- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2201 üzenetére
De ahogy a kolléga is mondja:Váljon be vele a számításod!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2198 üzenetére
Anus bérenc
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
NyuszyCaster #2184 üzenetére
Nincs a biostar lapokkal semmi baj.Kicsit drága itthon, ahogy elnézem, de jó lapok.
BTW van topikja -
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2064 üzenetére
Az tény, hogy a hőfokok szebbek, mint az asfosban voltak, sokkal reálisabb képet mutat, de ugyan akkora egy kaki lap itt is nálam, mint az ext3 volt.Csak ez másbaan... Sajnos nem jött be az nb feszelés, ventit is kapott a ccsipszet, meg a vrm is, megmaradt a random kékhalál hülyeség.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2016 üzenetére
Hát ha nem tudom megoldani a butaságokat, akkor muszáj leszek legariztatni és akkor már csak az asus marad, ami kapható a helyi boltban
Jó pap is holtig tanulAm. fx topikban mondta az egyik kollega, aki saberthootra váltott.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2013 üzenetére
Most már van ilyen hogy offset vagy mi, azzal emelsz feszt akkor működik a c&q de ez akkor még nem volt... Előtte a 20k-s giga laázán adta oc mellett is, az meg baszott.Pedig a prci majd 300mhz-el többet ment benne..
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2010 üzenetére
50K-s lapban még p45 chipsetes nem ment tuning mellett az energiatakarékosság, illetve csak akkor ha auton hagytam a feszt, de akkor meg szétfeszelte a lap a procit.Akkor döntöttem el, hogy asus lapot soha.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2008 üzenetére
De komolyan az a nyamvadt ex3 amit egy évvel ezelőtt vettem 12! ezer forintért majd 3 hónapig nyikkanás nélkül vitte a két kártyát, csak ugye a procit nem tudtam benne tuningolni rendesen.Elcseréltem erre, ami ráadásul fél éves sincs, de ezt csinálja... WTF???? Pedig eddig semmi bajom nem volt a giga lapokkal sőt! De úgy látom ez is bekerül az asus mellé, mint kerülendő szar márka mellé....
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2004 üzenetére
Az, mert eddig semmi baja nem volt..pénteki win, 12.11b11-től a legújabb driverig mindent kipróbáltam, mégsem volt jó, most meg hirtelen igen.... Kezdődött azzal, hogy kifagyott a bf3, amit előtte a hétvégén azért alaposan leteszteltem proci és vga ügyileg is..... Most meg megint jó
-
DeadMeat
nagyúr
Agyfaszt kapok ettől a laptól komolyan... Mióta beraktam 2 windows, mégis ugyan azok a hibák jönnek elő.Mind a vga kártyára utalnak, de visszatéve őket az asfosba hibátlanul üzemelnek külön-külön és együtt is.
Nem akarja a cf-et. Kezdek dühös lenni a kicsikére -
DeadMeat
nagyúr
Üdv!
Mod. biosok nincsenek már ezekhez a lapokhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged