- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-990fxa-ud3rev_40/
•GIGABYTE Digital Power Engine
•GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Technologykb ennyivel több mint a rev3, na meg jobbnak tűnik a bordázata is, és mintha egy hőcső is lenne ott valahol, eddig ez csak az UD5 és 7 kiváltsága volt.
•LAN with high ESD Protection
Úgy látszik nem csak nekünk volt gond a LAN résszel, ez már megerősített védelmet kapott.
Hát igen a 8320-adból minden bizonnyal többet kihozhatsz majd egy ilyennel.
-
lee56
őstag
Ha még garanciális a lapod, elvileg ezért beküldheted, csak ez elég időigényes, és ha nem adnak cserelapot addigra akkor meg macerás is. Nekem 1.5 hónap volt mire visszajött a lapom Malaysiából
De kicserélték a LAN chipet rajta, mondjuk nekem egyáltalán nem működött utána a LAN rész, miután egy közeli villámcsapásban meghalta magát a modemmel együtt még tavaly.
-
-
dergander
addikt
mert olvasgattam hogy ebbe mennek a bullok 8Ghz-t is,meg jó a tunningértékük ahoz képest hogy 4+1fázis van alatta... ez be is mutatkozik simán hozok olyan tunningeredményt mint itt 8+2fázisú lapok.
Azt megjegyezném hogy nálam az ár/érték jön be mindenhol tehát ez a lap is árához képest jól teljesít. -
dergander
addikt
Akár raksz rá bordát a VRMekre akár nem a stabilizálást akkor se oldja meg,én próbáltam már mindent,de a feszültség nem adja 4.1Ghz még 4.2Ghz megállja a helyét de feljebb nem.
4+1fázis mondanám hogy kevés,de cseréltem lapot egy biostar TA990FXA-ra ezen is 4+1fázis van mégis 4.6Ghzet tudok stabilizálni rajta akár lynx alatt is.
Azt tegyük hozzá hogy 4Ghz bőven elég mindenre,a VGA-dhoz pedig perfect.
-
xatos3
senior tag
-
xatos3
senior tag
alapórajelen elviszi, de ha nem akarsz döglött alaplapot akkor felejtsd el a tuningot, gyorsan megsülne szegény
nagyon max 400mhz et eressz rá és turbó kikapcs, és feszt se nagyon emelj
a bootos kérdésben annyira nem vagyok otthon, erre van külön topik biztosan itt phn keresd meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged