- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Andrewstarr #3132 üzenetére
mindig giga lapom volt, és meg vagyok elégedve vele
évekig így voltam vele, aztán....
egy 990FXA-UD3 (rev1) meggyőzött, hogy váltsak. Asusra
próbálkoztam én is, egy nálam nagyobb tudással rendelkező is de végül feladtuk1v1 csere gariba és ennyi.
azóta nyugodtabb vagyok -
- = Zk = -
félisten
válasz
CsIrKeRaToR #3104 üzenetére
elméletileg igen. kérdés, elfér-e?!.. nekem a 790-en sajnos másképp kellett megoldani, de... feltudtam tenni. gap-pad alatta és évekig nem volt vele gondom
-
- = Zk = -
félisten
válasz
CsIrKeRaToR #3102 üzenetére
szia
nekem a 790x-DS4 lapra egy thermalright hr09-cet raktam.. évekig jó volt. jól is húzhattam benne az X6-ot...
aztán jött a 990fxa-ud3 rev1, amire nem tudtam felkalapálni, majd mérgemben lecseréltem az alaplapot -
- = Zk = -
félisten
helyes!....
még jó, hogy van ellenpélda mindenreszerk.
nem. gariba cseréltettem. mivel ismerem őket, beszéltem velük. mondtam, hogy nekem ez a deszka NEM kell.. nem-e lehetne, hogy?!... és lehetett. ennyi.
de tényleg érdekes, mert mióta az Ánusz van a gépben, pöcc-röff minden.... régi álmom volt a 4,5GHz 24/7. 8 maggal, 1600as ramokkal.... azóta a 4,7 megvan simán. nem prime stabil, de gém/egyéb megy simán...
hát érdekes. anomália -
- = Zk = -
félisten
válasz
perecKING #2633 üzenetére
no para.
mikor 990FXA-UD3-am volt, a rev1-es. azt sem lehetett belőni a HyperX-ekhez. meg a 4,5-et sem bírta benne az FX.
pedig nem egy profi kezében megfordultam a konfiggal....lecseréltem a lapot, azóta megy a 4,7 és az 1600 is.... ennyi.
jah, és elkönyveltük User Errornak az én esetemet. ennyi röviden
kitartás (Y)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Malibutomi #2558 üzenetére
nah, ezzel tutti nem lett volna gondom anno... na mindegy
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Rolly Dy07 #2411 üzenetére
" Igaz nem tudom minek egy 8 magos bulldózert tuningolni, ... "
én a BF3 miatt toltam fel 4,7-re. márcsak egy második 7870 kellene és minden smakkolna (Y)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Erdei88 #2281 üzenetére
azigen
nekem a 4,2-t bírta épphogy... 4,5-nél leoldott rendesen....a jelenlegi Blu ramjaimat sem volt képes "kezelni".. több napig tesztelve, álíltgatva volt pedig, és úgy sem
le akartam cserélni a VRM hűtését is, de....de nem. meguntam.úgyhogy nekem is melegedett, csak sose vártam meg, mi lesz a vége és kilőttem idő előtt
teszt közben halt meg?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
trufa12 #2251 üzenetére
nekem sem mentek....x időnkénk restartolt a gép, vagy csak elsötétült a kép
szal user errort véltem felfedezni, és lecseréltetem a lapot. ezzel nincs user error
vicc, mert vicc. de annyira user error nálam, hogy még egy nálam jobba nhozzáértő ember is próbálkozott vele....
-
- = Zk = -
félisten
jelentem lehet nekem kezetcsókolni (ahogy a fentebbi fogadás szólt)
a lapváltást siker koronázta (egyelőre!)... tökéletesen és precízen teszi a dolgát a lap. simán kiküszöböli a user error-t... (kop-kop)
-
- = Zk = -
félisten
noh, köszönöm a hozzám való igazán nincs mit.
megkaptam a kívánt lapot, szal.. leléptem innenlegyetek jók és nagy ölelés
-
- = Zk = -
félisten
mentem, ami menthető (ez itt írásos bizonyíték. buhehe
)
kértem segítséget, hátha megoldódik. nem oldódott.... so?más.
mennyi az, amit ezeknek a fos giga lapoknak a VRM-jei bírnak? kb mennyinél lehetséges, hogy leold? -
- = Zk = -
félisten
BS csak a tuningra jön elő... vagyis erre a xar tuningra... alapon hagyott ramokkal semmi baja...
am a vga már cserélt, mert igen, BS-es volt az előző kártyám.jó dolog ez a tesztelgetés, csak sajnos van, hogy 4-5 körig semmi baja, de van, hogy load screen közben kinyiffan
de azt nem értem, hoyg megvan adva cpuZ, aida bizonyos profil erre a ramra. belövöm és nem jó...most vagy szar a lap és nem bírja ezzel a beállítással a ramokat, vagy a ram car, mert nem mennek ebben a lapban ezzel a beállítással
...
-
- = Zk = -
félisten
na ide is beírom, hátha
van egy adott tuning.... prime alatt leold a lap, de ugye restart és egyéb nincs. pittyeg, és visszaveszi a feszt.
játéknál nem old le semmi, laza BS és újraindul.... ennyi a történet.
memtest hibátlannak véli a ram beállításokat.
ha alapon használom, tehát bios reset, akkor oké a történet vígan.merre keresendő az a bizonyos gebac?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Schwarzmann #2134 üzenetére
legközelebbi deszkám Gigabyte lesz
milyen? tudok egy jót....
-
- = Zk = -
félisten
990FXA-UD3-hoz vki próbálta már az F10a béta biost?...
mi az újítás benne?
-
- = Zk = -
félisten
véégre, van Room Correction (Y)
nah, le is törlöm ezt a Dolby V4-et....mégegyszer köszönöm Nektek
tesztelem folyamatosan, tapasztalatomat megosztom -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest