Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Baggio73
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy GB 965P-DS3P rev.2.0 alaplapot, amin 6 db SATAII és 2db GSATAII található.
Azt szeretném kérdezni, hogy a GSATAII csati mitől más mint a sima SATAII.
Van egy Seagate Barracuda 7200 SATAII 250Gb-os wincsim, és egy NEC Optiarc 7170DL-es satás DVD írom, melyiket melyikbe érdemes rakni?
(Bocs ha hülyeséget kérdeztem)
előre is kösz a válaszokat -
robekri
addikt
válasz
horvathkrisz #397 üzenetére
Amennyire állítod! 110 fölött fingatós, fagyós
lehet a téma!
[Szerkesztve] -
fanti
addikt
Én reggel feltettem az f11-et a rev 3.3-as DS3 lapomra.
Tök jó volt látni, h pendrive-ról is frissíti a BIOS alól magát a BIOS.
Én nemigazán látok difit, mitha az új bios feljebb mérné a hőfokokat valamennyivel.
Meg a giga honlapján azt írják, hogy tuning esetén is fixálták a pci-express frekiét?!
Akkor most ha tuningolok nem kell manuálisan 100-ra állítsam, elég auto-n hagynom? -
Pietrosz
addikt
Help! Mi annak a német oldalnak a címe, ahol mindig fennt vannak a legújabb biosok? Nem jut eszembe a cím
-
péter007
senior tag
hy emberek
ki mit tud a rev1.0-ás s3 F9-es biosáról?
érdemes feltenni? -
fanti
addikt
Tisztelt Intelesek!
Lenne egy láma kérdésem, ugyanis én nemrég lettem csak egy E4300 + DS3 rev 3.3 tulaja, és mivel 5 éven át AMD-s voltam ezért lenne az a kérdésem, hogy:
2x1GB Kingston DDR667 memóm van, ami legnagyobb meglepetésemre DDR800-on is üzemel feszemelés nélkül. Namármost, a kérdésem lényege az lenne, hogy profitál-e a rendszerem abból, ha én pl. az alap 9x200Mhz esetén (ahol a memó is fizikailag 200Mhz-en jár), az úgynevezett FSB-t meghagyom 200Mhz-en, de a memória sebességét felemelem pl. 400Mhz-re, tehát aszinkronban járatom? -
Zsoo21
aktív tag
Ezt az F11-es biossal csináltam igaz csak 3 és fél perc.De szerintem nem sokkal menne följebb ha tovább menne.
[link]
[Szerkesztve] -
Zsoo21
aktív tag
Na felraktam az f11-et a cpu hőmérsékletnél kicsit többet mutat mint az f10 nél most mind a 3 nál olyan 30 fokot mutat.
-
péter007
senior tag
hy emberek
ki mit tud a rev1.0-ás s3 F9-es biosáról?
érdemes feltenni? [link]
[Szerkesztve] -
na egy kicsit izzasztok az f11-el
és hááát
a CPU hőfok +-1 megegyezik a magokkal
ill. 450-en ~75 körül van orthos-al/elötte jó ha 480 körül elérte a 70-et bár most biztos nőt a szobahőmérséklet is ../
ill. kevesebb a drop sokkal /nekem régebben nagyon leesett terhelésre de most nem nagyon/
[Szerkesztve] -
Zoza24
senior tag
ds3-as tulajok ha lesz tapasztalat az uj biossal azt osszátok meg a közvéleménnyel is please
-
szandro
senior tag
Holnap megérkezik a DS3-mam, milyen BIOS-t használjak majd?
-
Zsoo21
aktív tag
Valaki erre választ #331
-
ati2
őstag
Orthos CPU test (15 perc / Everest 3.50), de 1 óra alatt is 1-2 fokot mászik feljebb a jól szellőző ház miatt .
Mező Érték
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa ITE IT8718F (ISA 290h)
GPU érzékelő típusa Driver (NV-DRV)
Alaplap neve Gigabyte 965P Series
Burkolatba behatolás történt Igen
Hőmérsékletek
Alaplap 44 °C (111 °F)
CPU 50 °C (122 °F)
1. CPU / 1. mag 56 °C (133 °F)
1. CPU / 2. mag 56 °C (133 °F)
GPU 51 °C (124 °F)
Seagate ST3320620AS 37 °C (99 °F)
Hűtőventilátorok
CPU 1776 RPM
Feszültség értékek
CPU mag 1.28 V
+3.3 V 3.30 V
+12 V 11.78 V
+5 V készenléti 5.11 V
DIMM 1.92 V -
Rick4
félisten
na, erre varrjatok gombot: volt 1 hónapja 3 napig egy giga DS3asom, kiderült hogy xar, nem akart a hang rendesen szólni, 3D-s dolgok akadoztak, stb. namost egy hónap után kicserélték egy DS3P-re, most rakta fel a rendszert, driverek után azonnal 3DM, és ugyan azt csinálja.....videokártya másik lapban jó, memó ebben is és másikban is memtesttel hibátlanul megy....mi lehet? létezik olyan, hogy proci csinál ilyet??
-
Zsoo21
aktív tag
A Ds3 hoz érdemes felrakni a 11-es biost.Valaki felrakta már.A 10-es is jó nekem de hátha vmivel jobb.
-
Siriusb
veterán
Ez nagyon jó: Giga honlap \ DS4 \ bios --> egyszerűen kitörölték a D betűt az F9 mögül, a dátumot meg hagyták 04/26-on...
Ezek szerint nem nyúltak hozzá az utolsó béta verzióhoz. -
jó az megvolt nekem is
de abból honnan derül ki melyik verzió lett telepítve?
amúgy 6.0.1.5404
mert volt egy kis gondom
mikor a bios frissítés után frissítettem a hangkari drivert az kérte hogy resizzek mert van fent egy hangkari driver verzió s azt le kell elötte szednie
s mikor leszdte még a folytatás elött a vista felpakolta a saját driverét
mert ez után megint azzal jött hogy már van fent driver ...
aztán újra csináltam ...
s nem tudom voltam e elég gyors hogy manuálisan elindítsam ... még mielött a vista megelőz
[Szerkesztve] -
hogy hanyas hangkari driver van fent azt honnan lehet kiolvastatni?
-
adalbert1
veterán
Hát nem tudom, nekem jobban tetszik, mint a 32 bites, legalábbis gyorsabbnak tünik, a program kompatibilítás ill. inkompatibilítás miatt még nagyot nem szívtam vele, és a vistával meg nagyon nem tudtam megbarátkozni, bármennyire is akartam (persze előbb utóbb meg kell majd).
Ja, hát olcsó húsnak sajnos híg a leve, de ha azt nézem, hogy anno az 1 gigás modult 30k- környékén vettem, most meg 11k környékén a másikat, akkor még mindig jobban jöttem ki, minthogy beruháztam volna valamilyen középkategóriás kittbe, ezt az egy modult meg gyakorlatilag lehetetlen lett volna eladni úgy hogy ne nagyon bukjak rajta.
Na meg ha stabilan megy a 800 mhz-en dualba a kettő, akkor már boldog vagyok, komolyabb ramokat meg szerzek majd valamikor, ha igényem ill. cashem lesz rá. -
Pietrosz
addikt
Valami gebasz van, hibázik 4-4-4-12-1-auton, 800MHz-en a ramom turbo módban.
Régebben tuti jó volt így. Fesz rendesen beállítva. Most akkor átírták a turbo módot, szorosabbra, vagy mittudomén, és azért hibázik? Kezdhetek megint ramot tesztelni, ami szörnyen unalmas és sokáig tart -
adalbert1
veterán
Hát nem tudom, de nekem úgy tünik, hogy az everest nem szeret túlzottan 64 bit-es xp-vel együttműködni, vagy a ds4 F8 biosával (vagy csak egyszerűen utál engem), mert az alaplapot se ismeri fel normálisan, így a ramokat se...
Viszont a cpu-z 1.40 azt írja, hogy dual, szóval úgy tünik minden ok.
Viszont ez az elsőre nem ismerete fel dualnak kérdés eléggé zavar... Láma kérdés, de ez még okozhat hibákat? -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Egy gyors és fontos nagyon láma kérdés:
DS4 alatt, ha dual channelben mennek a ramok, akkor indításnál ezt az üzenetet kell kapnom: Memory runs dual channel interleaved?
Ill. az normális, hogy előszőr nem akartak dualban menni a ramok, csak 1-2 újraindítás után, meg egy load setup defaults után?
Ill. azt hol tudnám ellenőrizni, hogy 128 bit-en megy a cucc 64 helyett? -
Zoza24
senior tag
látom rev 3.3hoz is lett f11...vagy mindegyik revhez ugyanazt használjátok?
-
slayer006
addikt
DS3 BIOS F11 (nem ßeta) : [link]
-
bim
veterán
8x414-es 4M L2 es eredményt akarok 4-4-3-9 es időzitéssel 1/1-ben!!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest