
sajnos nem a fene nagy türelmemről vagyok híres -
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #2634 üzenetére
Érdekes, akkor nálam pl miért jó?
Nekem is rev1.0 van és úgy megy a ram mint a szél.
FX tuningot igaz még nem próbáltam, de a te ellenpéldádtól eltekintve sokaknak jól megy az is, szóval nem ilyesztettél meg még mindíg.
Amúgy mi lett a lapoddal aztán? Adtál neki légkalapáccsal?
-
dergander
addikt
válasz
- = Zk = - #2508 üzenetére
Nah újra itt egy Giga ud3 rev 3.0val
ami kérdésem van az az hogy a HPC mit is jelent eddig még sose találkoztam vele
-
xatos3
senior tag
válasz
- = Zk = - #2503 üzenetére
én se panaszkodok hogy 53C a proci MAXIMUM
-
KraX
őstag
válasz
- = Zk = - #2497 üzenetére
Szerintem en is elleszek a mostanival,max kibovitem ketkartyasra a rendszert. Az meg sokáig húzhatja.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #2445 üzenetére
Nekem már az enyém is túl csicsás, borzasztó giccses a tied! (ne értsd félre, nem leszólni akarom, csak NEKEM az!)
Jobban szeretem az egyszerűt. -
steve24
aktív tag
válasz
- = Zk = - #2395 üzenetére
Csak irták elöttem hogy még a 80at sem tudja tartani
-
trufa12
addikt
válasz
- = Zk = - #2332 üzenetére
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #2292 üzenetére
Lehet hogy gyárilag gyengébb VRM-je volt annak a példánynak, ami Asusnál is előfordulhat.
-
trufa12
addikt
válasz
- = Zk = - #2256 üzenetére
nekem is rev 1 van
f9 el most -
trufa12
addikt
válasz
- = Zk = - #2254 üzenetére
hát majd kiderül , egyelőre 9-9-9-27 be 1600 on megy
mert 18xx ba nem volt stabil
az asusba meg megy,???
az érdekes, mi lelte a gigabyte ot ...
Én most vettem a lapot így egyelőre nem tudom le cserélni meg nem is akarom , nincs rá időm ,majd később
-
trufa12
addikt
válasz
- = Zk = - #2232 üzenetére
Minden megmagyarázhatóan túl vagyok !
ez megmagyarázhatatlan, elértem azt hogy ki töröltem a win8 ban a intel svstore t
és achi módba van a lap, továbbra sem látja a háttértárat sem a dvd -t biosban ,de a windows betöltődikde jó lenne ha minden trükk nélkül a megszokott módon menne
-
trufa12
addikt
válasz
- = Zk = - #2229 üzenetére
F9
-
bigsee
addikt
válasz
- = Zk = - #2222 üzenetére
Még itt vagy...?
-
xatos3
senior tag
válasz
- = Zk = - #2218 üzenetére
ha nem külföldi beszerzésű áfacsaló cégektől vásárolnátok, ahol hót hülyék hozzá, hanem bemennétek egy JÓ pc boltba (természetesen nem a kontárokhoz), akkor az ottani szakembereknek is biztosítanátok megélhetést, munkát. és kb 3%al kerülne többe.....
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #2211 üzenetére
Te akartál kezetcsókoltatni
Majd küldöm a kutyámat (gigabyte-os pólóban).
-
K.Tamas89
aktív tag
válasz
- = Zk = - #2218 üzenetére
Gondolom személyesen megtudnám nézni
Vagy netes rendelés esetén?
-
xatos3
senior tag
válasz
- = Zk = - #2208 üzenetére
az asussal az a baj hogy már nem peg
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #2208 üzenetére
Nos, erre csak annyit mondhatok; hogy nekem a gagyibájt is tökéletesen és precízen teszi a dolgát, és nem érzem szükségét a lecserélésének, még úgy 3-4 évig biztosan (kop-kopp)
Kezet azt nem csókolok, de egy "használd egészséggel az új lapod"-at azért kapsz tőlem, nesze.
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #2203 üzenetére
Jahh konzollal nincs gond
, sok szerencsét azért majd a szusszal. Egy kalappal, vagy inkább egy vödörrel?!
-
.HUman
tag
válasz
- = Zk = - #2198 üzenetére
Pfujj, Ánusz deszkára váltottál? sok sikert vele, viszlát!
Még több problémád lesz, de legalább nem itt off-olod tele a szakmai topic-ot!
>joke<
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2201 üzenetére
De ahogy a kolléga is mondja:Váljon be vele a számításod!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Anus bérenc
-
MrM94
addikt
válasz
Hasznald egeszseggel
-
Skimaster
senior tag
válasz
- = Zk = - #2162 üzenetére
Megtörténtek az érdekességek:
1.Továbbra is kaptam kékhalált...
2.Feltettem az f9 bios-t,minden alapon,kivéve a ramot,azt tettem 1600-ra,de a feszt nem piszkáltam.Már nem béta....a bios.
3.Eddig 99%-on pörgött a kártya,70-74 fok volt,proci 50 fok körül játék közben.
4.Most 50% körül pörög a kártya,hőfok 60 fok,proci 40 fok alatt!!!!
5.Kékhalál nincs...Érdekes,hogy az új biosszal egész máshogy működik a az egész rendszer.Erős procilimitem lett hirtelen,3.4-en.....
Na erre valaki?? -
Skimaster
senior tag
válasz
- = Zk = - #2162 üzenetére
Hajtottam még egy kicsit,és az 1.350 nem volt elég a procinak,mert kékhalált kaptam párszor!Most 1.375,majd meglátom....
-
Skimaster
senior tag
válasz
- = Zk = - #2158 üzenetére
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #2158 üzenetére
BIOS-od milyen verziós amúgy? Csak mert szoktak javítani memóriakompatibilitást, újabb kiadások, bár konkrétan ennél a lapnál nem emlékszem ilysmire, attól még lehet hogy volt, csak nem írták bele a leírásba.
-
Skimaster
senior tag
válasz
- = Zk = - #2156 üzenetére
Szerintem mindegy,az FX még magasabb memória Hz-t kezel.
-
Skimaster
senior tag
válasz
- = Zk = - #2148 üzenetére
Nekem ugyan ilyen lapom van,abban ugyan ilyen memória,beállítottam manuálisan mindent és szépen működik.
-
bigsee
addikt
válasz
- = Zk = - #2152 üzenetére
Amikor levettem a hűtőbordát, akkor nem oldott le. DE! Ha alányúltam volna csavarhúzóval, isten biza le tudtam volna oldani a lapról... tekerésre sem oldódott...!
ON:
Mit értesz leoldás alatt? -
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #2146 üzenetére
Mondom 1.65V az alap, ha tuningolsz, lehet több kell a stabilitáshoz.
-
bigsee
addikt
válasz
- = Zk = - #2146 üzenetére
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #2144 üzenetére
Ezért jobb nem auto-n hagyni hanem ha biztosan tudod a jó értéket akkor manuálisan belőni, így nem lehet gond, ezzel legalábbis, egy hibaforrás kilőve az ezerből, de legalább ennyivel is előreébb vagy.
-
bigsee
addikt
válasz
- = Zk = - #2141 üzenetére
Korábban írtam neked, nekem ez alapján stabil:
"- csak egy modul legyen benn a 0/1 slotban (jobbra a szélső)
- BIOS-ban M.I.T.-nél rakd manualra a DRAM beállításokat->save->exit
- BIOS-ban M.I.T.-nél a DRAM feszültséget állítsd be a RAM gyári értékére (nekem 1.5, de csak 1.505-el megy jól, fagyás nélkül, a te RAM-jaidat nem ismerem)->save->exit
- ugyanitt az időzítéseket állítsd be, a kép alapján arra az értékre, amit a RAM tud->save->exit
- a RAM sebességet ugyanitt állítsd be az 1600-nak megfelelően->save->exit
(amikor indul a gép és belépnél a BIOS-ba, előtte gyorsan lesd meg, hogy mit ír ki a RAM sebességre)
- ha nem ugrik fel a sikertelen OC jelző, a POST alatt, akkor állítsd le a gépet és rakd be a másik párt a jobbról 3. slotba.Ha gyári értéken fagyizik, kékhalálozik, akkor 0,05-0,1 V-ot még adhatsz neki, sőt a Corsair topikban olvasva a CPU/NB feszt is meg lehet emelni 0,01-0,02 értékkel (most pontosan nem tudom, de mindig csak a következő adható feszt érdemes rátolni, az még nem káros annyira, mintha túlfűtenéd). Ha a procid túl van hajtva akkor azt ajánlatos visszavenni a RAM beállításáig."
Ezeket próbáltad?
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #2141 üzenetére
Első gyanúm az lenne; hogy alapból a lap kevés feszt ad a ramoknak, ami Kingston HyperX révén 1.65V körül szeretne kapni már az alapbeállításokhoz is, hát még ha tekersz rajta..
-
bigsee
addikt
válasz
- = Zk = - #2139 üzenetére
Ha alapon (BIOS reset után) jó, akkor sok minden nem marad, mint a tuning óvatos beállítása, minden MHz és szorzó utáni teszt. Az a BS dolog, az a vidkarira vonatkozik, nemdebár? Ha hibás a kártya, miért vársz totálisan hibátlan rendszert?
-
xatos3
senior tag
válasz
- = Zk = - #2135 üzenetére
és milyen érzés lenne ha neki 1 óra után úgy menne mint ami neked hetek óta nem sikerül, csak mert nem veszed a fáradtságot?
amúgy nézd meg hogy még én is 1600on járatom a 2000es ramjaimat, pedig mehetne gyorsabban
-
bigsee
addikt
válasz
- = Zk = - #2116 üzenetére
legyen úgy!
-
bigsee
addikt
válasz
- = Zk = - #2073 üzenetére
Ha nem volt még Asus-od, honnan tudod, hogy jó lesz...?
-
.HUman
tag
válasz
- = Zk = - #2085 üzenetére
Kérlek ne off-olj (nem is off..legalább az lenne) már tele egy szakmai topic-ot értelmetlen hsz-ekkel.
Írj ha bajod van, hidd el válaszolni fognak, ha tudja valaki a megoldást, írj ha eredményt szeretnél megosztani, vagy ha rájöttél valamire, de miért kell itt siránkozni? Elvész az információ a sok értelmetlen hsz között! -
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2073 üzenetére
Anyumnak van asus lapja ha gondolod
[link]
Pont egy ilyen,en eddig megvagyok elegedve a gigaval,bar nagyon regen volt egy gigam ami nemvolt jo semmire meg egy asrockom amit szerettem aztan vettem meg egy asrockot mert elozo nagyon jol teljesitett gondoltam jol fog a kovetkezo is.De csalodtam es elcsereltem gigara -
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2071 üzenetére
Bovebben?Uefi kene?
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2064 üzenetére
De,neked mibajod vele?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2064 üzenetére
Az tény, hogy a hőfokok szebbek, mint az asfosban voltak, sokkal reálisabb képet mutat, de ugyan akkora egy kaki lap itt is nálam, mint az ext3 volt.Csak ez másbaan... Sajnos nem jött be az nb feszelés, ventit is kapott a ccsipszet, meg a vrm is, megmaradt a random kékhalál hülyeség.
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2050 üzenetére
.HUman kolleganak koszond,oszd teis tovabb a megoldast hatha segit egy bajbajutottnak
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2047 üzenetére
hiaba az a dolby program is ha ilyen alapveto dolgokat nemtudott hogy speaker fill..
-
.HUman
tag
válasz
- = Zk = - #2043 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
DeadMeat @2003: próbálj +feszt. adni az NB-nek (nem CPU NB), mondjuk +0,1V-ot. A szériára jellemző voltage-drop miatt és/vagy esetlegesen a CF miatt szükséges lehet.
Zk: egyelőre nem tudom az okát, de XA-UD3-nál úgy tűnik, az új audio driver nem remekel.
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2043 üzenetére
Na igen. ez volt nalam is. irok privatot.
aradt vagyok mar,nemaludtam csak 4 orakat ejjel..mar 2 napja.. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2016 üzenetére
Hát ha nem tudom megoldani a butaságokat, akkor muszáj leszek legariztatni és akkor már csak az asus marad, ami kapható a helyi boltban
Jó pap is holtig tanulAm. fx topikban mondta az egyik kollega, aki saberthootra váltott.
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2013 üzenetére
Nem,nekem valami dolby-s istennyila van
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2013 üzenetére
Most már van ilyen hogy offset vagy mi, azzal emelsz feszt akkor működik a c&q de ez akkor még nem volt... Előtte a 20k-s giga laázán adta oc mellett is, az meg baszott.Pedig a prci majd 300mhz-el többet ment benne..
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2006 üzenetére
Mittudomen,a legfrisebbet szedtem a giga oldalarol
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2010 üzenetére
50K-s lapban még p45 chipsetes nem ment tuning mellett az energiatakarékosság, illetve csak akkor ha auton hagytam a feszt, de akkor meg szétfeszelte a lap a procit.Akkor döntöttem el, hogy asus lapot soha.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2008 üzenetére
De komolyan az a nyamvadt ex3 amit egy évvel ezelőtt vettem 12! ezer forintért majd 3 hónapig nyikkanás nélkül vitte a két kártyát, csak ugye a procit nem tudtam benne tuningolni rendesen.Elcseréltem erre, ami ráadásul fél éves sincs, de ezt csinálja... WTF???? Pedig eddig semmi bajom nem volt a giga lapokkal sőt! De úgy látom ez is bekerül az asus mellé, mint kerülendő szar márka mellé....
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2004 üzenetére
Az, mert eddig semmi baja nem volt..pénteki win, 12.11b11-től a legújabb driverig mindent kipróbáltam, mégsem volt jó, most meg hirtelen igen.... Kezdődött azzal, hogy kifagyott a bf3, amit előtte a hétvégén azért alaposan leteszteltem proci és vga ügyileg is..... Most meg megint jó
-
markzolee
csendes tag
válasz
- = Zk = - #1965 üzenetére
Ez prolimatech lényegében a V10 elrendezését vette át kevesebb sallanggal, kisebb összegért és ugyan 2mm van a ram és a borda között...pont elég
-
markzolee
csendes tag
válasz
- = Zk = - #1963 üzenetére
Az biztos, én is kinéztem magamnak, de nem férnek el a V10 alatt a Vengeance ramok
-
markzolee
csendes tag
válasz
- = Zk = - #1961 üzenetére
Szerintem ez is megérdemli a maga díját 2db 12es kék ledes Thermaltake ventivel
-
markzolee
csendes tag
válasz
- = Zk = - #1959 üzenetére
Egy méretes lapra fújó procihűtővel 35 fok alatt lehet tartani a feteket+chipsetet és még a proci is jól érzi magát ezen a környéken.
(#1953) lee56 : Hamarosan kapok kölcsön egy 4300-ast...az talán megmondja, mi a szitu
-
xatos3
senior tag
válasz
- = Zk = - #1946 üzenetére
én ezt egy 4cm sharkoon ventivel oldottam meg azóta hideg az északi híd
-
válasz
- = Zk = - #1836 üzenetére
Eredeti X4 vagy X6 -ként ?
Még amugy nem néztem max órajeleket.
Elsődleges célom,X6-ként belőni 4GHz-re. -
válasz
- = Zk = - #1834 üzenetére
Nem,ez nem a max.
Ez csak egy prime teszt kb hol tudja a 3.6GHz-et X6-ként.
Vszinü még tudnám lejjebb faragni a feszt 1.26-1.27V -ig,de több időt nem forditok rá,ugyanis nálam nem sok jelentősége van hogy 1.26 vagy 1.29-en tudja -
Roderic
tag
válasz
- = Zk = - #1799 üzenetére
Azt gondoltam hogy egyéni a választás., akkor UD7-est is vehetnék.
, de azért elég lényeges a pénz a mai világban, és a két lap között van kb 5-6 ezer forint, azért is kérdeztem hogy van-e lényegbeli különbség.
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1792 üzenetére
Az jó
De azért ezt nem gondoltam volna hogy ez is túlmelegszik, hasolnó kategóriás lapokhoz képest ezen nagyobbnak tűnik a VRM hűtés hümm, akkor később majd ha ujítok procit, lehet nem árt nekem is bordanagyobbító műtétre vinni a kicsikét
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1787 üzenetére
Miért pont a VRM hűtéshez nyúlsz, a PCI-E-sávok felöli picike NB-hűtő sokkal melegebb nálam, mondjuk nálam nincs tuning, lehet akkor másképp lenne
Amúgy mi a véleményed FX-el így egy kisebb használat után, lapról meg a prociról?
-
bigsee
addikt
válasz
- = Zk = - #1787 üzenetére
Miért akarod lecserélni?
-
Zotya84
őstag
válasz
- = Zk = - #1781 üzenetére
Érdekes...
-
Zotya84
őstag
válasz
- = Zk = - #1778 üzenetére
Talán még mindig az a jobb, mintha a lap lenne dög, nem? Csak, mert ha másik lap sem látja, akkor beza a ssd a hunyó...
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1776 üzenetére
Talán vidd "orvoshoz", bár csodát ritkán művelnek
-
Zotya84
őstag
válasz
- = Zk = - #1776 üzenetére
BIOS frissítés? Másik kábel? Másik port esetleg? Ha esetleg ezek sem segítenek, másik lapban próba?
Ha ezek megvoltak, és mindre az a válasz, hogy nem megy, akkor dög a ssd. ha bármelyik kimaradt, akkor azt ki kell próbálni...
-
Zotya84
őstag
válasz
- = Zk = - #1759 üzenetére
Hát, arra már csak azt tudom mondani, hogy ha egy program összeakad egy 5-6 éve lényegében nem változott, csak fejlődött programmal (jelen esetben a driverrel), az nem az utóbbi, hanem az előbbi hibája... Nincs valami frissebb afterburner, ami már nem problémázik vele?
Egyébként ráguglizva, az nvidiás kártyákkal is ugyanez a helyzet azokkal, amikhez használnak MSI AB-t... (A kedvencem az a fórum, ahol evga kártyával írja ugyanezeket a gondokat, mióta afterburnerezik...)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #1756 üzenetére
csak ezzel meg az MSI AB összeakad... hmm...
jaaaj nekem de rühellem a számítástechnikát -
Zotya84
őstag
válasz
- = Zk = - #1754 üzenetére
akkor jó. úgy néz ki, hogy a 2.70-es erőteljesen bugzik...
-
Zotya84
őstag
válasz
- = Zk = - #1751 üzenetére
Azt hiszem nekem kell elnézést kérnem. Elfelejtettem, hogy a nyáron újrahúztam a rendszert.
(bár előtte tényleg az volt fent.) most épp a Realtektől letöltött R2.68 driver van fent, nem a gigabyte-os. tényleg. nincs is ott benne a giga logó. de attól működik. Ezt a driververziót találtam most: 6.0.1.6602 telepítő: R2.68, driver időpontja: 2012.03.27.
-
Zotya84
őstag
válasz
- = Zk = - #1749 üzenetére
Nekem a gigától letöltött drivere van fent. a home theatert nekem is felrakta. ki is van ütve, hogy ne induljon. viszont nekem most is megvan ez a felület.
Úgyhogy kimondottan nálad lehet a gond... (Én megpróbálnék egy reinstallt, majd úgy a drivert frissen letöltve.)
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #1746 üzenetére
Terhelés alatt látja annyinak? HA nem, akkor nyomj rá GPU-Z-ben mellette a kis kérdőjelre.
-
ederk
csendes tag
válasz
- = Zk = - #1736 üzenetére
VAlami hőálló cuccal fujd le, mert lefog peregni másképp a hőtől!
-
ederk
csendes tag
válasz
- = Zk = - #1734 üzenetére
Frankon fog kinézni, nekem tetszik
-
ederk
csendes tag
válasz
- = Zk = - #1732 üzenetére
mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged