- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Akkor most hogy? "Nem attol lesz egy tap,jobb hogy nagyobb hatasfokkal dolgozik(persze attol is)"
Hülyeséget nem írtam,de légy te is tisztába vele,az AMD szeret zabálni ha áramról beszélünk,pláne tunningnál,ha tunningot akar bárki akkor ott kezdődik a dolog hogy 600watt és minőségi táp,nemkell túlcsicsomázni.
Sajnos ez ilyen,aki játszani akar annak biztosítani kell a megfelelő apmert a gépbe. -
Erdei88
veterán
-
trufa12
addikt
de igen, de sok amd s gépemnél , sok fajta hdd m volt és mindig hasonló problémákkal küzdöttem.
intel gépek esetében még rosszabb hdd kel is jobban pörgött
persze a mostani hdd m nem az igazi ezt elismerem .
meg mióta bele tettem a lapba az fx et
meg időzíttettem a ramokat, azóta már a hangszórók is elkezdtek zenélni ( de nem megy semmi fajta zene)szóval érdekes gépies hangot produkálnak ami idáig nem volt
most nem tudom mit hallok , melyik alkatrész működési fázisát...
-
.HUman
tag
Ez csak arra szolgál, hogy minden olyan eszköz akkumulátora, mely eleve tölthető USB-ről, tölthető lesz az on/off charge megoldás által a géped kikapcsolt állapotában is.
"Marmint ezeken kivul mast is tobb arammal tolt fel?"
Az egy másik fícsör, a 3x USB power, de nekem is homályos. Valami marketingbullshit lehet.
-
lee56
őstag
Hát mondjuk ha beleírtál volna csak még egy szót az eredeti mondatodba, hogy "szoftver"re gondolsz, akkor máris egyértelműbb lett volna. Sajnos viszonylag kevés itt a gondolatolvasó, úgyhogy nézd el nekünk földi halandóknak, ha nem találjuk ki előre, hogy mire is gondolsz
Én is csak az EasyTune-ról tudok meg még a TouchBIOS talán ami jó lehet erre, amivel windóz alól állítgathatod a BIOS-t.
Semmi baj, még fiatal vagy.
-
.HUman
tag
Feszültség kérdése. Van egy pont amely felett durván fesz.-elni kell a CPU-t, minimálisan magasabb órajel eléréséhez. Én mindig a stabil, optimális, 24/7-re megfelelő, a rendszert nem a határig húzva megoldást preferálom. Mindenki örül az ingyen +MHz-eknek, de kérdés, hogy megéri-e a rendszert a határon táncoltatni, és ha igen, kérdés, hogy milyen célból. Úgy vélem optimális az, amely pl. az AMD által ajánlott feszültség-értékek közelében jár, esetlegesen minimálisan meghaladva azt. Ha túllépnéd ezt a határt, az plusz költségekkel fog járni, pl. jobb hűtési megoldás igénye. Kérdéses, hogy az "egészséges" szint és az azt meghaladó extra-tuning miatti befektetések közötti eltérés megéri-e azt az összeget, melyből esetleg a régi CPU-d eladásából és az extra hűtési megoldásokból vehetnél egy sokkal jobb CPU-t.
-
.HUman
tag
A gyári CD-n található Realtek driver-t tedd fel, azzal nem lesz gond.
Nekem is volt ilyen, a Gigabyte oldaláról letöltött legújabb driver okozta a problémát.
7.1-esként kezelte az int.audio-t, nem szólt sub és az oldalsó hangszórókat a hátsó hangszórókra kellett állítani.Windows 7 64bit SP1 a környezet.
MOD: az is lehet, hogy a rev 3.0-hoz való driver-t húztad le, az a default a Gigabyte oldalán (válts át a rev. 1.x-re a neve alatt). Bár nem tudom van-e különbség a két revízió driverei között.
-
-
xatos3
senior tag
application power manadgemantet ha kikapcsolom meg se rezzen még 4600on se, és nem melegszik fel 50 fölé semmi
ha nem sok különbség van akkor árban sem tér el a mostani 37ezres ártól a tied? gondolok én itt arra hogy attól hogy külsőre hasonlít lehetnek alapvető különbségek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OTP Bank topic
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asrock B760M PRO RS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest