- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.HUman
tag
válasz
DeadMeat #2065 üzenetére
Gugliztam egyet és azt találtam, hogy az alaplapod északi hídján található borda alapból szarul van felfogatva, és a paszta is gagyi, így esetlegesen hiába dobtál rá +ventit, ha meg sincs a kontakt a chipset és borda között.
Ezaz.
Nem tudom, hogy számíthat-e, erősen "csak tipp"-kategória.
Vagy próbálj meg mindent alapra tenni, semmi tuning, CPU/NB/HT/RAM minden default-on. Bár.. gondolom ezzel már próbálkoztál.
@2066: de nem CF-ben használod a rendszert, így ez nem lehet mérvadó... ki tudja, lehet u.azt tapasztalnád mint DeadMeat.
-
lee56
őstag
válasz
DeadMeat #2018 üzenetére
Döglötthusikám
, ha már CF mániás vagy, nem lett volna jobb egy 990 chipsetes lap, amiben talán még gond nélkül menne is a két kártya?
990XA-UD3 alig drágább valamivel a 970A-UD3-nál.
Gondolom a BIOS frissítéseken már túl vagy, más nem nagyon jut eszembe, öö esetleg a kártyákat megcserélni a slotokban, megnézni nem-e kontaktos valamelyik, az szokott ilyeneket produkálni, hogy egyszer jó másszor meg nem.(#2021) MrM94 : Na végre valaki jót is tud írni, már kezdtem azt hinni csak nekem nincs gondom ezekkel a Gigákkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B760M PRO RS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged