Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
Skimaster #1929 üzenetére
Az hogy az újabb alaplapokban beraktak a BIOSban egy szorzót az 1600as RAMfrekihez attól még a hivatalos maximum 1333 a Phenomoknál, és OC-nak minősül e felett minden. Tehát ha bármilyen okból nem működik, mert nem is tudja mindegyik proci, akkor nem reklamálhatsz érte, ennyi. Ebből a szempontból lényegtelen hogy a szomszéd Ödönke 965-ösével is megy-e vagy akár a fél országnak.. Amúgy nekem is megy, de attól még nem ez a hivatalos max.
-
lee56
őstag
válasz
Skimaster #1926 üzenetére
Akkor rosszul tudod.. -> http://en.wikipedia.org/wiki/Phenom_II
Ha nem hiszel a wikinek, akkor meg nézd meg a saját weboldalukon. -> www.amd.com -
Vich
csendes tag
válasz
Skimaster #1915 üzenetére
Szia Ski, üdv mindenkinek!
1440*900-as felbontásban dolgozom, ill. szeretném a gépet kipróbálni, mihelyst összelegózom.
Gondolom ez elég gagyi felbontás, de ennyire futotta anno és még várnom kell (sokat) egy köv vételig.
Néztem, a bolt már nem forgalmaz 5770-es kártyát. Gondolom már elavult 2,5 év óta. Érdemes-e használtban néznem vagy felejtsem el és nézzek inkább az általad javasolt típusok vmelyikében?
Egyébként egyáltalán nincs még itt az ideje, ez a lap+memória is hatalmas összeg volt (nekem).
Szerencsémre (lehet emlékszel még) írtam, Anyám kórházba került, de enyhe lefolyású volt az agyvérzése, már otthon van és a gyógyszereit is meg tudtam venni egészségpénztárból. Így "csak" a hálapénz vitte el a gombjaimat, de a "jó sors" kegyeltje lettem és így sikerült az általad és a Többiek által javasolt alaplapba beruháznom.
Még egyszer köszönet a véleményed(etek)ért, egy gyöngyszem ez a lap! Komoly az északi híd és a CPU VRM hűtése. Kézzel jól érezhetően eltérő súlyban a kiszerelendő asus M4A89GTD PRO alaplaptól, pedig azon is van pipeline-os hűtés... A Gigához képest az asus komolytalannak tűnik.
A memória slotok úgy látszik már jól vannak feltűntetve (korábbi fórum hozzászólásoknál szerepelt az UD3-asoknál elírás/felfestési bakik). Itt egységesen 4-2-3-1 a proci felől nézve mind a deszkán, mind a user guide-ban.
Negatív attitűd: a deszkához csak SLI-t adtak, CrossFire nem tartozék...
. Ennyi gombért igazán beleférhetett volna ez is
.
A lap rev 1.1-es, úgy látszik igen le vagyunk maradva a piacon. Vagy talán nem véletlenül kerülnek ezen deszkák hozzánk a polcainkra?! A rev 3.0 már rég elérheető kellene legyen...Memóriába benéztem a vásárlást, 2*2GB CL7-es időzítésű kitet láttam éjjel, amire rástartoltam, de a boltba 1*4GB CL7-es memória érkezett. Na most ha 1-2 hó múlva lenne pénzem másikra, óriási kérdésem: fog-e menni CL7-ben, 2*4GB-ként? Gondolom a gyártó nem véletlenül árulja/csomagolja kitbe. Párba választva kell, hogy működjön. De ha külön veszem meg, hiába reklamálnék később. Szerintetek tévedek?
Ugyanakkor 12K-ért 1*4 CL7-ben erős ár szerintem, mivel nem tudom kihasználni az előnyét - ha ugyan single modulként van neki egyáltalán...Válaszokat várva üdv mindenkinek, "menek" szerelni
-
crus90
tag
válasz
Skimaster #1853 üzenetére
Skimaster: Igen van amikor le esik az Fps és akkor már zavaró a játék!
De most tényleg! Komolyan titeket nem idegesítene ha ilyen drága és nagy gépen valami ilyen zavaróan menne?Malibutomi: köszönöm azt már vettem észre.
Volt amikor próbáltam kicsit alul feszelni, Phenom 965be is szerette az alulfeszelést. (vagyis a lap magától azt is nagyobb feszen adta neki default beállítások szerint.
-
Roderic
tag
válasz
Skimaster #1801 üzenetére
Hát igen tervben van a tuning, a mostani 870-es lapom, már vagy 1,5 éve 4,2 Ghz-en tartja a Phenom II-esemet, egyszer nem volt semmiféle leállás , remélem a 9xx-es lapok is ilyen jók/stabilak.
- = Zk = - : azt az 5-6 ezret szerintem meg tudnám még oldani, de ahogy látom a többség szava dönt így lehet hogy FXA-UD3 lesz
-
atom87
aktív tag
válasz
Skimaster #1494 üzenetére
Tökéletesek a beállítások így is, de lehet mennének szűkebb időzítésen is a RAM-ok. Ki kell kísérletezni...
Everest helyett használj AIDA64-et, az az utódja. Az Everest lehet nem rendelkezik az adatbázisában a megfelelő adatokkal, ezért ír ki 850-et(déli híd). Ami nem meglepő, mert tudtommal nem nagy eltérés van az SB850 és az SB950 közt (driver is egyforma hozzájuk).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged