- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2849 üzenetére
Ugyanaz,viszont azert egy ROG lap csak egy ROG lap.
Azert mar bealdoztam azt hogy ne minden kek.Amugysem sok latszik belole,kitakarja a vga es cpu huto.. -
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2846 üzenetére
Nekemis az ex gigam kek volt szep volt jo volt,atpartoltam intelre,minden kek a gephazamon,kek ledes ventik elol kek ledek full full kek minden,erre beszereztem egy fekete piros alaplapot,ami pirosan vilagit
-
MrM94
addikt
válasz
pauliboy23 #2822 üzenetére
Eleg lesz hozza.12v os agat nezd amikot tapot valogatsz,ha lehet egybe legyen,es minnel tobb ampert tudjon leadni rajta.
-
MrM94
addikt
válasz
dergander #2792 üzenetére
Magyarul,nem az a legfontosabb tenyezo hogy 80 plus bronze ,vagy 80 plus platinum minositest kap.
Hanem az hogy mennyit kepes leadni 12v agon,mennyire stabilan,mennyi vedelem van benne,milyen belsovel rendelkezik,hany agas.Az ilyen teljesitmeny marhasag szerintem elhanyagolhato mivel nem mindegy mar hogy a falbol 480 w helyett 450 et vesz fel?Amugy a zabalast asszem egy 8120 es egy gtx580 mellett megeltem
Mindketto szereti papalni rendesen. -
MrM94
addikt
válasz
dergander #2787 üzenetére
tokm1 milyen hatasfokkal dolgozik.
A lenyeg hogy vedelmek legyenek benne,kerem ne beszeljunk mar hulyeseget...
Nem attol lesz egy tap,jobb hogy nagyobb hatasfokkal dolgozik(persze attol is),hanem attol ,hogy milyen stabilan tartja a fesztultsegeket,es mennyi vedelem van benne.Szerintem ez a ketto a legelso 2 kriterium ami fontos tapvasarlasnal. -
MrM94
addikt
-
MrM94
addikt
válasz
trufa12 #2346 üzenetére
Na,latod nem kell egybol szarozni,ha te nem konyitassz hozza. CPU Vid et keress vagy cpu voltage-et
Maskor kerj segitseget es hidd el segiteni fognak.szerk: Figyelj SZORZO val tuningolj angolul MULTIPLIER ne huzogasd a magikus 200mhz et.Azert unlocked a multiplier hogy avval tuningolj.A ramot tuningot hanyagold el egyenlore hagyd alapon vagy xmp profilon.miutan stabiliztaltad a procit,johet a ram tuning ,bar semmi teljesitmenynovekedest nem igazan fogsz latni a valo eletben vagy esetleg minimalisat.Ram nak is van szorzoja beallitod hogy pikpakk 1866 mhz hozza az idoziteseket feszt es csokolom.
Kuldjel kepet a biosodrol ..es kezdd elolrol az egeszet aszerint amiket fenn leirtam egy bios reset utan -
MrM94
addikt
válasz
trufa12 #2336 üzenetére
szerintem user error..attol hogy a kacsa nemtud uszni nembiztos hogy a viz a hulye...nekem 4.4et megy az zlairasomban levo lapban..ramot is tudtam huzni 1866ra problema nelkul..nemtudom mik a beallitasaid de probalj szorzoval tuningolni ha eddig nem azt tetted volna feszultseget is emelgess hozza es hutsed a procit.. Menne nekem feljebb is csak oda kellene tap is
-
MrM94
addikt
válasz
KIRA\/NOVA #2315 üzenetére
Fogalmam nincs,de ha te felrakod es mukodik enis felrakom
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2198 üzenetére
Hasznald egeszseggel
-
MrM94
addikt
válasz
HardSanyeee #2192 üzenetére
En ugy ertelmezem ugye h 4 slotod van abbol csak ketto mehet 1866 vagy magasabb orajelen..legalabbis az en angol tudasom szerint
-
MrM94
addikt
A Giga on off charge programja vagy drivere vagy miez,ervenyes masra is nem csak ipod meg ipad meg iphonra?Marmint ezeken kivul mast is tobb arammal tolt fel?
-
-
MrM94
addikt
Hogyan lehet ennek a lapnak vezerelni a ventillatorait?Vagy mivel?
990XA-UD3 -
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2073 üzenetére
Anyumnak van asus lapja ha gondolod
[link]
Pont egy ilyen,en eddig megvagyok elegedve a gigaval,bar nagyon regen volt egy gigam ami nemvolt jo semmire meg egy asrockom amit szerettem aztan vettem meg egy asrockot mert elozo nagyon jol teljesitett gondoltam jol fog a kovetkezo is.De csalodtam es elcsereltem gigara -
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2071 üzenetére
Bovebben?Uefi kene?
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2064 üzenetére
De,neked mibajod vele?
-
MrM94
addikt
Nos,4.4ghz 1.4v 51magho es valami +-3 fok kulonbseg volt a mag es a kupak kozott,egyszeruen imadom ezt a lapot
-
MrM94
addikt
válasz
ALONSO11 #2057 üzenetére
Szia,nekem is ilyen lapom van es en nem hutom oket.Nos az az alaplapnak az a resze amin keresztul megy az aram amit a processzor kap,ha jol tudom nagyon leegyszerusitve.
Nekemis lenne egy kerdesem a tobbiekhez,Mi a tempin2? allitolag a vrm,nos azt meddig szabad hagyjam elmenni.
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2050 üzenetére
.HUman kolleganak koszond,oszd teis tovabb a megoldast hatha segit egy bajbajutottnak
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2047 üzenetére
hiaba az a dolby program is ha ilyen alapveto dolgokat nemtudott hogy speaker fill..
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2043 üzenetére
Na igen. ez volt nalam is. irok privatot.
aradt vagyok mar,nemaludtam csak 4 orakat ejjel..mar 2 napja.. -
MrM94
addikt
Nos,ha netan valakinek az alaplapi realtek driver a hatso hangszorokat nem erzekeli csak 5.1 ben van ra megoldas! a driver nalam vagy .HUman elerheto privatban linkelunk.Nalam bevalt!
-
MrM94
addikt
Na,vegre egy alaplap. belottem 4.5ghz re adtam a szajanak LINX-et meg 1.45V
,hogy produkaljak egy kis thrlotthingot,nem jott ossze
Ja es azt kihagytam ,hogy vegre az alaplap normalis hofok adatokat mutat,bevoltam szarva hogy egy ilyen bitang hutovel karcolgatja a 60 fokot alapon..rajottem,hogy csak a regi alaplap szenzora mutatott hulye ertekeket. -
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2013 üzenetére
Nem,nekem valami dolby-s istennyila van
-
MrM94
addikt
válasz
- = Zk = - #2006 üzenetére
Mittudomen,a legfrisebbet szedtem a giga oldalarol
-
MrM94
addikt
No,beszalltam enis egy 990xa-UD3 al.Az elso kerdesem az lenne,hogy winampban zenehallgatasnal csak az elso ket hangszoro es a kozepso hangszoro megy a hatso ketto nem es a melnyomo sem.Hol kell ezt allitani?
-
MrM94
addikt
CF,SLI ugyanolyan sebesseg viszont nekem van 3 way CF,annyi hogy nekem alc892 kodek van ebbe meg 889 azthiszem,nekem 4+1 fazis giganak 8+2,nekem digi VRM giganak kerdojel,nekem fsb 4.8GT/s giganak aszem 5.2gt\s,nekem van clrcmos gomb,power gomb es reset gomb meg Dr.debug az alaplapon giganak nincs,kb ennyi kulonbseg van..meg a chipset.
-
MrM94
addikt
Ha minden igaz enis beszallok jovoheten egy 990xa ud3 mmal es a throttlingolos asrock meg elmegy jo messzire tolem..
-
MrM94
addikt
Sziasztok az lenne a kerdesem ,hogy giga 990xa ud3 alaplappal is vannak throtthling problemak 8 magos AMD processzoroknal?
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest